De trends voor dit najaar

Het najaar is echt begonnen! Het is een stuk kouder, het regent vaker dan dat het droog is en het liefst trek ik in de vroege ochtend mijn winterjas weer aan. Vandaag wil ik de trend voor dit najaar met je delen!

Inmiddels heb ik een aardige collectie winterjassen in mijn bezit! Een van mijn winterjassen is van Protest. Deze kocht ik vorig jaar aan het einde van het seizoen en ik was er zo ontzettend blij mee. Een warme winterjas met capuchon is namelijk echt een must als je het mij vraagt. Sinds dat moment ben ik een grotere fan geworden van Protest en voortaan neem ik regelmatig een kijkje naar wat nieuwe items. 

Als tiener heb ik regelmatig bikini’s gehad van Protest en daar stond het voor mij ook om bekend. Toch hebben ze veel meer leuke items, zoals dames ski-kleding, zoals dames ski-broeken, warme sweaters, handschoenen en ook heren ski-broeken. Inmiddels kijk ik dus wat vaker naar de items van Protest en zeker nu we weer de omslag maken naar de herfst. Tijd om ons dus eerst een beetje te verdiepen in de trends van dit najaar. 

De trends voor mannen en vrouwen is dit najaar toch wat verschillend. Voor vrouwen zijn het neon-kleuren, de klassieke ruit, kleurblokken en de luipaard print. Voor mannen is het camouflage, de contrasten van paars en oranje, bruin en zwart en subtielere kleuren met groen en oudroze.

Mijn favoriet is de trend bij de mannen van de subtielere kleuren met groen en roze. Dit is namelijk de trend die heerst in mijn eigen kledingkast en de kleuren die ik ook prachtig vind staan bij mijn vriend. Een warme sweater voor de heren in deze kleuren past helemaal bij het ideaal plaatje, wat mij betreft!

Voor de vrouwen begin ik steeds meer te wennen aan de luipaard print en ontdek ik dat deze print steeds vaker in mijn kledingkast terugkomt. Daarnaast merk ik dat deze warme kleuren (die ook terugkomen bij de klassieke ruit) mij beter staan dan ik vooraf altijd vond (wellicht in combinatie met een beetje zelfbruiner!). Deze naturel kleuren komen niet alleen terug in kleding, maar daarnaast ook in de haartrends. Alles naturel dit najaar! 

Ik ga voor mijn vriend dus wat meer groen en roze items shoppen en voor mijzelf houd ik het bij de naturel tinten en de klassieke ruit. Ik ben heel benieuwd welke trend jou het meest aanspreekt en waar jij voor gaat dit najaar! Mocht je leuke items tegenkomen bij Protest, je krijgt met de code suzanneelisa10 10% korting op je bestelling. Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig. De kortingscode is geldig tot en met 28 februari 2021. 

Wat is jouw favoriete trend?

1 Comment

  • Reply
    Julia
    oktober 29, 2020 at 18:13

    Heb net een nieuwe jas gekocht van Protest, super blij mee en lekker opvallend 🙂 Heb ook de perfecte basic shirtjes voor erbij, die mooi staan en lekker comfy zijn voor het skiën. kan niet wachten!

  • Leave a Reply