Ze zijn begonnen met de bouw! Update 1

Inmiddels is het ruim een maand geleden dat ze zijn begonnen met de bouw van ons huis! Na de eerste week deelde ik al een aantal foto’s van hoe het er aan toe ging. Ik vertelde nog dat het langzaam echt begon te worden, maar inmiddels gaat het hard met de bouw. Nu, een maand verder, begint het echt vorm te krijgen. Vandaag een update met natuurlijk foto’s!

In de vorige update vertelde ik over het feit dat we op pad gingen voor de badkamer en de keuken. De afgelopen maand zijn we regelmatig op pad geweest voor de keuken en inmiddels is (gelukkig) de knoop doorgehakt en hebben we een hele mooie keuken uitgezocht. Ook hebben we heel wat nagedacht over de badkamer en hiervoor hebben we gisteren de knoop echt doorgehakt. Hier hadden we maar twee gesprekken voor nodig, dus dat is een stuk sneller gegaan dan de keuken.

Alles begon hier al steeds meer vorm te krijgen en iedere dag zagen we het weer veranderen!

Alles werd voorbereid voor de start aan de begane grondvloer. Het begin van de rij liep iedere keer een paar dagen op ons voor, dus we konden precies zien wat er vervolgens weer bij ons zou gaan gebeuren.

Dit maakte ook dat ik telkens nieuwsgierig werd naar hoe ver het dan bij ons zou zijn. Ik besloot dus om ‘s avonds na stage nog even langs te rijden en even te spieken hoe ver ze waren. Hier stond dus alles klaar om de volgende dag verder te gaan en dan kwamen de muren in het huis!

En dit is hoe het nu inmiddels is! Eind vorige week zijn ze begonnen met de eerste verdiepingsvloer bij de buren en deze zal ook komende week bij ons geplaatst gaan worden.

Het begint nu dus echt vorm te krijgen en over een paar weekjes gaan we ook voor het eerst op de bouw kijken en gaan we echt in de woning staan! Dit deel ik met je in de volgende update van ons huis!

Benieuwd hoe ver ze op dit moment zijn met de bouw? In dit artikel deel ik meer over hoe het tot nu toe gaat en tegen welke belemmeringen wij aanlopen.

Liefs, Suzanne

5 Comments

 • Reply
  Kelly
  september 23, 2020 at 10:11

  Yay, wat leuk zeg! Ik ben benieuwd hoe het gaat worden. ­čÖé

 • Reply
  Rosanne
  september 23, 2020 at 11:17

  Zo spannend en leuk allemaal! Heel leuk ook dat je deze updates deelt!

 • Reply
  Rachel
  september 23, 2020 at 22:45

  Wat tof om dit proces te zien en wat spannend voor jullie, iedere keer een kijkje nemen dus!

 • Reply
  Darina
  september 24, 2020 at 07:10

  Geweldig om je huis gebouwd te zien worden. Ik ben benieuwd hoe het eruit komt te zien.

 • Reply
  Giovanna Jansen
  oktober 12, 2020 at 12:32

  Wat leuk en spannend om het bouwen van je huis van de grond af mee te maken!

 • Leave a Reply