Beauty & Mode

Mijn schoenen wishlist voor dit najaar!

Het najaar is in zicht, ondanks dat er voor vandaag fantastisch weer is voorspelt. Ik met mijn grote schoenentik heb ieder seizoen weer ontzettend veel schoenen op mijn wishlist staan. Dit keer weer een wishlist voor dit najaar met (toevallig) allemaal schoenen van Tamaris.

Tamaris, ik ben al langere tijd groot fan van Tamaris en sinds een jaar groeit mijn Tamaris collectie alleen maar! Vanaf vorig jaar werk ik in een schoenenzaak, waardoor ik alleen maar overspoelt wordt met nieuwe modelletjes van Tamaris. Dit zorgt ervoor dat mijn liefde voor schoenen alleen maar groeit en zie dat maar eens in bedwang te houden.

Inmiddels heb ik meerdere schoenen van Tamaris en voornamelijk een grote collectie laarsjes. Toch blijft het iedere keer heel verleidelijk om er nieuwe paren aan toe te voegen! Ze zijn toch net weer wat anders, nieuwe kleuren, maar (bijna) allemaal met een fantastisch voetbed! 

Mijn Tamaris wishlist

Tamaris Brecka laars
Tamaris Rea sneaker
Tamaris Brecka lange laars
Tamaris Suzan veterboot
Tamaris Kara laars
Tamaris Lucinda laars
Tamaris Elle sneaker
Tamaris Brecka laars
Tamaris Rea sneaker
Tamaris Brecka lange laars
Tamaris Suzan veterboot
Tamaris Kara laars
Tamaris Lucinda laars
Tamaris Elle sneaker

Twee paren heb ik inmiddels al gekocht, want mijn hartje ging direct sneller kloppen. Al vanaf het begin was ik verliefd op de bruine sneaker en is inmiddels heb ik hem al meerdere keren gedragen. Hij past namelijk perfect onder een van mijn jurken en daarnaast is hij ook prachtig onder een jeans! Het andere paar wat ik al in bezit heb, is het donkerblauwe laarsje. Een prachtig laarsje wat de outfit meteen een upgrade geeft! Het laarsje heb ik inmiddels al een aantal keer gecombineerd, bijvoorbeeld met een witte jeans. 

Mijn volgende aankoop zal hoogstwaarschijnlijk het cowboy laarsje zijn van Tamaris. Dit is een iets hoger model met een hak van 7,5 centimeter. Ik heb hem al meerdere keren in het echt bewonderd en hij is echt prachtig! Volgens mij zeg ik bij iedere schoen dat hij prachtig is, maar toch. 

De andere modelletjes zijn nog twijfel gevallen. Ik vind ze namelijk prachtig, maar ik houd ook in mijn achterhoofd dat ik een huis heb gekocht! Mocht ik toch nog beslissen iets te kopen, dan zal het waarschijnlijk de laars zijn met de naam Suzan. Ik vond het namelijk wel heel leuk dat er een laars bijna hetzelfde heet als ik! De Tamaris Suzan Veterboot staat dus nu bovenaan aan het lijstje. 

Mijn wishlist is dus weer aardig groot en dan heb ik het alleen nog maar over schoenen gehad! Wat het huis betreft heb ik natuurlijk ook nog een hele grote wishlist! Wie weet deel ik die binnenkort met je! 

Wat staat er op jouw wishlist en ben jij ook Tamaris fan?

4 Comments

 • Reply
  Darina
  14 september 2020 at 06:54

  Hele mooie schoenen. De sneaker vind ik heel tof. Ik vind de schoenen van Tamaris ook altijd heel fijn om te dragen.

 • Reply
  Yaika Tak
  14 september 2020 at 15:22

  Een heel leuke lijst heb je gemaakt! Ik vind de cowboy laarzen zelf heel tof en deze staan dan ook zeker op mijn wishlist :).

 • Reply
  Rachel
  15 september 2020 at 10:09

  oh echt hele leuke schoenen, die beige laarsjes vind ik ook erg leuk!

 • Reply
  Karlijn
  21 september 2020 at 10:15

  Super mooie schoenen! Ik snap helemaal dat het op je wishlist staat!

 • Leave a Reply