Chanel Chance Eau Fraîche Eau De Toilette

Toen mijn zusje en ik de geuren van de Chanel Chance lijn roken, waren we direct verkocht! Wat een heerlijke geuren! Vandaar vandaag ook de review van deze heerlijke geur, namelijk de Chanel Chance Eau Fraîche Eau De Toilette. Een typische vrouwengeur met een fris tintje, benieuwd? Lees dan zeker verder.

Vooraf een klein stukje geschiedenis over de parfums van Chanel. Een hele bekende parfum van Chanel is Coco Mademoiselle. Een parfum waarin Kate Moss een belangrijke rol speelde, zij was namelijk jaren het gezicht van de campagnes. Een sensuele en frisse parfum. Een andere eye catcher voor Chanel is Chance. Bloemig, kruidig en sensueel. Maar de best verkochte geur onder vrouwen wereldwijd is Chanel No.5. De parfum verschijnt in een vierkante flacon, naar de plattegrond van de Place Vendôme in Parijs. De formule van Chanel No.5 bestaat uit sandelhout, vetiver, muskus, aldehyden en oranjebloesem. Deze geur is tijdloos en top vrouwelijk!

De parfum waar ik vandaag meer over wil vertellen, is de Chanel Chance lijn. Chanel Chance wordt ook wel de meest verrassende parfum van Chanel genoemd. Dit komt door de geurcompositie. Er is namelijk geen echte top, midden en basis geurnoot. Het is een verzameling van bloemige en fruitige ingrediënten die je telkens zal verrassen. De geuren uit de Chanel Chance lijn vervelen hierdoor dus nooit!

Chanel Chance is perfect voor een jonge, gepassioneerde vrouw die houdt van frisse geuren. Net als de geur, is ook de uitstraling van de parfum heel verfrissend. Het is namelijk, in tegenstelling tot de andere geuren van Chanel, een ronde flacon met frisse kleurtjes. De parfum en de verpakkingen hebben een frisse, luchtige en speelse uitstraling. Ondanks dat het zo verfrissend is, is Chanel Chance toch een klassieker geworden bij de (jonge) vrouw.

Er zijn vier geuren binnen de Chanel Chance lijn, namelijk Chanel Eau Tendre, Chanel Chance, Chanel Eau Vive en Chanel Eau Fraîche. De laatste geur heb ik zelf. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik ook Chanel Eau Tendre heerlijk vind en daarnaast ben ik ook erg benieuwd naar Chanel Eau Vive. Chanel Eau Vive heb ik helaas nog niet geroken, vandaar dat ik zo benieuwd ben.

Chanel Eau Tendre is bloemig, fruitig en zoet met ingrediënten als jasmijn en grapefruit. Zelf houd ik enorm van zoete geuren en daarom houd ik ook van deze geur.

Chanel Chance is de meest kruidige geur van de vier. Bloemig, fris met een vleugje fruit met ingrediënten zoals jasmijn, roze bes, vanille en witte muskus.

Chanel Eau Vive is een fruitige, bloemige en citrusachtige geur met geurnoten van jasmijn, iris, grapefruit en bloedsinaasappel.

Chanel Chance Eau Fraîche

Chanel Chance Eau Fraîche is de geur die ik zelf heb en het is zo ontzettend heerlijke geur! Chanel Eau Fraîche is de meeste frisse versie. Het is een parfum bestaande uit ingrediënten die je ook vaak terugziet in heren parfums. Ondanks dat is het een typische vrouwengeur met een fris tintje.

De parfum heeft een lichtgroene kleur en deze komt ook direct overeen met de geur. Chanel Eau Fraîche bestaat uit cedeappel, vetiver, jasmijn, teakhout, iris, roze bes en hyacinthhout. Een heerlijke frisse, toch ook warme en vooral sprankelende geur die niet snel vervliegt, maar waar je de hele dag van kan genieten!

Wat mij betreft echt een aanrader als je opzoek bent naar een frisse en sprankelende parfum! Chanel Chance Eau Fraîche is verkrijgbaar vanaf €57,50 (35 ml).

Welke Chanel Chance parfum is jouw favoriet?

3 Comments

 • Reply
  Kelly
  september 11, 2020 at 18:44

  Deze is zo lekker! 🙂

 • Reply
  Darina
  september 12, 2020 at 18:54

  Ik heb deze ook, een heerlijke geur!

 • Reply
  Rosanne
  september 15, 2020 at 15:41

  Dit is echt mijn favoriete parfum van Chanel! Hij is echt mega lekker!

 • Leave a Reply