Nieuw beddengoed? Hier shop je het leukste beddengoed!

Op dit moment zijn we volop bezig met het uitzoeken van de keuken en de badkamer. Ondanks dat dat nu de prioriteit heeft, vind ik het ook leuk om verder te kijken dan alleen de keuken en de badkamer. De verdere aankleding vind ik namelijk ook super belangrijk en ontzettend leuk! Zo kan ik mijn ogen niet van de leuke kussentjes, posters en beddengoed afhouden! Vandaar dat ik je vandaag wat beddengoed inspiratie deel. Want hier shop je, naar mijn mening, het leukste beddengoed!

Je kunt op ontzettend veel plekken beddengoed vinden. Hiervan zal de een zweren bij het ene merk en de ander vindt een totaal ander merk helemaal het einde. Hier is natuurlijk geen goed of fout, maar heel afhankelijk van jouw smaak en jouw eerdere ervaringen met een merk. Zelf merk ik dat ik kwaliteit heel erg belangrijk vindt, maar daarnaast moet ook de uitstraling van het beddengoed (print, materiaal) leuk/goed zijn.

Op dit moment moeten wij in principe nog alles aanschaffen. Hier ben ik de afgelopen jaren al wel mee bezig geweest en heb ik dus al heel veel keukengerei verzameld. Dingen zoals heb ik destijds nog niet aangeschaft, omdat dit heel afhankelijk is van ons toekomstige bed, de kleuren die we gaan gebruiken en noem maar op. Op dit moment hebben we wel al een beter beeld van hoe het eruit komt te zien en hebben we ook al ons eerste dekbedset aangeschaft! Het dekbedset wat we hebben aangeschaft, is van VTwonenVTwonen behoort wat mij betreft ook zeker tot het lijstje met leukste beddengoed, want je kunt hier heel mooi beddengoed aanschaffen.

Waar je verder nog meer leuk beddengoed kan aanschaffen voor jouw slaapkamer, volgt hier verderop in het lijstje.

Essenza

Essenza staat voor mij toch echt bovenaan in het lijstje! Ik heb Essenza ontdekt door Wil&Tien en ben sindsdien verliefd! Essenza heeft prachtige dekbedsets, hele mooie homewear en prachtige badkamer essentials. Zelf heb ik een mooie kimono van Essenza en ik merk zo goed dat het kwalitatief heel goed is allemaal. De stoffen voelen heel fijn aan, de printjes zijn uniek en mijn kimono blijft ook prachtig ondanks het wassen ervan. Hier vind je het beddengoed van Essenza.

H&M Home

H&M Home vind ik al langere tijd leuk. Leuke accessoires voor de aankleding van jouw keuken, badkamer, woonkamer en natuurlijk ook slaapkamer. Je vindt bij H&M hele mooie plaids, kussenslopen, vloerkleden, homewear en voldoende decoratie. Je vindt hier zoveel moois, dat je het hele huis een complete make-over kunt geven voor relatief weinig geld. Hier vindt je alles voor de slaapkamer bij H&M Home.

Geruid dekbedset
Gestreepte dekbedset
LINNEN DEKBEDOVERTREK
DEKBEDOVERTREK MET FIJNE BLOEMENPRINT
Purity Cherry Blossom
Crisp sheets dots
Overtrekset gewassen linnen natural
Overtrekset gewassen linnen almond brown
ESSENZA Bory Dekbedovertrekset Earth
Covers & Co Saren Dekbedovertrekset Zand
Geruid dekbedset
Gestreepte dekbedset
LINNEN DEKBEDOVERTREK
DEKBEDOVERTREK MET FIJNE BLOEMENPRINT
Purity Cherry Blossom
Crisp sheets dots
Overtrekset gewassen linnen natural
Overtrekset gewassen linnen almond brown
ESSENZA Bory Dekbedovertrekset Earth
Covers & Co Saren Dekbedovertrekset Zand

Crips Sheets

Crips Sheets is voor mij een nieuwe ontdekking, maar dat wil niet zeggen dat hij minder goed in dit lijstje past. Wanneer ik op de website van Crips Sheets kijk, word ik iets minder aangesproken dan wanneer ik door de andere websites heen scroll. Wanneer je de foto’s alleen net iets beter gaat bekijken, wil je jezelf gewoon helemaal in het beddengoed wikkelen en er niet meer onder vandaan komen. Een groot voordeel van het katoen wat wordt gebruikt door Crips Sheets is dat je het niet hoeft te strijken, je kunt zo je bed in duiken! Het beddengoed van Crips Sheets vind je hier.

Zara Home

Net als H&M Home ben ik al langer groot fan van Zara Home. Je vindt hier, net als bij H&M Home, leuke accessoires voor je gehele huis, maar wel in een geheel andere stijl dan bij H&M Home. De items van Zara Home hebben een luxe uitstraling en een combinatie van trendy & old school. Hier vindt je alles voor de slaapkamer bij Zara Home.

Yumeko

Yumeko, nog niet heel lang bekend bij mij, maar wat een mooie en kwalitatief goede producten! Het is een fair-trade en biologisch merk. De producten worden door vakmensen uit India, Nederland, Duitsland, Portugal, Oostenrijk, Turkije en Peru gemaakt met de meest duurzame natuurlijke materialen. Het beddengoed bestaat uit complete sets, hoeslakens, kussenslopen, dekbedovertrekken en dit allemaal in verschillende kleuren en dat ook voor kinderen! Hier vind je alles om jouw slaapkamermomentje nog comfortabeler te maken met Yumeko.

Wat mij betreft kun je bij Essenza, H&M Home, Crips Sheets, Zara Home, Yumeko & VTwonen het leukste beddengoed kopen. De een voor een iets hogere prijs en de ander voor een meer betaalbaar prijsje, maar zeker voor ieder wat wils. Ik kan niet wachten tot wij eindelijk ons beddengoed gaan kopen wat passend is bij de rest van het interieur. Daar moet ik helaas nog even op wachten, want heel veel is nog niet bepaald (zoals de kleuren op de muur) en natuurlijk kunnen we nog niet aan de slag in het huis. Benieuwd hoe de bouw verloopt? In dit artikel lees je meer over hoe het er op dit moment voor staat.

Waar koop jij altijd jouw beddengoed?

3 Comments

 • Reply
  Darina
  september 9, 2020 at 06:57

  Het beddengoed van Essenza is prachtig. Die wil ik zeker een keer kopen. Nu heb ik beddengoed van VTWonen, een heel fijne stof en goede kwaliteit.

 • Reply
  Rosanne
  september 9, 2020 at 11:41

  Wij gaan straks voor beddengoed van Essenza! Het merk is zo mooi en schijnt van hele goede kwaliteit te zijn.

 • Reply
  Kelly
  september 9, 2020 at 14:48

  Leuke tips! Ik koop zelf altijd Ted Baker, prachtige prints en hele goede kwaliteit. Wel wat prijzig, maar je kan er ook jaren plezier van hebben. 🙂

 • Leave a Reply