Project Pan – Update juli & augustus

De afgelopen twee maanden lijk ik niets opgemaakt te hebben qua producten. Wel blijf ik steeds kritischer kijken naar mijn producten. Zo had ik onlangs een product ontvangen en bleek het toch niets voor mij te zijn, waardoor ik het weer snel doorgeef aan iemand anders. Iemand die het beter kan gebruiken. Vandaag een update voor juli & augustus.

In januari schreef ik dus de eerste blogpost over de challenge, mocht je alles willen weten en de gigantische lijst aan beautyproducten die ik heb zien, lees vooral dan dat artikel nog eventjes. Ik kwam er op dat moment namelijk achter dat ik maar liefst 18 dagcrèmes had en dat is echt belachelijk veel! Inmiddels ben ik een aantal maanden bezig en zijn er al meerdere updates online gekomen die je hier kunt lezen.

Hoe is het gegaan in juli & augustus?

Afgelopen twee maanden heb ik niet heel veel producten opgemaakt. Ik merkte dat ik weinig maskertjes heb gebruikt de afgelopen tijd en ik heb ook relatief weinig mijn haren gewassen en weinig make-up gedragen, waardoor mijn producten ook minder snel op gingen. De producten die de afgelopen maanden heb gekregen, heb ik wel weer kritisch bekeken en weer door gegeven aan anderen die het wellicht beter konden gebruiken dan ik.

Juli & augustus

Opgemaakte producten in juli & augustus

2 maskers
2 dagcrèmes
1 toner
1 deodorant
1 droogshampoo
1 haarmasker
1 foundation
1 mascara

Gekochte producten in juli & augustus

1 toner
1 droogshampoo

Weggedaan/weg gegeven in juli & augustus

2 shampoos
2 conditioners
1 haarmasker
1 foundation

Opzich is het een vrij aardig lijstje geworden van opgemaakte producten. De komende maanden ga ik weer wat vaker een maskertje doen en hier weer eens lekker tijd voor nemen!

Hoe ziet jouw beauty stash eruit en heb jij wel eens van Project Pan gehoord?

1 Comment

  • Reply
    Rachel
    september 15, 2020 at 12:38

    Wauw wat hou je dit toch netjes bij.. hier kan ik echt van leren! ik ben wel bezig met mijn make-upjes en parfums, shampoos opmaken en tot die tijd koop ik niks nieuws erbij

  • Leave a Reply