Zo zag mijn zomer eruit!

De zomer is voor mijn gevoel echt ten einde. Gisteren heeft het namelijk zo’n beetje de hele dag geregend, het was vroeg donker en ik moest weer vroeg naar bed, want vandaag is mijn eerste stagedag. Het leek mij daarom het juiste moment om terug te blikken op mijn zomer, want wat heb ik allemaal gedaan? Vandaag vertel ik je alles over de afgelopen zomer.

Veel werken

Mijn zomer bestond voornamelijk uit werken! Zeker nu we een huis hebben gekocht, helpen alle kleine beetjes. Iedere keer besefte ik dat ik weer een nieuwe pan, een mooi dekbedovertrek of iets anders nuttigs (en leuks) voor het huis kon kopen. Dit motiveert wel enorm! Daarnaast vond ik het ook totaal niet erg om te werken, want wanneer ik thuis kwam, kon ik lekker in het zwembad duiken en genieten van een lekkere salade of een barbecue.

De afgelopen twee maanden heb ik dus flink gewerkt en dat zal nu weer alleen de vrijdagavonden en de zaterdagen worden. De rest van de dagen loop ik namelijk stage en ga ik naar school (of volg ik les vanuit huis).


Het begin van ons huis

De zomer was ook het begin van ons huis! Net voor de zomer kregen we te horen dat wij een huisje hebben weten te bemachtigen en daarom bestond de zomer ook uit alles regelen voor het huis. We zijn al op pad geweest voor de keuken (meerdere keren zelfs), de badkamer, gesprekken voor de hypotheek en het samenlevingscontract en natuurlijk heel veel uren op Pinterest kijken.

Nieuwe favorieten

De afgelopen maanden heb ik ook een aantal nieuwe favorieten ontdekt. Zo had ik aan het begin van de zomer een aantal jurken gekocht bij Boutique Ratatouille en deze zijn groot favoriet! Een van de jurken die ik daar heb gekocht, heb ik nog niet aan gehad, want deze heb ik nog even achtergehouden totdat we moeten gaan tekenen bij de notaris. Deze kan ik een deze dagen gelukkig voor het eerst aan!

Aan het einde van de zomer kocht ik Apple Airpods en die zijn ook meteen favoriet geworden! Ik heb ze nu al heel veel gebruikt en ik merk dat het ontzettend fijn is! Ik gebruik ze wanneer ik aan het rommelen ben in huis, wanneer ik aan het bellen ben en ondertussen dingen moet opzoeken op mijn telefoon (wat nu regelmatig voorkomt met het huis).

Pieces Rok
Apple Airpods 2
Chanel Chance Eau Fraîche
Poelman sneakers
Pieces Rok
Apple Airpods 2
Chanel Chance Eau Fraîche
Poelman sneakers
Pieces Rok
Apple Airpods 2
Chanel Chance Eau Fraîche
Poelman sneakers

De komende maanden zal het weer heel anders zijn. Niet meer aan het werk, maar volop stage aan het lopen en beginnen met afstuderen. Deze zomer was voor mij ideaal, omdat ik flink heb kunnen werken en weet waar ik het voor deed. Het is ook heel leuk om bezig te zijn met het huis en daar had ik nu ook de mogelijkheid voor. De komende tijd zullen er nog meer dingen uitgezocht moeten worden voor het huis en daar neem ik jullie in mee via de blog en Instagram.

Hoe zag jouw zomer eruit dit jaar?

2 Comments

 • Reply
  Anja - Minimalist Dutchie
  september 1, 2020 at 11:43

  Leuk, zo’n overzichtje. Maakt je weer wat bewuster van wat er allemaal is gebeurt de afgelopen tijd.

 • Reply
  Rachel
  september 8, 2020 at 17:07

  Altijd leuk om zo’n update te lezen, en wat goed en knap dat je ook zoveel hebt gewerkt!

 • Leave a Reply