Lifestyle

De leukste interieurblogs van Nederland

Momenteel zijn we onwijs veel bezig met nadenken over ons huis. Stopcontacten, het openslaan van de deuren, maar tevens ook het interieur en de indelingen van de verschillende slaapkamers. Ik breng dus uren tijd door op Pinterest en leuke interieurblogs om inspiratie op te doen. Ik heb de verschillende interieurblogs die ik graag lees voor je op een rijtje gezet. Tijd om ze met je te delen!

Interior junkie

Interior Junkie, de blog van Elisah, is een van de interieurblogs waar ik regelmatig inspiratie vandaan haal. De binnenkijkers en de wooninspiraties van de verschillende ruimtes in de woning. Ideaal om inspiratie op te doen voor je eigen huis en voor ieder wat wils! Kleurrijke kamers, stijlvolle woningen en de leukste accessoires.

View this post on Instagram

Ik heb tijdens hometours altijd even zo’n momentje alsof het m’n eigen huis is. Kijk me eens zitten dan in deze eethoek met stunning inspiratiewand. Maar stiekem is dit het fijne stulpje van @kellynederlof a.k.a Kelly Pastelly. Klein maar fijn vol met pasteltinten, droogbloemen en een warmroze slaapkamer. Ik moest 2,5 jaar wachten op dit hometourtje maar Kelly was eindelijk om (iets met de aanhouder wint 😉 ). Link in bio voor de complete hometour plus video. Vandaag hop ik naar de kerstmarkt in Deventer, dus via m’n stories kun je alle kerstvreugde volgen. Wie gaan er dit weekend ook allemaal naar een kerstmarkt? #interiorjunkiehometour #interiorjunkie #hometour #pastel #homedecor #binnenkijken #interieurinspiratie #woonkamerinspiratie #interiors #compactliving

A post shared by Elisah Jacobs | INTERIORJUNKIE (@interiorjunkiecom) on

Wooninspiratieblog

Demi van Wooninspiratieblog deelt ook hele fijne inspiratie. De meest stijlvolle plaatjes worden op Instagram gedeeld en op haar blog komen de verschillende interieurstijlen en leuke DIY’s aan bod. Zo vindt ik de blog over de natuur in huis halen een hele fijne om te lezen en hier haal ik ook veel inspiratie uit!

Woontrendz

De blog Woontrendz is opgericht door Hiske en Rick en het is een hele fijne blog voor inspiratie, maar ook handige verhuistips. Het kiezen van de juiste raamdecoratie, inspiratie voor de tuin en handige tips en tricks om de verhuizing voor te bereiden. Een hele fijne blog om inspiratie op te doen en een aantal praktische tips te kunnen lezen.

Stijlvol Styling

Steeds meer bloggers lijken Susanne te heten en ook de blogger achter Stijlvol Styling. Susanne is interieurontwerper en stylist en deelt iedere week weer ontzettend mooie inspiratie voor jouw interieur. Zelf is Susanne, net als wij, bezig met een nieuwbouwwoning en het is super leuk om dit proces te volgen en al haar tips mee te nemen in ons eigen huis!

View this post on Instagram

Het kleurenpalet van de herfst verwerkt in een materialen plan en moodboard 🍁🍂 Dit seizoen inspireert mij altijd enorm qua kleur en structuren. Wist je trouwens dat jouw kleur voorkeur per seizoen kan verschillen? Dit komt omdat als het buiten langer donker is je vaak meer verlangd naar warme of donkere kleuren. Ze geven je een geborgen gevoel. In de zomermaanden hebben mensen vaak juist behoefte aan licht, frisse kleuren en een ruimtelijk gevoel. In mijn interieuradviezen hou ik hier altijd rekening mee zodat mijn klanten 365 dagen per jaar blij worden van het geadviseerde kleurpalet en er door de seizoenen heen eenheid blijft in een interieur. Worden jullie momenteel blij van de lichtere kleurtinten of juist de donkere kleuren? • • • #herfstkleuren #herfst #moodboard #kleurrijkwonen #karwei #fotografie #seizoen #karweibijmijthuis #kleuradvies #interieurfotografie #wonen #interieur #vtwonen #interiordesign #interiordesigner #interior #vtwonenbijmijthuis #interieurontwerper #interieurblog #interieurstylist #wooninspiratie #interieurinspiratie #woontrends #interieurdesign #interieurdesigner #groenwonen #binnenhuisarchitect #sbzinterieurdesign #stijlvolwonen #stijlvolstyling

A post shared by Susanne – SBZ Interieur Design (@stijlvolstyling) on

EnSuus

Wederom een Suzanne, ditmaal van de blog EnSuus. Suzanne weet verschillende stijlen te combineren tot een ontzettend mooi warm geheel. Ik kan onwijs blij worden van de mooie plaatjes op de blog van Suzanne. Ze weet de juiste kleuren te combineren en alle accessoires passen ontzettend goed bij elkaar. Daarnaast lijkt het kleurenpalette overal in het huis terug te komen en dit vind ik super inspirerend!

View this post on Instagram

Morning! Vroeg uit de veren (niet mijn sterkste punt) want deze weken voor de vakantie zijn altijd een beetje hectisch. Diverse interieurplannen worden afgerond, in combi met laatste schooldagen en Bram zijn verjaardag deze week. Dit jaar met een extra uitdaging, want lang achter mijn laptop zitten is er helaas nog niet bij. Oog, rug en duizeligheid werken nog niet echt mee. Maar we blijven positief! Nog 1,5 week en dan hebben wij vakantie. Voor het eerst sinds lange tijd niet naar ons geliefde Italië, maar naar de ⛺️ in ons mooie eigen landje. Noord Holland eens goed ontdekken. Iemand uit de buurt met leuke tips? Altijd welkom! #nietaltijdrozengeurenmaneschijn #welbijnavakantie #ineigenland

A post shared by Suzanne | Interior Stylist (@ensuus) on

Dit waren de verschillende blogs die ik graag met je wil delen. Ik haal hier ontzettend veel inspiratie uit en probeer mijn vriend telkens met de mooie plaatjes te overtuigen van een visgraatvloer, een bepaalde kleur op de muur of het feit dat accessoires heel erg leuk zijn!

Welke interieurblogs volg jij en welke interieurstijl sluit bij jou het meest aan?

4 Comments

 • Reply
  Darina
  22 juli 2020 at 06:31

  Mooie inspiratie. De meeste vol ik al een tijdje. Vooral door onze eigen verbouwing en mijn grote interesse voor interieurstyling.

 • Reply
  Rosanne
  22 juli 2020 at 16:40

  Doordat wij een huis hebben gekocht, ben ik altijd op zoek naar fijne inspiratie. Ik ga gelijk een kijkje nemen op deze blogs! 😀

 • Reply
  Sanne
  24 juli 2020 at 11:41

  Wat toevallig dat er zoveel mensen Suzanne heten en toevallig ook bloggen! Leuk lijstje

 • Reply
  Giovanna Jansen
  24 juli 2020 at 14:54

  Wat een leuke en inspirerende woonblogs!

 • Leave a Reply