Project Pan – Update juni

De maanden lijken de laatste tijd echt voorbij te vliegen, maar de producten die ik opmaak, worden wel telkens minder. Dat in tegenstelling dat er wel telkens nieuwe producten bijkomen. Ik probeer voor Project Pan wel steeds kritischer naar mijn producten te kijken en dat gaat me goed af! Vandaag weer een update hoe het staat met de challenge Project Pan.

In januari schreef ik dus de eerste blogpost over de challenge, mocht je alles willen weten en de gigantische lijst aan beautyproducten die ik heb zien, lees vooral dan dat artikel nog eventjes. Ik kwam er op dat moment namelijk achter dat ik maar liefst 18 dagcrèmes had en dat is echt belachelijk veel! Inmiddels ben ik een aantal maanden bezig en zijn er al meerdere updates online gekomen die je hier kunt lezen.

Hoe is het gegaan in juni?

Vorige maand heb ik heel kritisch naar mijn producten gekeken en zo deed ik de helft van mijn make-up weg en keek ik ook een stuk kritischer naar mijn producten. Hoe dit voelde en waarom ik dat deed, kun je hier lezen. Dit resulteerde vorige maand in een hele goede maand voor de challenge en dat voelde heel goed. Helaas is het deze maand iets minder. De producten leken minder snel op te gaan, waardoor het lijstje ook iets minder lang is geworden.

Juni

Opgemaakte producten in juni

2 maskers
1 douchegel
1 shampoo
2 conditioners
1 droogshampoo
1 concealer

Gekochte producten in juni

1 concealer

Perspakketten/gekregen in juni

2 maskers
2 handcrèmes
1 bodylotion
3 shampoos
3 conditioners
2 verzorgende haarcrèmes
3 haarmasker

Niet heel veel producten opgemaakt afgelopen maand, maar door de maand mei voelt het nog wel heel erg opgeruimd! Ik merk dat ik het heel fijn vind om lekker te make-uppen en bezig te zijn met het organiseren van mijn stash.

Hoe ziet jouw beauty stash eruit en heb jij wel eens van Project Pan gehoord?

1 Comment

  • Reply
    Yaika
    juli 5, 2020 at 16:10

    Wat goed van je! Ik had zelf nog nooit gehoord van project ‘pan’, dus ik heb stiekem snel even je eerdere artikel gelezen. Ik vind het echt goed dat je hier zo bewust mee omgaat. Je hebt me aan het denken gezet en ik kan hier ook nog veel van leren, thanks!

  • Leave a Reply