June / July

De afgelopen maand is echt voorbij gevlogen en dat komt omdat er zo ontzettend veel gebeurd is afgelopen maand. Het was een drukke periode voor school en daarnaast is er privé ook het een en ander gebeurd. Dit maakt dat het echt voorbij is gevlogen, ik momenten had met stress waarop ik even niet wist of ik het allemaal wel ging redden voor school, maar het is me toch allemaal gelukt. Vandaar deze persoonlijke blog om terug te blikken op afgelopen maand en alvast vooruit te blikken naar juli!

June

Juni begon ontzettend zomers met mooi weer. Ik ruilde voor het eerst mijn vestjes om voor jurkjes en rokjes met blote benen en ik merkte dat dit meteen een vakantiegevoel gaf. Ik werk namelijk al een aantal maanden vanuit huis voor stage, maar nu ging ik het steeds minder erg vinden door dat vakantiegevoel. In mijn pauzes ging ik buiten zitten en genoot ik van het zonnetje en daarnaast liep ik de hele tijd rond in mijn zonnige kleding.

Juni was ook de maand waarin mijn zusje jarig was en dit jaar besloot ik een iets van My Jewellery cadeau te doen, waar ze al langere tijd zelf voor aan het kijken was. In juni maakte ik de eerste kilometers in mijn eigen autootje en rondde ik alles af voor mijn stage. In de maand juni ging ik me ook meer bezig houden met financiën en uiteindelijk is dat maar goed ook, want komend jaar zal een erg duur jaar gaan worden. Ik schreef onder andere een interessante blogpost over geld besparen en wat je direct kunt doen

Juni was helaas ook de maand waarin mijn oma overleed en daardoor was het dus ook een stuk rustiger op de blog. Ik besloot om er toch kort iets over te vertellen op de blog en ik kreeg ontzettend veel lieve berichtjes van jullie.

Inmiddels is het alweer juli en is de maand juni voorbij gevlogen. Ik moest namelijk alles afronden voor school en stage, heb nog een paar presentaties gehad en heb mijn eindgesprek gehad voor stage. Dit maakt dat ik nu ook leerjaar 3 volledig heb afgerond en op kan naar mijn laatste jaar! Nu aan het begin van de maand juli heb ik de stress van school niet meer, maar de afgelopen twee weken was het toch even pittig. Ik vertel je er hier meer over.

July

Een gloednieuwe maand is aangebroken. Een ietswat rustigere maand dan juni, maar wel een hele spannende maand voor mij. Waarom deze maand zo spannend gaat worden, zal ik je aankomende maanden vertellen in de blogpost, maar voor nu houden we het nog even mysterieus.

Volgende week zal ik nog de laatste dingen moeten doen voor stage en dan is het echt, echt afgerond. De rest van de maand zal ik veel werken en zal ik ook meer tijd hebben om aan de blog te besteden. Zo heb ik nog hele leuke producten liggen die ik wil gaan uitproberen en reviewen voor de blog, heb ik nog wat nieuwe items liggen die ik graag wil gebruiken voor outfitposts en heb ik nog veel meer andere leuke ideeën voor de blog.

Daarnaast is juli de maand waarin mijn vriend jarig is en dat betekent dat ik nog leuke cadeautjes moet gaan bedenken voor hem. Dit vind ik altijd een moeilijk, maar ook een superleuk iets om te doen! Voorgaande jaren waren het vaak meerdere (nuttige) cadeautjes, zoals een nieuwe parfum, kleren die van pas kwamen voor de vakantie en een lekker biertje. Wat het dit jaar gaat worden, dat is nog de vraag.

Er is de afgelopen maand dus heel veel gebeurd en komende maand staan er weer nieuwe dingen te gebeuren. Dit jaar geen vakantie, maar hopelijk wel het vakantiegevoel vanuit thuis met heerlijke home-made icetea’s, blote benen en een zongebruinde huid met veel sproetjes!

Hoe zag jouw juni eruit en wat zijn jouw plannen voor juli?

1 Comment

  • Reply
    Heidi
    juli 13, 2020 at 09:54

    Toch nog een fijne maandje gehad.
    Super erg dat je oma is overleden, veel sterkte.

  • Leave a Reply