De mooiste WordPress thema’s onder de €100

Een tijdje terug deelde ik een blogpost, waarin ik WordPress thema’s met je deelde. Deze WordPress thema’s waren stuk voor stuk hartstikke mooi en daarnaast voor een klein prijsje. Jullie vonden het super leuk om de verschillende thema’s te bekijken, vandaar dat ik vandaag weer een aantal thema’s met je wil delen. Dit keer deel ik de mooiste WordPress thema’s onder de €100 euro! Ben jij toevallig nog opzoek naar een nieuw thema of vind je het, net als ik, leuk om rond te kijken bij thema’s, kijk dan zeker even verder!

Alle WordPress thema’s die in het artikel voorbij zullen komen, heb ik gevonden via Etsy. De laatste tijd ben ik steeds meer aan het rondkijken op Etsy voor WordPress thema’s, Instagram templates en leuke stationery. Mijn huidige thema is niet van Etsy, omdat ik het toevallig ergens anders tegenkwam en helemaal verliefd was. Mocht ik ooit een nieuw thema gaan aanschaffen dan zal dit via Etsy zijn of ik laat het wellicht helemaal ontwerpen naar mijn smaak.

Het eerste WordPress thema wat ik met je wil delen is Velvet. Het is een minimalistisch thema waar je jouw eigen foto’s aan kunt toevoegen, waardoor het direct persoonlijk wordt. Er zijn ontzettend veel opties om jouw website persoonlijker te maken met bijvoorbeeld jouw favoriete (fashion)items. Je betaalt voor het thema Velvet nog géén €60,-.

Het tweede WordPress thema dat ik graag met je wil delen, is een vrij nieuw thema, namelijk Rachel. Het thema heeft verschillende opties, waardoor je er gemakkelijk een reisblog, fashionblog of een blog passend bij jouw bedrijf van kan maken! Ikzelf vind het een heel leuk thema, door de verschillende opties welke mogelijk zijn. Dit voor €96,-.

Het WordPress thema Harper is een minimalistisch thema met heel veel mogelijkheden. Door de fijne instructievideo’s kun je jouw blogthema gemakkelijk zelf aanpassen. Daarnaast is het ook geschikt voor ondernemers, onder andere door de functie om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Het WordPress thema Harper is verkrijgbaar vanaf €55,-.

Het WordPress theme Vivienne is ideaal voor bloggers. Je kunt prachtige blogposts publiceren met jouw eigen foto’s. Daarnaast komt het WordPress theme met een landing page voor Instagram, waardoor je jouw volgers direct naar jouw laatste blogpost of andere pagina’s kunt sturen vanaf Instagram. Het thema Vivienne is €66,31.

Het laatste thema wat ik graag met je wil delen is het thema Madrid, een heel mooi, stijlvol en minimalistisch thema voor een blog. Een prachtige thema voor lifestyle en/of fashion bloggers, omdat je weer fijne opties hebt om jouw (eigen) foto’s te delen! Het thema is verkrijgbaar vanaf €71,39.

Stuk voor stuk mooie WordPress thema’s die je kunt gebruiken voor jouw blog en zelfs voor jouw webshop. Ik zelf blijf nog even rondkijken op Etsy en wellicht besluit ik om binnenkort toch mijn blog weer eens om te gooien!

Welk WordPress thema is jouw favoriet?

5 Comments

 • Reply
  Darina
  juni 22, 2020 at 06:59

  Mooie thema’s. Vivienne vind ik wel bij mijn blog passen. Ik zit er ook aan te denken om een nieuw thema aan te schaffen. Mooie inspiratie!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   juni 22, 2020 at 10:09

   Ben benieuwd welke je uiteindelijk gaat kiezen, Darina.

 • Reply
  Kelly
  juni 22, 2020 at 08:16

  Wat een gezellige themes!

 • Reply
  Claire
  juni 22, 2020 at 14:52

  He wat handig! Ik heb mijn thema al heel lang en wil hem eigenlijk nog wel een keer omgooien. Ik ga deze eens bekijken, thanks voor de tips!

 • Reply
  Rosanne
  juni 23, 2020 at 15:09

  Oeh, het zijn allemaal mooie thema’s! Momenteel heb ik zelf een fijne van Pipdig. Al moet ik zeggen dat ik in de toekomst best wel een ander thema wil.

 • Leave a Reply