Week 24 – Een mooi afscheid

Afgelopen week was een hele vreemde week vol emoties. Ik heb afgelopen week ook bewust even rustig aan gedaan en niet te veel tijd aan mijn blog besteed. Afgelopen week bestond uit de laatste puntjes op de i zetten voor stage, heel hard werken aan mijn ondernemingsplan, maar daarnaast ook afscheid nemen van mijn oma. Vandaag vertel ik er jullie meer over.

Afgelopen week was een week vol emoties. Ik merk nu achteraf dat het mij veel meer heeft gedaan dan ik op dat moment besefte. Op 6 juni kregen we het bericht dat mijn oma was overleden. Mijn hoofd zat op dat moment al zo vol, mijn agenda stond gevuld met taken die nog gedaan moesten worden en toen dit. Afgelopen week heb ik er dus voor gekomen om niet te veel tijd aan mijn blog te besteden en de concentratie en aandacht die ik had juist te besteden aan school en stage. Er liepen namelijk een heleboel dingen door elkaar heen die ook afgerond moesten worden.

De afgelopen week heb ik zoveel mogelijk geprobeerd om alle zeilen bij te zetten en gelukkig is dat allemaal goed gegaan. Afgelopen week heb ik mijn pitch gehad voor mijn ondernemingsplan dat ik schreef voor school, al mijn stageopdrachten zijn afgerond en ingeleverd en daarnaast heb ik ook nog de tijd genomen om afscheid te nemen van mijn oma en een gedichtje voor te lezen tijdens de crematie.

Onderstaand gedichtje las ik voor tijdens de crematie. Een eenvoudig gedichtje dat aansloot bij oma, want oma had alzheimer. Ik sta op dit moment er nog steeds van te kijken dat het mij is gelukt om dit voor te lezen, maar toch heb ik het gedaan!

Het weekend heb ik ook nog rustig aan gedaan en dit had ik ook echt nodig, want ik merk dat ik ontzettend moe ben van alles. Ik lig weer iedere avond vroeg in bed en overdag probeer ik zoveel mogelijk werk te verzetten. Ook ben ik nu het bloggen weer gaan oppakken, want ik merk dat ik dit toch heel erg mis als ik het eventjes wat minder doe. Een fijn moment van ontspanning tussen mijn school- en stageopdrachten door.

Komende week zullen er weer steeds meer artikelen online komen, maar hierin ben ik ook afhankelijk van hoe het gaat en of het lukt om het te combineren met school en stage. Via Instagram houd ik je in ieder geval op de hoogte van nieuwe artikelen die op de blog verschijnen.

Liefs, Suzanne

18 Comments

 • Reply
  Rosanne
  juni 17, 2020 at 09:35

  Jeetje, wat verschrikkelijk! Heel veel sterkte met het verlies van je oma!

 • Reply
  Ilona Wielinga
  juni 17, 2020 at 10:12

  Heel veel sterkte met het verlies. En wat een onwijs mooi gedichtje!

 • Reply
  Tamara
  juni 17, 2020 at 11:24

  Heel veel sterkte toegewenst! Knuffel!

 • Reply
  Naomi
  juni 17, 2020 at 14:04

  Heel mooi gedichtje, knap dat je dit voor hebt kunnen lezen. Veel sterkte de komende tijd

 • Reply
  Marloes
  juni 17, 2020 at 14:55

  Jeetje, wat verschrikkelijk. Heel veel sterkte met het verlies van je oma!

 • Reply
  Rachel
  juni 17, 2020 at 21:20

  Vreselijk.. mooi gedichtje heb je erbij geplaatst, nog gecondoleerd met het verlies van je oma. Heel veel sterkte de komende tijd! <3

 • Reply
  Yaika
  juni 17, 2020 at 23:37

  Wat sterk dat je het mooie gedicht voor hebt kunnen lezen. Gecondoleerd en heel veel sterke toegewenst deze periode ❤️.

 • Reply
  Giovanna Jansen
  juni 20, 2020 at 20:16

  Wat heftig! Een erg mooi gedichtje, wat mooi dat je dat hebt kunnen voorlezen. Gecondoleerd en heel veel sterkte!

 • Reply
  Claire
  juni 22, 2020 at 14:50

  Ah wat heftig Suzanne! Logisch dat je dan je energie anders besteed. Heel veel sterkte en gecondoleerd <3

 • Reply
  June / July - Suzanne Elisa
  juli 1, 2020 at 06:00

  […] was het dus ook een stuk rustiger op de blog. Ik besloot om er toch kort iets over te vertellen op de blog en ik kreeg ontzettend veel lieve berichtjes van […]

 • Leave a Reply