Catrice Iconic looks met Disney

Catrice is met een nieuwe collectie gekomen die volledig geïnspireerd is op Disney. De Catrice Limited Edition Minnie & Daisy met zes trendy nagellakken en twee oogschaduwpaletten. Ik, als Disney fan, werd hier meteen warm van en was direct razend benieuwd naar de twee, hoog gepigmenteerde, oogschaduwpaletten van Minnie Mouse en Daisy Duck.

Deze limited edition collectie van Catrice geïnspireerd op Minnie Mouse en Daisy Duck bevat zes mini nagellakjes en twee oogschaduwpaletten. De kleuren uit de collectie zijn volledig op elkaar afgestemd en passen perfect bij de karakters van Minnie en Daisy. Drie prachtige lakjes en een oogschaduwpalette in zachte nude en roodtinten die perfect aansluiten bij Minnie Mouse en drie prachtige lakjes en een oogschaduwpalette in rosé- en paarstinten die aansluiten bij Daisy Duck.

Momenteel heb ik alleen de oogschaduwpaletten van zowel Minnie als Daisy en kan ik daar meer over vertellen. Ik maak namelijk gebruik van gellak op mijn nagels, waardoor het reviewen van nagellakjes als deze lastiger gaat. Tijd om de twee prachtige oogschaduwpaletten te laten zien en er meer over te vertellen.

Minnie’s Signature

Beide oogschaduwpaletten bevatten negen verschillende oogschaduws die aansluiten bij de kleuren van het karakter van Minnie of Daisy. Beide paletten vormen een heel mooi geheel, omdat de kleuren fantastisch aansluiten op elkaar en de mogelijkheid bieden om een volledige ooglook te creëren. Het palette bestaat uit zowel matte als shimmeroogschaduws van lichte tot donkere kleuren.

Het palette bevat onder andere een lichte basiskleur genaamd Darling die ideaal is om aan te brengen over het gehele bewegend ooglid. Vervolgens kun je de ooglook verder uitwerken met prachtige nude- en roodtinten. Ik vind het zelf een erg mooi palette waarmee je alle kanten op kunt, namelijk vrij naturel, tot een look met iets meer kleur door de prachtige roodpaarse kleur Loving tot een donkere avondlook.

make-uplook 2
Make-uplook

Beide paletten vind ik echt onwijs mooi, maar ik merk wel dat het mij veel moeite kost om er een mooie look van te maken. De kleuren zijn namelijk vrij subtiel. Je kunt dit eventueel wel opbouwen, waardoor de kleuren intenser worden. Ik vind het jammer dat het mij zoveel moeite kost, want de twee paletten zijn echt prachtig!

Vooral de rode kleur Loving geeft niet de intensiteit zoals ik hem had verwacht en zoals de kleur overkomt uit het palette. Helaas!

Daisy’s Signature

De basis van het palette geïnspireerd op Daisy is hetzelfde als het palette geïnspireerd op Minnie. Het bevat negen verschillende kleuren die perfect op elkaar aansluiten. Dit palette bestaat wederom uit zowel matte als shimmeroogschaduws van lichte tot donkere tinten, waar je verschillende kanten mee op kan.

Het palette bevat echter rosé- en paarstinten waar je prachtige looks mee kunt maken. Je kunt wederom een vrij nude look creëren met de lichte basiskleur Flirty in combinatie met de kleur Bouncy. Je kunt er ook meer kleur aan toevoegen door de prachtige shimmery Diva aan te brengen in combinatie met de andere rosé- en paarstinten. Ook hier kun je weer donkere oogschaduws toevoegen voor een donkere look. Een mooie nude of roze lipstick en je bent helemaal klaar!

Clinique iD BB gel after
Clinique iD BB gel after 2

Helaas is het bij Daisy’s Signature hetzelfde. De intensiteit van de kleuren valt een beetje tegen. Je moet ook hierbij moeite doen en de kleuren opbouwen om het gewenste resultaat te krijgen. Het valt me op dat dit voornamelijk het geval is bij de glitteroogschaduws en dat de matte kleuren wel meer kleur afgeven.

Zoals ik net al aangaf, geven de paletten niet de intensiteit die ik vooraf had verwacht. Dit met name bij de glitteroogschaduws. Wel kun je de kleuren wat opbouwen, maar zoals de kleuren overkomen uit het palette, komen ze niet over op het ooglid. Dit vind ik heel erg jammer, want de uitstraling van de palette en de kleurkeuze vind ik geweldig!

Als ik kijk naar de twee paletten zit er qua kleur alles in, op één ding na. Het palette bevat een basiskleur die je kunt gebruiken als basis, zoals de naam het al zegt. Vervolgens kun je de look gemakkelijk uitbouwen met de verschillende tinten. Helaas mis ik een highlight die ik kan gebruiken in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot, hiervoor kun je natuurlijk de highlighter gebruiken die je ook op de rest van je gezicht gebruikt, maar het is wel één klein puntje wat ik minder vind. Ik ben wel wat gaan spelen met de lichtste glitterkleur die in het palette zit en dit gaat prima in de binnenste ooghoek, maar voor op het wenkbrauwbot vind ik hem helaas wat te donker. Dit gaat om de kleur Cheerful (Minnie’s Signature) en de kleur Sassy (Daisy’s Signature).

De Catrice Limited Edition Minnie & Daisy collectie is verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf begin mei. De mini nagellakjes zijn verkrijgbaar voor €1,99 per stuk en de oogschaduwpaletten zijn verkrijgbaar voor €8,99 per stuk.

Ben jij een Disney fan en wat vind jij van deze producten?

Bevat producten die zijn opgestuurd

10 Comments

 • Reply
  Naomi
  mei 22, 2020 at 08:45

  Jammer zeg dat de kleuren niet zo intens zijn. Want de paletten zien er inderdaad super uit! Soms wil het nog wel eens helpen om je kwastje een beetje vochtig te maken.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   mei 26, 2020 at 16:57

   Klopt, dat maakt het ietsjes beter, maar nog niet heel geweldig. Helaas!

 • Reply
  Kelly
  mei 23, 2020 at 09:21

  Oh jeetje, ik dacht op die foto dat je alleen eyeliner op had. Wat balen zeg, ik ben sowieso al niet zo’n fan meer van Catrice maar deze laat ik zeker liggen!

 • Reply
  Yaika
  mei 23, 2020 at 20:42

  Ah wat jammer dat de producten niet zijn wat je verwacht had. Het Daisy palet heeft namelijk echt prachtige kleuren.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   mei 26, 2020 at 16:57

   Het ziet er echt prachtig uit, dat ben ik helemaal met je eens!

 • Reply
  Rachel
  mei 24, 2020 at 12:58

  Wauw je hebt prachtige foto’s gemaakt en ik zou ze zo allebei kopen, Sassy, Hearty en Cheerful vind ik echt geweldig!Jammer dat je alleen niet zo enthousiast bent over de kwaliteit.

 • Reply
  Rosanne
  mei 27, 2020 at 15:48

  Wauw, de kleuren zien er onwijs mooi uit! Heel jammer dan ook dat ze niet zijn wat je ervan verwacht had.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   juni 5, 2020 at 09:31

   Heel mooi hè? Ik vond het inderdaad zelf ook erg jammer!

  Leave a Reply