Desenio posters boven het bed

Al langere tijd kijk ik rond op Desenio en verzamel ik de mooiste inspiratie op Pinterest. Een dergelijke fotowand met posters vind ik namelijk hartstikke mooi en stijlvol en dat wil ik ook! Inmiddels heb ik de eerste poster besteld en heeft deze een plekje gekregen in huis. Tijd om de eerste Desenio poster met jullie te delen.

Desenio is, denk ik, de bekendste webshop als het gaat om posters. Je vindt er prachtige posters om een mooie fotowand samen te stellen die perfect past bij de stijl en vibe van jouw huis. Je hebt een keuze uit minimalistische posters, zwart-wit, botanisch, illustraties, posters met dieren of lieflijke posters voor op de kinderkamer. Je kunt echt alle kanten uit en dat maakt het ook zo lastig soms. Ik wist zelf namelijk niet welke poster ik moest kiezen, maar uiteindelijk zijn we voor deze poster met hooglander gegaan.

We hebben momenteel gekozen om maar één poster neer te hangen en dit eventueel later uit te breiden met nog andere posters. De poster van de hooglanger heeft prachtige natuurlijke tinten die goed aansluiten bij de kamer waar hij momenteel hangt. De tinten uit de poster komen namelijk terug in de kleur van de muren, de gordijnen en de aankleding. In combinatie met de zwarte lijst komt de poster goed tot zijn recht op deze muur.

Ik zou de muur het liefst nog verder willen aankleden met mooie natuurposters en natuurlijke tinten, op die manier kun je er een leuke en toch rustige fotowand van maken.

Desenio posters
Decoratie posters
fotowand
posters Desenio
posters decoratie
interieur decoratie

Inspiratie voor een posterwand

Mocht je net als ik niet weten hoe je jouw posterwand wilt vormgeven of welke combinaties je wilt gebruiken? Op Pinterest vind je onder andere dit soort mooie inspiratiefoto’s. Ik heb deze foto’s opgeslagen op mijn bord met nog meer combinaties en hoe je de lijsten het beste kunt hangen. Dit maakt de keuze soms wat makkelijker en op die manier weet je ook zeker dat het een mooi geheel is.

Het is een ontzettend mooie wand geworden met de poster en de zwarte lijst! Simpelweg één poster kan al een groot verschil maken in de aankleding van een kamer. Wie weet heb ik binnenkort nog wel meer posters in huis hangen met andere dieren of verschillende bloemen.

De poster van de hooglander is verkrijgbaar vanaf €14,95 (afmetingen 30 x 40 cm). Zelf hebben wij gekozen voor een groter formaat, namelijk 50 x 70 cm en deze kost €26,95. Wij hebben zelf gekozen voor een lijst van Ikea, maar je hebt ook prachtige lijsten bij Desenio zelf. Op die manier heb je altijd het juiste formaat voor de verschillende posters.

Ben jij bekend met Desenio en heb jij al zo’n posterwand in huis?

14 Comments

 • Reply
  Darina
  mei 18, 2020 at 07:01

  Desenio heeft prachtige posters. Mooi die hooglander. Ik heb een wandrek met drie posters in lijsten naast elkaar. Een mooie aanvulling in interieurs en je kunt zo nog eens wisselen.

 • Reply
  Angelina
  mei 18, 2020 at 09:31

  Heel leuk! Ik heb in mijn woonkamer ook een fijne fotowand van Desenio, superblij mee. ^_^

  • Reply
   Suzanne Elisa
   mei 26, 2020 at 16:46

   Super leuk! Ik zie dit ook al voor me wanneer ik op mijzelf woon.

 • Reply
  Kelly
  mei 18, 2020 at 09:34

  Haha ik ben fan van die hooglander! En van zo’n fotowanden, dat geeft meteen extra karakter aan de kamer vind ik. Bij mij hangen er ook boven mijn bed, ijsberen en vogels. Hoera voor dieren!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   mei 26, 2020 at 16:47

   Heel leuk! Ben benieuwd geworden naar jouw fotowand.

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  mei 18, 2020 at 11:44

  wauw hij is zo gaaf, sinds de serie Outlander vind ik alles van de Hooglanden mooi en prachtig haha.

 • Reply
  Yaika
  mei 18, 2020 at 15:40

  Heel vet! Nu ik zelf een studio heb om te richten, ga ik zeker even een kijkje nemen in de webshop. Ik vind posterwanden altijd heel tof.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   mei 26, 2020 at 16:48

   Super leuk! Ben benieuwd voor welke posters je gaat.

 • Reply
  Naomi
  mei 18, 2020 at 21:23

  Staat erg leuk! Ik ben ook nog op zoek naar leuke posters voor in de slaapkamer en het toilet. Ik ga zeker even een kijkje nemen!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   mei 26, 2020 at 16:48

   Ik ben benieuwd wat je kiest voor op het toilet! Lijkt me wel heel leuk om daar posters te hangen.

 • Reply
  Rosanne
  mei 20, 2020 at 15:29

  Desenio heeft echt mooie posters. Als ik straks mijn kantoortje aan het inrichter ben, ga ik hier zeker wat bestellen.

 • Reply
  Tamara
  mei 20, 2020 at 21:06

  Grappig, ik heb mij vorig weekend bezig gehouden met poster-websites te bekijken en te kiezen wat ik zou willen kopen. De meeste op mijn lijstje komen van Desenio, echt heel mooie plaatjes!

 • Leave a Reply