Favorieten van het moment

De maand april is echt voorbij gevlogen en in die tijd zijn er een aantal favorieten bijgekomen die ik graag met je wil delen. Mijn favoriete make-upproduct van het moment, mijn favoriete bezigheid, maar daarnaast ook mijn favoriete gadget. Ik deel ze allemaal met je in dit blogartikel. Stuk voor stuk zijn het nieuwe favorieten van mij, waar ik wellicht wel al iets over heb verteld, maar ik heb ze nog niet eerder bekroond als favoriet. Benieuwd?

De afgelopen maand was ik veel thuis, had ik iets meer vrije tijd en kwam het lentezonnetje steeds meer tevoorschijn. In de afgelopen maanden heb ik een aantal favoriete verzameld. Sommige waren helemaal nieuw voor mij en heb ik pas deze maand ontdekt, een ander item lag al langere tijd in mijn kast en heb ik weer herontdekt en is momenteel een echte favoriet van mij.

Kobo Clara HD

De eerste favoriet die ik met je wil delen, is mijn Kobo Clara HD. Deze e-reader heb ik met mijn verjaardag gekregen en sindsdien behoort het tot mijn favorieten. Ik heb de afgelopen maand zo ontzettend veel gelezen op mijn e-reader. Overal ging hij meer naar toe en wanneer ik even de tijd had, dook ik weer in mijn boek om het verder te lezen. Ik ontdekte ook meteen een aantal boeken die ik ontzettend leuk vind, waardoor ik alleen maar verder wilde lezen. Welke boeken dit waren, deelde ik al met je in dit artikel.

Als je meer wilt weten over mijn e-reader en mijn ervaringen, vraag ik je nog een paar dagen te wachten, want dan komt de review online met mijn ervaringen over de Kobo Clara HD.

Sneakers

De afgelopen maand heb ik niets anders gedragen dan sneakers en ik ben er helemaal weg van. Mijn favoriete sneakers op het moment zijn mijn witte sneakers van PS Poelman en mijn sneakers met luipaardprint van DSTRCT. Beide sneakers heb ik al zo ontzettend veel gedragen en ik combineer ze gemakkelijk met allerlei outfits. De sneakers van DSTRCT liet ik al aan je zien in deze outfit, maar mijn witte sneakers heb ik nog niet laten zien! Komende week wil ik graag weer outfits gaan fotograferen voor je en dan zal ik ze zeker met je delen.

Pilot Frixion pennen

Een ander verjaardagscadeautje wat direct een favoriet is geworden, zijn de Pilot Frixion pennen. Dit zijn pennen die je kunt uitwissen, waardoor je niet hoeft te strepen in je agenda. Ik was in het begin een beetje sceptisch, maar het werkt echt hartstikke goed! Ik gebruik de pen in mijn planner om mijn taken en afspraken op te schrijven en mocht er iets veranderen in de planning, kan ik dit heel gemakkelijk aanpassen. Ik verwacht dat ik niet meer anders wil nu ik dit gewend ben.

Instagram Highlights Icons

Een andere favoriet zijn de Instagram highlight icons die ik momenteel heb op Instagram. Ik was telkens aan het zoeken naar mooie templates die passen bij mij en mijn feed. Inmiddels stond dit al langere tijd op mijn takenlijst om hier eens goed naar te kijken en iets mee te doen. Uiteindelijk ben ik gegaan voor deze Instagram highlights icons en ik ben er ontzettend blij mee. Ik kocht het via Etsy en dat is mij overigens ook erg goed bevallen, want dit had ik nog niet eerder gedaan.

Cellularline Petit draadloze in-ears

De Cellularline Petit draadloze in-ears zijn draadloze oortjes die ik al een tijdje heb. Ik heb ze een tijdje gebruikt en vervolgens toch weer aan de kant gelegd. Inmiddels heb ik ze weer tevoorschijn gehaald en heb ik ze bijna iedere dag in om een luisterboek of muziek te luisteren. Het werkt toch wel ideaal die draadloze oortjes, omdat je niet telkens verbonden bent met je telefoon. Ik doe veel gemakkelijker mijn make-up of loop eventjes weg, zonder dat ik meteen in de knoop zit met mijn kabeltje. Ik heb ze dus al een tijdje, maar het werkt echt super! Destijds schreef ik er ook een review over met alle ins- en outs en die kun je hier terugvinden.

Bye Bye Panda Eyes! Mascara

Afgelopen weekend deelde ik deze mascara al met je op de blog. Ik was erg tevreden over deze mascara, ondanks dat het effect maar subtiel was. De afgelopen tijd heb ik de mascara heel veel gebruikt en ik vond het ideaal dat ik mijn mascara weg kon halen met simpelweg water. Normaal gesproken loop ik nog de hele avond rond met zwarte vegen rondom mijn ogen en dat is met deze mascara totaal niet! Een hele fijne mascara en als je er alles over wilt weten, dan moet je zeker even de review lezen.

Alle favorieten op een rijtje

Cellularline Petit draadloze in-ears
Instagram Highlights Icons
Frixion pen
Kobo Clara HD
Cellularline Petit draadloze in-ears
Instagram Highlights Icons
Frixion pen
Kobo Clara HD
Cellularline Petit draadloze in-ears
Instagram Highlights Icons
Frixion pen
Kobo Clara HD

Dit waren mijn favorieten van de afgelopen tijd. Ondanks dat ik zoveel thuis heb gezeten en niet heb geshopt de afgelopen maand, waren het toch een heleboel favorieten. Zo zie je maar dat je ook blij kunt zijn met items die je al in huis hebt en weer opnieuw ontdekt!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

8 Comments

 • Reply
  Darina
  april 30, 2020 at 07:12

  Hele mooie favorieten. De pennen vind ik heel leuk daar ga ik ook voor kijken.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   mei 6, 2020 at 16:02

   Echt een aanrader, ik wil niet meer zonder de pilot frixion pennen.

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  april 30, 2020 at 11:02

  @opdegroenetour heb ik mijn insta icons ook aangepast en ben er ook helemaal happy mee haha altijd leuk he wat verandering? En wat een leuke sneakers ook.. leuk lijstje heb je gemaakt 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   mei 6, 2020 at 16:03

   Heel leuk inderdaad om soms wat verandering te brengen in je Instagram, maar ook in je huis of tuin!

 • Reply
  Tamara
  april 30, 2020 at 17:17

  Die luipaardsneakers vind ik stiekem erg leuk! Ik weet nu al dat manlief mij zou uitlachen mocht ik daarmee afkomen, maar ze zien er zo lekker zomers uit!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   mei 6, 2020 at 16:17

   Ik draag ze zo ontzettend graag! Ik vind zelf het printje nog vrij subtiel door de kleurtinten die worden gebruikt.

 • Reply
  Maaike
  mei 4, 2020 at 07:57

  Mooie foto’s van jou! Ook hele fijne favorieten!

 • Leave a Reply