Favorieten van Tamaris voor de lente & zomer

Degene die mij langer volgt, weet dat ik groot fan ben van Tamaris. Afgelopen najaar heb ik meerdere laarsjes van Tamaris gehad, het aantal durf ik eerlijk gezegd niet te tellen. Ook dit voorjaar heb ik rondgekeken voor leuke schoenen van Tamaris en ik ben een heleboel leuke modellen tegengekomen. Vandaag wil ik mijn vijf favoriete schoenen van Tamaris voor de lente & de zomer met je delen .

Onlangs kwam ik op de website Shoerama terecht waar ze ontzettend leuke schoenen verkopen van verschillende merken voor dames, heren en kinderen. Zij verkopen onder andere Tamaris, Nike, Dr Martens en Gabor schoenen. Door mijn grote liefde voor Tamaris ben ik daar meteen gaan rondsnuffelen en ik kwam een aantal super leuke modelletjes tegen. Sommige modellen van Tamaris had ik al in de winkel gezien (en natuurlijk uitgebreid gepast) en andere waren nog nieuw voor mij.

Mijn Tamaris favorieten

Tamaris sandalen met hak groen
Tamaris sandalen met hak slangenprint
tamaris sandalen met hak zwart
tamaris sneaker wit
tamaris enkellaarsjes cognac
Tamaris sandalen met hak groen
Tamaris sandalen met hak slangenprint
tamaris sandalen met hak zwart
tamaris sneaker wit
tamaris enkellaarsjes cognac
Tamaris sandalen met hak groen
Tamaris sandalen met hak slangenprint
tamaris sandalen met hak zwart
tamaris sneaker wit
tamaris enkellaarsjes cognac

Mijn favoriete modelletjes heb ik even voor je op een rijtje gezet en het zijn onder andere hele leuke sandaaltjes met hak, een leuke sneaker en een laarsje. Je leest het inderdaad goed; een laarsje. Jaren geleden vond ik het super leuk om een laarsje te dragen in de lente en daarna heb ik dat eigenlijk niet meer gedaan. Toch begon het laatst weer te kriebelen en besloot ik voor het eerst weer een laarsje te bestellen voor de lente en ik ben er echt ontzettend blij mee! Dit laarsje van Tamaris is ook een ideaal laarsje voor het voorjaar. Het is een enkellaarsje en heeft daarom een ideale lengte om onder een jeans te dragen en die vervolgens een stukje op te rollen. De mooie cognac kleur kan leuk gecombineerd worden met een lichte (of zelfs witte) jeans en een leuke witte top. Een hele leuke combinatie als je het mij vraagt!

Een laarsje vind ik dus heel leuk, maar voor mij niet perse een must. Daarentegen is een sneaker wel echt een must en zeker een witte sneaker. Je kunt een witte sneaker gemakkelijk combineren en je hoeft je niet druk te maken om het feit dat bepaalde kleuren niet matchen, want wit kan wat mij betreft altijd.

Daarnaast kunnen er natuurlijk geen sandaaltjes ontbreken in de zomer. Ik heb zelf eerlijk gezegd nog géén nieuwe sandaaltjes gekocht, maar ben wel al wat aan het rondkijken. Zo vind ik de zwarte sandaaltjes met hak super leuk, maar daarnaast trekt de groene kleur mij ook heel erg in sandaaltjes. Hier moet ik nog maar eens op mijn gemakje voor rondkijken.

Dit zijn in ieder geval een aantal favorieten van Tamaris die ik graag met je wilde delen, omdat ik het een ontzettend fijn merk vind. Dit, omdat het mooi aansluit bij mijn smalle voeten en daarnaast is het volgens de laatste trends!

Ben jij bekend met Tamaris en heb jij al nieuwe schoenen voor het voorjaar?

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Shoerama

8 Comments

 • Reply
  Darina
  april 21, 2020 at 07:19

  Mooie schoenen. Ik heb ooit eens laarsjes van Tamaris gehad maar ik heb best een brede voet en draag nu veel Gabor sneakers. Ik ga zeker eens rondkijken voor voorjaarsschoenen 🙂

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  april 21, 2020 at 09:21

  Oh dat cognac laarsje vind ik echt tof, al ben ik momenteel ook wel weer helemaal fan van cowboy ‘girl’ laarsjes

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 21, 2020 at 14:45

   Cowboy laarsjes vind ik ook super leuk, toevallig laatst een paar gekocht!

 • Reply
  Rosanne
  april 21, 2020 at 11:47

  Ik vind dat hakje met slangen print wel heel erg leuk!

 • Reply
  Natiza
  april 21, 2020 at 21:05

  Ik vind ze allemaal echt super leuk!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 28, 2020 at 13:15

   Leuk om te horen! Stiekem heb ik nog veel meer schoenen op mijn wishlist staan!

 • Reply
  Tamara
  april 22, 2020 at 18:12

  Ik vind Tamaris ook supertof (en niet alleen omdat het bijna mijn naam is, haha). Ik koop eigenlijk ofwel de pumps ervan ofwel laarzen. Zomerslandaaltjes heb ik mij nog niet aan gewacht maar ze zien er wel mooi uit!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 28, 2020 at 13:16

   Inderdaad haha! De sandaaltjes raad ik je ook zeker aan.

  Leave a Reply