Lief dagboek – week 16 – Stage vanuit huis

De afgelopen week is echt voorbij gevlogen! Dat vind ik de laatste tijd toch wel, ondanks dat ik alleen maar thuis ben. Afgelopen week was een druk weekje voor stage en school, hield ik de vrijdagmiddag bewust vrij en daarnaast begon mijn zoektocht naar een nieuwe bril. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Volgens mij was het afgelopen week de vierde week dat we thuis zitten. Ik merk dat het mij goed af gaat, omdat ik alles zoveel mogelijk probeer te plannen. Ik werk mijn to-do lijstjes per dag af en het voelt zo goed wanneer alles is afgevinkt! Momenteel loop ik stage vanuit huis en ook daar begint het steeds drukker te worden met (nieuwe) leerlingen die ik begeleid. Dit zorgt er ook voor dat ik continu bezig ben en geen moment de tijd heb om na te denken of mezelf te vervelen. De tijd vliegt daardoor op de drie dagen dat ik stage heb.

De maandag was volledig leeg in mijn planner, omdat het tweede Paasdag was. Ik had bewust die dag niets gepland op twee kleine taakjes in de avond na. Die kon ik gelukkig vanaf de bank doen, dus heel erg vond ik dat niet! Verder heb ik die dag met mijn vriend doorgebracht, hebben we samen The outsider gekeken (een aanrader wat mij betreft) en hebben we zo nu en dan in de tuin gezeten om van het zonnetje te genieten.

Op dinsdag, woensdag en donderdag heb ik stage gehad en dit waren drie volle dagen. Op dit moment komen er steeds meer leerlingen bij die ik begeleid en dit gebeurt ook allemaal online. Ik ga online met ze in gesprek en help ze met bijvoorbeeld plannen en het verhogen van concentratie. Hier ben ik eigenlijk drie dagen druk mee bezig en ondertussen probeer ik zoveel mogelijk aan mijn verslagen voor stage en school te werken. In de avonden houd ik vaak tijd vrij om aan de blog te werken, te lezen of te journalen samen met mijn moeder. De avonden probeer ik toch zoveel mogelijk te ontspannen, omdat ik al zoveel achter mijn laptop zit.

Vrijdag had ik een dagje school en ik had onder andere een toets (presentatie) die ik online moest geven. Dit was echt heel raar, omdat je dus online een verhaal moet vertellen over je persoonlijke ontwikkeling. De middag had ik bewust vrij gehouden die dag, omdat mijn vader jarig was. We deden er pas ‘s avonds iets aan, maar ik vond het wel fijn om ook de middag niet al te veel te hoeven. Ik besloot uiteindelijk om wat foto’s te schieten van de brillen die ik momenteel aan het passen ben.

charlie temple 1
charlie temple 2
charlie temple 3

Ik mag van Charlie Temple namelijk een bril uitzoeken, maar ik heb echt totaal nog géén idee! Je kunt gebruik maken van de passervice, waarbij je drie brillen kunt uitkiezen om thuis te passen. Op die manier kun je ook de mening van jouw vrienden en familie meenemen in jouw keuze voor een nieuwe bril. Ik heb momenteel dus drie brillen in huis en wilde ook graag jullie mening horen. Via Instagram kun je stemmen op jouw favoriete montuur.

‘s Avonds vierde we de verjaardag van mijn verjaardag. Dit deden we met een stukje gebak en daarna wat nootjes en chipjes met een drankje. Heel klein, maar dat was nu ook helemaal prima en ook hartstikke gezellig!

In het weekend heb ik verder nog gewerkt op de zaterdag en ‘s avonds ging ik naar mijn vriend toe en we keken de laatste aflevering van The Outsider. Daarna wisten we helaas niet meer zo goed wat we nu moesten gaan kijken en dus zijn we opzoek naar een nieuwe serie, als een van jullie een leuke serie weet, laat dit dan zeker weten in de reacties. Zondags maakten we nog een fijne wandeling met z’n tweetjes, genoot ik van het zonnetje met een boek en besloten we ‘s avonds om de muur op mijn slaapkamer opnieuw te schilderen.

Dit was mijn week en ik kan je vertellen; ik heb heel veel gedaan, maar ik was iets te enthousiast vooraf met het maken van mijn to-do list! Deze week is het een stuk rustiger, omdat ik géén stage heb, waardoor ik wat meer tijd heb om aan mijn taken te werken.

Hoe zag jouw week eruit? Heb je leuke serie tips voor mij?

6 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  april 20, 2020 at 12:48

  Het eerste model en de kleur vind ik prachtig bij je staan! kleurt ook mooi bij je haarkleur, Outlander is echt fantastisch.. je moet er eventjes doorheen, maar deze staat bij mij momenteel op nummer 1

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 21, 2020 at 14:44

   Dankjewel! Outlander kende ik nog niet, maar ik ben benieuwd geworden hiernaar!

 • Reply
  Naomi
  april 21, 2020 at 20:16

  Super dat je online toch je stage voort kan zetten! Wat series betreft kan ik mij zeker aansluiten bij Outlander 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 28, 2020 at 13:13

   Wat een goede tips van jullie, die serie ga ik zeker eens kijken!

 • Reply
  Giovanna Jansen
  april 27, 2020 at 19:17

  Wat fijn dat je vanuit huis je stage voort kan zetten! Bril nr. 3 vind ik het leukste bij je staan. 🙂

 • Leave a Reply