Boeken van de afgelopen tijd

De afgelopen tijd heb ik ontzettend veel gelezen. Het ene na het andere boek las ik uit en ‘s avonds zat ik nog tot laat te lezen, omdat ik maar niet wilde stoppen. Doordat ik nu thuiszit, heb ik namelijk extra veel tijd om te lezen en die tijd benut ik maar al te goed. Tijdens mijn pauzes van stage (die ook vanuit huis) lees ik een aantal hoofdstukken en mijn dag eindig ik natuurlijk ook met mijn boek. Ik deel de boeken die ik onlangs las en waarvan ik je er ook een aantal wil aanraden!

De afgelopen anderhalve maand heb ik zeven boeken gelezen en dat voelt zo lekker! Ik vind het heerlijk om te lezen en mijn e-reader maakt dit nog een stuk gemakkelijker. Ik heb de afgelopen weken al zoveel plezier ervaren aan dit verjaardagscadeautje wat ik van mijn vriend kreeg. Wanneer je net als ik graag leest, dan raak ik je een e-reader echt aan! Binnenkort zal ik mijn ervaringen met je delen in een uitgebreide blogpost, maar ik kan je alvast zeggen dat het erg goed bevalt!

Crash

Ik heb jullie al vaker over dit boek verteld en Crash is echt een aanrader. Het is een heel ander boek dan de rest van de boeken die ik de afgelopen tijd heb gelezen, maar zeker niet minder de moeite waard. Het is een heel mooi boek over hoe een motorongeluk een mensenleven kan veranderen, hoe verdrietig het is, maar tevens ook hoe mooi de dingen zijn die er nog wel zijn na het ongeluk. Een boek vol humor geschreven, maar tegelijkertijd ook heel kwetsbaar. Echt een aanrader!

Voor ik doodga

Dit boek heb ik in één ruk uitgelezen! Ik zat er zo in, ik wilde alsmaar doorlezen en weten wat er allemaal ging komen en natuurlijk ook hoe het verhaal eindigde. Het is een heel meeslepend, grappig en ontroerend verhaal. Een meisje wat terminaal is en weet dat ze binnen aanzienlijke tijd zal overlijden, probeert nog alles uit het leven te halen. De meest gekke, uiteenlopende en grappige dingen komen erin naar voren. Echt een aanrader!

9200000131821404
1002004013268776
9200000046289110
9200000100730013
9200000075900701
9200000131823810

Dicht bij jou

Helaas zat er dit keer ook een boek bij waar ik helemaal niet in kon komen. Op het moment dat ik halverwege het boek was, zat ik nog niet echt in het verhaal. Ik heb zelf nog niet eerder iets gelezen van de Jojo Moyes en ik denk dat zij wellicht niet mijn schrijfster is. Het boek sprak mij in eerste instantie heel erg aan, maar toen ik eenmaal aan het lezen was, wilde het allemaal niet. Van anderen hoor ik altijd lovende verhalen over haar boeken en ook de recensies zijn erg positief, maar helaas…

Onbreekbaar-serie

Toen ik mijn e-reader kreeg, ben ik meteen gaan lezen aan een nieuw boek. Het boek wat ik op dat moment las, heb ik even aan de kant gelegd en ik ben begonnen aan een boekenserie, namelijk Onbreekbaar. Het is een serie bestaande uit drie boeken geschreven door Lisette Jonkman. Jaren geleden heb ik de boeken van Lisette Jonkman gelezen en destijds vond ik ze super leuk. Ik vond het daarom leuk om ook met het eerste boek van Onbreekbaar te beginnen en het beviel meteen super goed! Ik heb het in een paar uurtjes uitgelezen en ik zat er helemaal in, dus ik besloot meteen door te gaan met deel 2 en deel 3.

Het zijn drie ontzettend leuke boeken waar je helemaal in op kunt gaan. Iedereen zal wel dingen van zichzelf uit het boek herkennen. Het is een heerlijke roman met voldoende humor! Ik zal er zelf helemaal in en wilde alsmaar doorlezen tot ik aan het eind kwam van de serie, balen! De drie boeken zijn momenteel alleen nog als ebook te lezen, maar verschijnen in augustus ook als paperback.

De smaak te pakken

Dit boek was ik aan het lezen voordat ik begon met het lezen via mijn e-reader. Ondanks dat ik helemaal in het boek was verzonken, heb ik het toch even opzij gelegd en ben ik eerst gaan lezen via mijn e-reader. Nadat ik de onbreekbaar-serie uit had, heb ik het boek er weer bij gepakt en ben ik het weer verder gaan lezen.

Het boek heeft gelijkenissen met Crash, maar helaas gaat hier het verkeersongeluk wel mis. Hoe gaat het vervolgens met de overgebleven vrouw van het slachtoffer? Zij probeert de draad weer op te pakken en weer iets van haar leven te maken, ondanks het grote verdriet. Een heel mooi en meeslepend, maar grappig boek van Jill Mansell.

Alle boeken op een rijtje

Voor ik doodga
Onbreekbaar 3
Onbreekbaar 1
Onbreekbaar
de smaak te pakken
Dicht bij jou
Niek van den Adel
Voor ik doodga
Onbreekbaar 3
Onbreekbaar 1
Onbreekbaar
de smaak te pakken
Dicht bij jou
Niek van den Adel

Dit waren de boeken die ik de afgelopen tijd heb gelezen. Momenteel ben ik weer begonnen aan een volgend boek en heb ik er nog een heleboel op mijn lijstje staan om nog te lezen!

Welk boek heb jij de afgelopen tijd gelezen? Wat staat er nog op jouw ‘nog te lezen’-lijstje? 

10 Comments

 • Reply
  Tineke
  april 16, 2020 at 06:37

  Lisette is inderdaad een hele goede schrijfster. Ik moet de komende tijd ook echt weer vaker gaan lezen.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 21, 2020 at 14:33

   Ik raad het je echt aan om lekker te lezen, zo ontzettend fijn!

 • Reply
  Rachel
  april 16, 2020 at 20:35

  Voor ik dood ga heb ik gelezen en gezien op Netflix, mega goed boek. Al vind ik boeken soms wel fijner dan series.. in een serie gaan er veel details verloren.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 21, 2020 at 14:34

   Ik heb de film nog niet gezien, wellicht wel leuk om juist nu na het boek te kijken.

 • Reply
  Audrey
  april 17, 2020 at 08:38

  Ik heb twee boeken van Jojo Moyes gelezen (Vier plus een en Voor jou/Me before you) en die vond ik allebei tof! Van Lisette Jonkman ben ik ook een enorme fan. Ik heb geen e-reader, dus ik ben aan het wachten op de paperbacks. Gelukkig komt de eerste in mei al uit en volgt de rest vrij snel.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 21, 2020 at 14:35

   De paperbacks komen inderdaad binnenkort al uit, echt de moeite waard!

 • Reply
  Rosanne
  april 17, 2020 at 13:17

  Voor ik dood ga heb ik ook gelezen en damm wat moest ik huilen zeg. Zo goed geschreven ook! Ik ben zelf momenteel bezig met The Ruby Red Trilogy en oh dat is zo’n geweldige serie, nu al!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 21, 2020 at 14:42

   Echt een aanrader inderdaad voor degene die hem nog niet hebben gelezen. De serie die je nu leest, ken ik nog helemaal niet.

 • Reply
  Giovanna Jansen
  april 17, 2020 at 19:50

  Ik ben groot fan van Jill Mansell, en ben haar oudere boeken aan het herlezen. Deze ken ik nog niet, maar wil ik zeker lezen. Ook Lisette Jonkman vind ik erg leuk om te lezen, maar met deze wacht ik nog even tot het als papieren boek uitkomt, of eventueel als luisterboek in de e-bieb.
  Crash en Voordat ik dood ga klinken heftig, maar mooi!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 21, 2020 at 14:43

   De paperbacks komen gelukkig binnenkort al uit en ik raad ze je zeker aan!

  Leave a Reply