OUTFIT | Another white jeans

Wat heb ik uitgekeken naar het dragen van deze outfit! Ik bestelde dit shirt en wist meteen hoe ik het wilde combineren, maar iedere keer liet het weer het niet toe om een witte jeans aan te doen. Toen er meer zonnige dagen kwamen, heb ik deze outfit direct uit de kast getrokken en mijzelf weer voor het eerst in mijn witte jeans gehesen! Vandaag laat ik je deze outfit graag zien!

Ik bestelde dus dit shirt en wist direct waar ik het mee wilde combineren. Het shirt heeft namelijk een donkergrijze kleur met roze en witte details erop. Dit zag ik al helemaal voor me bij mijn nieuwe sneakers. Daar kwam die roze en grijze kleur namelijk precies in terug, waardoor ik het al helemaal voor me zag. Daarnaast leek mijn witte jeans de meest logische keus om er vervolgens bij te dragen.

IMG_3302
IMG_3307

Ik trok de outfit aan en het voelde meteen goed! Ik merk dat dit een outfit is die precies bij mij past. Een outfit die stoer is, tegelijkertijd ook lieflijk door de roze kleurtjes die erin terugkomen en in  combinatie met de sneakers en een witte jeans, voelt het helemaal super! Ik kan niet anders zeggen dat ik blij met ben met de outfit en het in deze combinatie nog vaak zal gaan dragen.

IMG_3300
photo_2020-03-25_14-33-05

Het was de eerste keer dat ik mijn witte jeans weer uit de kast trok en dat voelde heel goed! Ik heb al langere tijd mijn witte jeans niet meer aan gehad en vaak moet ik weer heel erg wennen aan een witte jeans, maar dit had ik nu totaal niet. Ik had dus vooraf al een beeld van de outfit en toen ik het aantrok, voelde het meteen goed!

Ik denk dat dit ook heel erg te maken heeft met het feit dat ik zo uitkeek naar de lente. Ik kan altijd zo genieten van het mooie weer, ik merk ook dat ik op die momenten veel vrolijker en positiever ben en ook veel meer energie heb. Ik heb dan ook echt zin om naar buiten te gaan, wanneer ik vanuit mijn slaapkamer naar buiten kijk en het zonnetje zie schijnen.

Ik merk ook dat de sproetjes nu weer veel tevoorschijn komen, mijn huid er goed uit ziet en ik ook zin heb ik vrij basic make-up met alleen een roze lipstick op. Ik pak nu steeds minder uit met (donkere) ooglooks en kies juist voor hele lichte tinten. Zelfs nu ik thuis zit en vanuit huis lessen volg en stage loop, maak ik mijzelf nog iedere dag op en kleed ik mijzelf iedere dag aan (soms wel met een sportlegging).

Het voelt voor mij goed om mijzelf toch aan te kleden en mijn make-up te doen, want ik voel me daar prettig bij en ik ben daardoor veel productiever dan wanneer ik het allemaal niet doe.

Wanneer ik naar buiten ga, trek ik mijn sneakers aan. Negen van de tien keer zijn dat deze sneakers en ik vind ze ontzettend fijn! Ik hou van het printje in combinatie met het roze! Ik combineer hem heel graag met oudroze, maar daarnaast ook met simpele zwart-wit outfits.

Shop the look

Shirt Sans-OnlineTommy Hilfiger riem

In ieder geval, ik ben groot fan van deze outfit en denk dat ik hem nog vaak zal dragen. Ik merk ook tegelijkertijd dat de lente mij heel goed doet en daarom had ik ook zo’n zin in het dragen van deze outfit.

Ben jij toe aan de lente? Kijk jij soms ook uit naar het dragen van een outfit?

8 Comments

 • Reply
  Darina
  april 11, 2020 at 14:19

  Mooie outfit, staat je goed!

 • Reply
  Kelly
  april 12, 2020 at 08:25

  Wat een gezellige sneakertjes! 🙂

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  april 14, 2020 at 15:58

  Wat een leuke outfit, witte broek.. love it! ideaal te combineren en we hebben trouwens echt een beetje hetzelfde figuur

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 15, 2020 at 11:55

   Dankjewel! Ik begin mijn figuur langzaam steeds meer te accepteren, maar vind het soms wel moeilijk dat ik veel breder ben rond de heupen en voor de rest heel smal.

 • Reply
  Claire
  april 17, 2020 at 10:20

  Staat je goed die broek! Ik vind wit altijd een beetje eng, omdat ik super onhandig ben, maar het staat wel mooi!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 21, 2020 at 14:41

   Het is inderdaad wel een beetje eng, ik denk ook altijd goed na over hetgeen wat ik die dag ga doen haha!

  Leave a Reply