Mijn nieuwe bikini (+ leuke kortingscode voor jou!)

Wat hadden we afgelopen zondag toch heerlijk weer en wat komen er weer mooie dagen aan komende week. De temperatuur gaat langzaam omhoog, we kunnen genieten van alle zonnestralen en dat is ook de reden dat ik besloot om te kijken voor een nieuwe bikini! Ik heb mezelf namelijk voor genomen om deze zomer meer te bewegen; wandelen, sporten of simpele home-workouts en daarnaast ook zwemmen. Tijd om daar dus wat leuke items voor te scoren en ook jij kan dat doen, ik heb voor jou namelijk een leuke kortingscode!

Ik heb altijd graag gezwommen. Zo ben ik zelfs nadat ik mijn zwemdiploma’s had gehaald nog blijven zwemmen. Ook zwem ik heel graag op vakanties en dan het liefst in de zee! Voor komende zomer heb ik nog geen plannen, maar wel wil ik mijzelf voornemen om veel te bewegen. Afgelopen zomer wandelen ik bijna iedere dag flinke stukken, bleef ik zoveel mogelijk doorgaan met sporten of deed ik thuis een work-out en daarnaast heb ik ook op vakantie gezwommen. Om dit alles vol te houden en mijzelf nog een beetje extra te stimuleren, heb ik een nieuwe bikini voor mijzelf uitgezocht.

Ik zocht een super mooie triangel bikini uit van Protest. De bikini is lichtroze met een tropisch printje en dit soort printjes zie je komend seizoen heel veel terugkomen. Ik hou zelf heel erg van printjes en felle kleurtjes, dus ik voel me helemaal thuis in de bikini! Ik heb eventjes getwijfeld of ik niet liever voor een halterbikini wou gaan, maar toch ben ik heel blij met de keuze voor de triangel bikini. Ik vind het namelijk heel fijn dat je de bandjes kunt verstellen om je nek, rug en ook bij het broekje.

Dit is de Ale 20 triangelbikini van Protest en ik gaf net al aan hoe blij ik ermee ben. Ik heb hem helaas nog niet kunnen gebruiken, maar ik kan niet wachten tot ik heerlijk in het zonnetje kan liggen met de bikini aan en tussendoor een verfrissende duik kan nemen.

Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor om nu baantjes te gaan trekken en te genieten van het zonnige weer. Daarnaast wil ik ook jullie blij maken met een leuke kortingscode, zodat ook jij een mooie bikini of een van de leuke zwembroeken voor je vriend of man of vader kunt kopen. Een leuk cadeautje voor jezelf, een verjaardag of bijvoorbeeld voor Vaderdag! Met de code suzanneelisa10 krijg je 10% korting op je bestelling. De kortingscode is geldig tot en met 30 juni 2020.

 Heb jij al plannen voor de zomer en houd jij ook zo van zwemmen?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Protest

6 Comments

 • Reply
  Edith-Sofia
  april 6, 2020 at 09:52

  Wat een super leuke bikini heb je uitgekozen. Prachtig kleurtje en mooie print. Toevallig vandaag ook het artikel online geplaatst!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 6, 2020 at 16:25

   Dankjewel, ben benieuwd wat jij hebt geshopt!

 • Reply
  Kimberley
  april 6, 2020 at 16:06

  Hele leuke kleurtjes! Ik ben helemaal nog niet in zomerse sferen, maar dat kan natuurlijk door de quarantaine komen. Toen het gisteren lekker zonnig was, wel even genoten ervan, maar had nog niet aan bikini’s gedacht, haha.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 6, 2020 at 16:25

   Het was gisteren ook nog iets te koud om al in bikini buiten te gaan liggen, maar ik krijg wel meteen zin daarin.

 • Reply
  Rosanne
  april 7, 2020 at 10:46

  Oeeh wat een mooie bikini is dat zeg! Zelf ben ik niet zo van het zwemmen haha, meer van het zonnen.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 15, 2020 at 11:46

   Ook dat is heerlijk! Helaas moet ik regelmatig verkoeling en schaduw opzoeken, zodat ik niet direct verbrand.

  Leave a Reply