5 x complete lente outfits onder de €100

Momenteel ben ik goed op mijn geld aan het letten en wil ik liever niet al te veel uitgeven. Toch wil ik er altijd leuk uit zien, leuke outfits dragen en niet telkens hetzelfde uit mijn kledingkast hoeven trekken. Ik heb daarom vijf outfits voor je verzameld, allemaal leuk voor de lente en allemaal kosten ze nog géén €100! Kijk je mee?

Alle outfits kosten dus nog géén €100 en daar valt natuurlijk ook iets voor te zeggen. Toch probeer ik er bewust mee bezig te zijn en wissel ik goedkopere items en wat duurdere en meer duurzame items met elkaar af. Daarnaast probeer ik zelf mijn kleding ook altijd een tweede leven te geven. Ik geef het door aan mijn zusje of vriendinnen om het te dragen, ik breng het naar de kringloop of ik geef het aan mijn schoonzus die er iets leuks mee knutselt. Wanneer mijn kleding echt versleten is, dan gooi ik het weg of gebruik ik het bijvoorbeeld als poetsdoek voor mijn schoenen. Soms wil je alleen wel wat nieuwe items en daarvoor heb ik deze outfits bij elkaar gezocht.

Outfit 1 - casual

Shirt
Spijkerjasje
Sneakers
Pantalon
Shirt
Spijkerjasje
Sneakers
Pantalon
Shirt
Spijkerjasje
Sneakers
Pantalon

Ik kwam onlangs deze pantalon tegen van H&M en ik vind deze zo ontzettend leuk en daarnaast is het helemaal niet duur! Dit zorgde ook voor het idee van deze blogpost. Een pantalon voor zo’n laag prijsje, daar kun je hele leuke outfits mee maken. Ik heb er dit keer een casual outfit van gemaakt door het te combineren met witte sneakers en een shirt. Het shirt vind ik er zelf heel erg leuk bij en op deze manier werd het ook gecombineerd op de website van H&M. Je kunt met deze pantalon ook hele andere kanten op door het bijvoorbeeld te combineren met een singlet en een blazer. Genoeg mogelijkheden, maar ik ben zelf gegaan voor deze variant. Deze complete outfit kost €99,92.

Outfit 2 - Flower pants

ShirtSneakersFlared pants

Het voelt meteen als lente als ik dit soort gebloemde flared broeken zie! Ik heb er al verschillende voorbij zien komen in verschillende prijsklasse. Deze variant is van Ydence, een van mijn favoriete webshops. Ik heb hem gecombineerd met een shirt met dezelfde kleuren als de flared broek en met basic witte sneakers. Een simpele outfit die door de flared broek niet meer nodig heeft. Deze complete outfit kost €92,93.

Outfit 3 - Cowboy vibes

Cowboy laarsJurkje

De derde outfit die ik met je wil delen, is een leuk jurkje met cowboy boots. Stiekem vind ik dit onwijs leuk, maar ik zie het nog niet helemaal voor me bij mijzelf. Toch wil ik het graag met je delen, want de items vind ik super! Het jurkje zou je natuurlijk ook kunnen door dragen richting het najaar en de cowboy boots natuurlijk ook. Deze complete outfit kost €97,97.

Outfit 4 - Green flowers

Tas
Rok
Shirt
Tas
Rok
Shirt
Tas
Rok
Shirt

Deze outfit zou ik zo kunnen dragen. Eerlijk gezegd heb ik dat met de andere outfits ook, op mijn twijfels bij outfit 3 na. Ik zie deze outfit echt helemaal voor me! Ik vind de combinatie van de rok met de top super leuk, de esparadrilles eronder vind ik ook geweldig en het tasje past er ook perfect bij en dat voor nog geen €100! Deze complete outfit kost namelijk €99,88.

Outfit 5 - Ruffle & Pink

Jeans
Blouse
Jeans
Blouse
Jeans
Blouse

De laatste outfit vind ik ook ontzettend leuk en dat komt door de touch of pink. Het is een hele simpele outfit met een jeans en een witte blouse, maar door er op deze manier kleur aan toe te voegen, heb je een hele leuke outfit. Ik hou er echt van om mijn outfits op deze manier te combineren en daarnaast vind ik ook de combinatie met de tas heel erg leuk! Deze complete outfit kost €94,92.

Ik vind alle outfits super leuk en dat voor nog géén €100 per outfit. Natuurlijk kun je de items ook nog combineren en zijn de roze sandalen met blokhak ook super tof bij de pantalon en kunnen de witte sneakers natuurlijk met iedere outfit gecombineerd worden. Vijf geslaagde outfits voor de lente.

Welke outfit is jouw favoriet en heb jij al nieuwe items voor jouw lente garderobe?

2 Comments

 • Reply
  Darina
  april 5, 2020 at 08:17

  Ik vind de flared broek erg leuk! Gisteren heb ik mijn kledingkast uitgemest en ik denk dat ik wel een tijdje vooruit kan, al vind ik het wel leuk om iets nieuws toe te voegen. Een zomerjas heb ik besteld.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 6, 2020 at 16:24

   Blijft leuk om er iets nieuws aan toe te voegen. Ik heb inmiddels ook mijn gehele kledingkast uitgezocht.

  Leave a Reply