Project Pan – Update Februari & Maart

Begin van het jaar ben ik begonnen met Project Pan en inmiddels ben ik al drie maanden verder! Project Pan is een challenge die ik met mijzelf ben aan gegaan om zoveel mogelijk orde in mijn beauty chaos te krijgen en producten ook eens echt op te maken! De eerste maand verliep geweldig en ook in de tweede maand maakte ik nog veel producten op, maar op dit moment merk ik dat het een beetje minder wordt. Ik heb alles voor jullie bij gehouden en wil je op dit moment een update geven van Project Pan!

In januari schreef ik dus de eerste blogpost over de challenge, mocht je alles willen weten en de gigantische lijst aan beautyproducten die ik heb zien, lees vooral dan dat artikel nog eventjes. Ik kwam er op dat moment namelijk achter dat ik maar liefst 18 dagcrèmes had en dat is echt belachelijk veel! Begin februari deelde ik de eerste update met je en op dat moment had ik al heel wat producten opgemaakt en dit probeer ik nu ook vol te houden.

Hoe is het gegaan?

Nu ik het resultaat zo zie van februari ben ik echt ontzettend blij! Ik heb zoveel producten opgemaakt en dat ruimt meteen lekker op. Wel merk ik dat ik twee producten opmaak en er vervolgens weer vijf bijkomen uit perspakketten. Dit vind ik super leuk, want ik hou ervan om producten uit te proberen en te reviewen voor de blog, maar op die manier blijven er wel telkens producten bijkomen. Ik vind het nu vooral heel belangrijk dat ik goed kijk naar de producten die ik heb of binnenkrijg en ook selectief ben in hetgeen wat ik ga houden. Wanneer ik merk dat een product niet bij mijn huid past, kan ik er maar beter iemand anders mee blij maken.

Voor nu ga ik dus wat selectiever zijn en ook wat vaker producten weggeven aan anderen. Zo verzamel ik wat producten en deze geef ik eens in de zoveel tijd weg. Dit kan zijn in een giveaway (wanneer het producten zijn die ik niet heb gebruikt) of aan bijvoorbeeld een vriendin of mijn zusje.

Februari

In de maand februari ging het allemaal nog heel voorspoedig. Ik had nog een aantal parfums staan waar nog maar een klein beetje parfum in zat en deze maakte ik eindelijk op. Normaal had ik gezegd dat het sonde was, maar veranderd er niets aan de hoeveelheid beautyproducten.

Opgemaakte producten in februari

1 toner
1 dagcrème
2 parfums
1 shampoo
1 droogshampoo
1 mascara

Gekochte producten in februari

1 droogshampoo

Producten uit perspakketten in februari

3 face washes
5 maskers
1 dagcrème
2 serums
2 bodylotions
1 shampoo
1 conditioner
1 foundation
1 concealer
1 mascara

Maart

Ook in maart hield ik weer alles bij voor jullie en helaas ging het hier niet meer zo soepeltjes als de voorgaande maanden. Daarnaast kocht ik ook twee droogshampoo’s, omdat ik verleid werd door de actie die er op dat moment was.

Opgemaakte producten in maart

2 maskers
1 parfum
1 haarolie
1 droogshampoo
1 concealer

Gekochte producten in maart

2 droogshampoos (dit was een actie, was dit echt nodig, eigenlijk niet).

Producten weggedaan in maart

3 face washes
1 lipbalm

Producten uit perspakketten in maart

1 douchegel
1 bodylotion
1 bb cream (categorie foundations)

Al bij al vind ik het best knap hoe het tot dusver gaat. Buiten de droogshampoo’s (drie stuks, beetje overdreven) heb ik deze maanden niets gekocht aan beautyproducten! Ook merk ik dat ik bijvoorbeeld make-up echt aan het opmaken ben en er dus ook daar wat meer orde in komt!

Hoe ziet jouw beauty stash eruit en heb jij wel eens van Project Pan gehoord?

No Comments

Leave a Reply