12 x leuke sneakers voor de lente

Op dit moment trek ik iedere dag een lente outfit uit te kast en kan ik niet wachten op mijn sneakers weer aan te doen. Ik heb de afgelopen tijd twee paar nieuwe sneakers gekocht en ik ben helemaal verliefd! Ik vind het heel leuk om mijn witte sneakers weer aan te doen of ik kies juist voor een printje bij bijvoorbeeld een witte broek. Er zijn op dit moment in ieder geval genoeg sneakers te koop en ik wil 12 leuke modelletjes met je delen.

Ik krijg regelmatig te horen dat er wel heel veel sneakers verkrijgbaar zijn op het moment en dat daar op dit moment de nadruk op ligt. Daarnaast zijn er ook heel witte sneakers verkrijgbaar, wat ikzelf hartstikke leuk vind om in de lente en de zomer te dragen. Witte sneakers combineert namelijk super gemakkelijk en is daarom ook altijd goed.

Speciaal voor jou heb ik een lijstje samengesteld met maar liefst 12 verschillende sneakers. Ik heb leuke witte modelletjes, prachtige suede sneakers en sneakers met een leuk dierenprintje. Deze dierenprintjes zien we namelijk ook heel veel terugkomen komend seizoen en dat ook vooral in de schoenen. Zelf draag ik regelmatig deze sneakers van DSTRCT met een luipaardprintje, wat echt een grote favoriet is. Zo combineer ik hem bijvoorbeeld onder een zwarte, grijze of witte jeans met bijvoorbeeld een roze top.

12 x leuke sneakers

Ik merk daarnaast ook dat ik ontzettend blij ben met weer een nieuw paar witte sneakers. Afgelopen zomer heb ik namelijk mijn witte sneakers tot op de draad versleten en ze vervolgens achtergelaten op Gran Canaria. Ik had dus geen witte sneakers meer en was zo blij toen ik onlangs deze nieuwe sneakers kocht. Ook deze heb ik inmiddels al verschillende keren aangehad en op verschillende manieren gecombineerd. Mijn witte sneakers zijn van PS Poelman.

Daarnaast deelde ik ook nog een ander paar witte sneakers onlangs op mijn lente wishlist, maar inmiddels heb ik besloten dat ik nu alleen nog maar mag rondkijken voor sandaaltjes of eventueel een leuke sandaal met sleehak! Juist daarom wilde ik wat leuke modelletjes met jullie delen, omdat ik met mijzelf heb afgesproken even wat rustiger aan te gaan doen met kopen. Ik kon het alleen niet laten om even rond te snuffelen bij Manebi, een webshop die ik nog helemaal niet kende met prachtige sneakers.

In ieder geval genoeg leuks om te shoppen en om te combineren bij jouw lente outfits. Mocht je momenteel ook met jezelf hebben afgesproken om het wat rustiger aan te doen dan heb ik nog een leuke verrassing voor je. Op Instagram loopt namelijk een leuke giveaway waar je een pakket kunt winnen met allemaal favorieten van mij ter waarde van €300! Zeker de moeite waard om nog eens te kijken.

Heb jij al nieuwe sneakers gekocht? Welk modelletje vind jij het leukst?

8 Comments

 • Reply
  Claire
  april 2, 2020 at 08:37

  Wat een gave sneakers. Kan ook meteen zien wat je leuk vind haha. Ik heb nog geen nieuwe sneakers gekocht, moet eerlijk zeggen dat ik er zelf ook niet veel verstand van heb haha.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 6, 2020 at 16:23

   Ik koop simpelweg ook wat ik leuk vind en soms is dat toevallig helemaal in de mode en soms iets minder!

 • Reply
  Darina
  april 2, 2020 at 15:13

  Mooie sneakers! Ik wil nog wel een nieuwe. Ga zeker kijken bij deze webshop, ik kende het ook nog niet.

 • Reply
  Giovanna Jansen
  april 3, 2020 at 13:49

  Mooie sneakers! Ik heb een paar maanden geleden nog een sneakers gekocht, dus ik mag nog even niet van mijzelf. Hoewel ik die hele grijze wel heel gaaf vind…

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 6, 2020 at 16:23

   Het blijft inderdaad een dure uitgave, dus snap dat je soms de rem erop zet!

 • Reply
  Angie
  april 3, 2020 at 20:35

  Die van Gant zijn echt zoooo <3 <3 !! En nu hopen dat we weer snel met onze mooie sneakers kunnen shinen buiten. :))

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 6, 2020 at 16:24

   Inderdaad! Ik heb ze inmiddels ook gewoon aan in huis, omdat ik niet langer kan wachten.

  Leave a Reply