Lief dagboek – Week 13 – Jarig!

Week 2 vanuit huis studeren en stagelopen zit erop en inmiddels mag ik ook zeggen dat ik 22 ben! Afgelopen week heb ik veel gedaan voor stage en school, deed ik een stuk minder voor de blog dan ik vooraf had bedacht, stond de zondag in teken van mijn verjaardag en kwam er een ontzettend toffe giveaway online op Instagram! Vandaag blik ik met je terug op afgelopen week.

Maandag, dinsdag en woensdag was ik ontzettend productief! Ik zat er helemaal in en heb uren gewerkt aan mijn school- en stageopdrachten. Ik loop momenteel stage vanuit huis, waardoor ik heel rustig aan mijn opdrachten kan werken zonder dat ik telkens gestoord word. Dit werkt voor mij heel fijn, want dit zorgt ervoor dat ik simpelweg meters kan maken en ik in één dag al heel ver ben kom met mijn opdrachten. Ik maakte een grote planning voor mijn stageopdrachten en ging hier direct mee aan de slag en dat voelde super goed. Mijn focus lag afgelopen week dus ook echt op mijn school- en stageopdrachten en mijn blog stond op een wat lager pitje.

Meestal heb ik op de vrijdag de tijd om aan mijn blog te werken, maar afgelopen vrijdag had ik zo weinig puf voor. Ik was allerlei andere dingen aan het doen en was absoluut niet bezig met de dingen die er eigenlijk op mijn to-do lijstje stonden. Dit zorgde ervoor dat ik mijn taken niet gedaan kreeg en deze dus zijn doorgeschoven naar deze week. Geen probleem, want ik heb gisterochtend meteen een nieuwe planning gemaakt en dit keer probeer ik me er wel aan te houden. Het helpt bij mij om het dan allemaal nog eens op te schrijven en mijzelf een schop onder mijn kont te geven. Ik ga weer aan de slag met mijn taken en ik laat me niet van mijn stuk brengen.

Wanneer het mij dan lukt om me aan mijn planning te houden, dan beloon in mijzelf. Door nog een paar bladzijdes te lezen in een boek (of in dit geval in mijn boek via mijn e-reader), door een aflevering van mijn serie te kijken of door een klein stukje chocolade! Op die manier beloon in mijzelf en krijg ik weer zin om daarna verder te gaan met mijn taken. In dit geval heb ik dit dus allemaal niet gedaan en heb ik het maar even op zijn beloop laten gaan. Ik heb even genoten van het niets doen, heb een leuke film en serie gekeken en ben uitgebreid in bad gegaan en heb mijn taken links laten liggen.

IMG_3285
IMG_3286

Ook zondag heb ik helemaal niets gedaan, want toen was ik jarig! Ik ben die ochtend uitgebreid in bad gegaan, heb mijzelf leuk aangekleed en uitgebreid mijn make-up gedaan en daarna heb ik genoten van een lekker stukje zelfgemaakte monchoutaart! In de avond hebben we met het hele gezin gegourmet en dat was ook wel super leuk om nu te doen. Het is niet de verjaardag die ik normaal gesproken heb, maar dit was ook ontzettend leuk! Daarnaast heb ik ook wat cadeautjes gekregen, waaronder de parfum die ik al super lang wilde en een e-reader van mijn vriend. Die avond dook ik dus met mijn e-reader in bed en heb ik meteen een aantal hoofdstukken gelezen!

En daarnaast heb ik niet alleen mijn verjaardag gevierd, maar ik wilde het ook graag met jullie vieren. Ik heb daarom een ontzettend grote giveaway georganiseerd via Instagram. Ik heb een goodiebag samengesteld met een inhoud ter waarde van €300! Onder andere een leuke tas, mijn favoriete lipstick, heerlijke producten voor huid & haar en een cadeaubon van Brandfield. Via Instagram kun je nu nog steeds meedoen met de giveaway.

Na dit weekend niets doen, heb ik gisteren de draad meteen weer opgepakt en ben ik weer aan het werk gegaan. Dit keer met een overzichtelijke planning en daarnaast ook genoeg tijd om te lezen en uitgebreid te douchen en te genieten van een maskertje. En naast dit alles wil ik ook weer gaan sporten, maar dit keer vanuit huis. Het lijkt me bijvoorbeeld super leuk om het quarantaineprogramma van Marit Hollander te gaan volgen en om ondernemers zoals haar op deze manier te supporten. Een leuke week als je het mij vraagt.

Hoe zag jouw week eruit? Heb jij al jouw taken kunnen doen? Hoe support jij ondernemers in deze tijd?

No Comments

Leave a Reply