1 maand lang quarantaine tips

De komende maand zullen we nog veel vanuit moeten werken en ik hoor verschillende verhalen over hoe dit bij iedereen bevalt. De een vind het heerlijk om juist die vrijheid te hebben en in pyjama te kunnen werken en de ander vind het verschrikkelijk om niemand om zich heen te hebben en krijgt geen werk verzet. De komende maand deel ik iedere week nieuwe tips met je, zodat je voldoende werk gedaan krijgt, je tijd ook op een leuke manier doorkomt en hoe ik het allemaal ervaar.

Dit idee bedacht ik afgelopen maandag en ik ben het meteen in gang gaan zetten. Ik merk dat ik het zelf heel fijn vind om van anderen tips te krijgen over hoe ik mijn tijd kan doorkomen en dat je er hele nuttige dingen uit kunt halen. Al deze tips en natuurlijk mijn eigen tips ben ik voor jullie aan het verzamelen en dit ga ik iedere week voor je op de mail zetten.

Iedere week ontvang je van mij een nieuwe mail met tips waarmee jij, je partner en eventueel kinderen de komende tijd wel mee doorkomen. Handige apps om contact te onderhouden met familie en vrienden, een reminder om mee te doen aan de giveaway, blogartikelen die je zeker niet mag missen, film en boeken tips en nog veel meer.

Je kunt je gemakkelijk inschrijven via onderstaand formulier en dan ontvang je de gehele maand april fijne tips in je mailbox.

[mc4wp_form id=”12268″]

Wat is jouw grootste tip om deze tijd door te komen?

4 Comments

 • Reply
  Claire
  april 2, 2020 at 08:36

  Wat leuk dat je dit hebt bedacht! Lijkt me inderdaad super handig om tips binnen te krijgen ­čÖé Het is zo’n gekke tijd!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 6, 2020 at 16:22

   Leuk om te horen! Morgen, dinsdag, wordt er weer een nieuwe nieuwsbrief verstuurd!

 • Reply
  ilse
  april 14, 2020 at 17:54

  Ben benieuwd, heb me ingeschreven!

 • Leave a Reply