Jarig!

22 kaarsjes mogen er vandaag worden uitgeblazen! Vandaag ben ik 22 jaar geworden en ondanks dat ik het niet echt kan vieren dit jaar, probeer ik er vandaag toch iets leuks van te maken. Zo gaan we zelf een taartje maken en vanavond gourmetten. Daarnaast wil ik ook even terugblikken naar afgelopen jaar en op Instagram komt vandaag een leuke winactie voor jullie!

Als ik terugdenk aan afgelopen jaar, komen er veelal positieve dingen naar boven. Het afgelopen jaar stond rust en planning heel erg in het middelpunt. Ruim een jaar geleden kreeg ik namelijk de diagnose chronisch vermoeidheidssyndroom en ik ben hier het afgelopen jaar steeds meer een weg in gaan vinden. Afgelopen jaar stond ik het teken van naar mijzelf luisteren en steeds minder van mijzelf eisen in een te korte tijd.

Ik ben mijzelf meer gaan verdiepen in plannen en efficiënt werken en ik heb gemerkt dat dit mij zoveel meer rust geeft. Ik gun mijzelf de tijd om dingen te doen, ik gun mijzelf de tijd om vroeg naar bed te gaan en nog even een paar hoofdstukken te lezen en ik gun mijzelf de tijd om mijn neus te stoten en hier weer van te leren. Als ik terugkijk naar het afgelopen jaar en welke stappen ik hierin heb gemaakt, ben ik erg tevreden. Nog steeds mag ik af en toe mijn neus stoten, maar ik stoot hem gelukkig steeds minder hard en de blauwe plek is steeds eerder weg.

Persoonlijke ontwikkeling

Het afgelopen jaar stond persoonlijk ontwikkeling het hoogst op mijn prioriteiten lijstje. Ik wilde mijzelf ontwikkelen en dat heb ik op heel veel vlakken gedaan. Ik ken mijzelf en mijn grenzen steeds beter en weet ook precies hoe ik hier op in kan spelen door middel van plannen. Daarnaast ben ik de afgelopen maand ook aan de slag gegaan met de Structuurjunkie Plantraining om mijzelf hier nog meer in te ontwikkelen.

Daarnaast ben ik ook veel efficiënter gaan werken rondom bijvoorbeeld mijn blog en ook hierin gebruik ik mijn planning, wat echt een houvast geeft, maar daarnaast ook zoveel rust en tegelijkertijd ook creativiteit. Al die dingen zorgen er ook voor dat ik veel meer gebruik maak van mijn flowmomenten, mijn rust pak en tevens ook veel minder stress heb dan dat ik eerst had.

En verder

En verder waren er ook een heleboel dingen die mijn afgelopen jaar leuk hebben gemaakt. Ik ging namelijk weer meer lezen, ik ging mijzelf verdiepen in allerlei dingen rondom WordPress en mijn blog (wederom ontwikkeling), ik sprak weer meer met vriendinnen af en haalde hier ook energie uit en ik plande wat leuke tripjes met mijn vriend, zoals onze vakantie naar Gran Canaria en afgelopen maand ons weekendje Utrecht.

Komend jaar

Komend jaar zal waarschijnlijk een druk jaar worden en hierin gaat het voor mij belangrijk zijn dat ik nog steeds goed naar mijn lichaam blijf luisteren, de plantraining goed ga inzetten om die rust te behouden en daarnaast wil ik weer leuke dingen gaan plannen met mijn vriend, mijn vriendinnen en familie.

Dit jaar staat hard werken en goed luisteren centraal, wil ik mijzelf klaarstomen om af te kunnen studeren en een mooie toekomst tegemoet gaan, maar tevens wil ik ook kunnen genieten van vandaag en morgen!

Vandaag ga ik in ieder geval genieten van mijn verjaardag en morgen gaan we weer aan de slag met plannen en rust pakken!

Liefs, Suzanne

12 Comments

 • Reply
  Darina
  maart 29, 2020 at 08:56

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Een hele mooie dag gewenst.

 • Reply
  Naomi
  maart 29, 2020 at 08:56

  Gefeliciteerd!!

 • Reply
  Ilona Wielinga
  maart 29, 2020 at 10:18

  Van harte gefeliciteerd! Misschien een rare dag, maar toch wens ik je een hele fijne dag!

 • Reply
  José
  maart 29, 2020 at 17:27

  Van harte gefeliciteerd! Hopelijk voel je je alsnog een beetje jarig!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 31, 2020 at 08:54

   Dankjewel! We hebben er toch een klein feestje van weten te maken.

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  maart 30, 2020 at 09:51

  Nog gefeliciteerd meis en je mag ook trots zijn op de dingen die je hebt neergezet! Op nog vele gezonde en liefdevolle jaren

 • Reply
  Marsha
  maart 30, 2020 at 15:04

  Nog van harte gefeliciteerd meid! <3

 • Leave a Reply