Mijn NA-KD wishlist

NA-KD is voor mij een beetje een nieuwe ontdekking! Ik zie overal om mij heen vrouwen bestellingen plaatsen bij NA-KD, ik zie prachtige outfits voorbij komen op Instagram met items van NA-KD en daardoor werd ik onwijs nieuwsgierig ernaar geworden. Ik besloot om een bezoekje te brengen aan de webshop, een wishlist op te stellen en om wellicht ook een bestelling te plaatsen. Vandaag laat ik je in ieder geval mijn wishlist zien van de webshop NA-KD.

Jurken en rokjes

Vooral in de jurkjes en rokjes komt naar voren wat ik zelf heel mooi en leuk vind. Dit zijn vaak fijne materialen, die losjes vallen, printjes en opvallende kleuren. Ik merk dat ik wel dat er veel basic items zijn met weinig kleur of print en voor mij dan weer de kunst om juist die items er wel uit te pikken. Zo viel mij de Self-Tie Printed Midi Dress direct op door het fantastische printje! Ook vind ik de twee satijnen jurkjes in mijn wishlist echt prachtig! Beide hebben mooie sprekende kleuren die mij heel erg aanspreken.

Tops & truien

De tops en truien die ik aan mijn wishlist heb toegevoegd, zijn allemaal vrij basic. Ik vind basics altijd heel fijn, omdat je ze bijvoorbeeld gemakkelijk kunt combineren met een rok in een print of een toffe blazer. Ik vind zelf satijnen singlets ook prachtig en zeker wanneer het wat mooier weer wordt. Ook heb ik twee jasjes toegevoegd in leuke kleuren en zelfs een jasje in een ribstof in een prachtige roze kleur.

NAKD blazer
NAKD jas
NAKD sneaker
NAKD booties
NAKD pyjama
NAKD hemd
NAKD singlet
NAKD hemd
NAKD singlet
NAKD sjaal
NAKD
NAKD short
NAKD wikkeljurk
NAKD broek
gestreept shirt NAKD
NAKD tas
NAKD ketting
NAKD jeans
NAKD shirt
NAKD white jeans
NAKD shirt
NAKD shirt
Pantalon Paars NAKD
NAKD jurk
NAKD Blazer paars
Satijnen jurk NAKD
NAKD rok
NAKD rok
NAKD singlet
NAKD jeans
NAKD Bikinitop
NAKD Blouse
NAKD bikini
NAKD vest
NAKD blousejurk
NAKD tas
NAKD

Broeken

Daarnaast merk ik dat veel broeken van mij nu beginnen te verslijten en ik dus opzoek moet naar een nieuwe broek. Zo is mijn zwarte glitterbroek helemaal op en heb ik maar één lichte jeans. Tijd om dus weer wat broeken in te slaan. Op dit moment valt mijn oog steeds meer op mom jeans en ook weer een witte broek! Ook de oudroze pantalon vind ik geweldig in combinatie met de blazer!

Accessoires

Als laatst staan er ook nog wat accessoires op mijn wishlist. Dit zijn onder andere tasssen, want NA-KD verkoopt echt prachtige tassen! Evenals prachtige sieraden en ik kwam ook een hele mooie sjaal tegen die mij prachtig lijkt bij mijn grijze jas! Daarnaast staat er ook een bikini op mijn wishlist die ik toevallig tegenkwam en wat is die mooi! En ook vooral dit laarsje vond ik helemaal geweldig nu het mooiere weer eraan komt. Ik zou deze combineren bij een lichte jeans of een witte broek!

Mijn wishlist is weer aardig gevuld en nu wordt het toch echt eens tijd om iets nieuws te bestellen en het eens uit te proberen! Dit soort dingen blijf ik vaak uitstellen en als ik het eenmaal ontdekt heb, dan ga ik los!

Ben jij bekend met NA-KD en wat staat er op jouw wishlist?

4 Comments

 • Reply
  Klely
  maart 28, 2020 at 08:08

  Wat een toffe wishlist! Ik bestel eigenlijk nooit bij na-kd.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 31, 2020 at 08:52

   Ik ook dus niet, maar vind de items zo leuk!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  maart 30, 2020 at 09:20

  Wat heb je een mooie wishlist gemaakt zeg, ziet er goed uit!

 • Leave a Reply