OUTFIT | A touch of pink flowers

Lentekriebels. Ik moet eerlijk bekennen dat ik echt zin heb in de lente en dat ik mijn garderobe een beetje zat begin te worden. Ik besloot daarom een bestelling te plaatsen bij Sans-Online om mijn garderobe een beetje lenteklaar te maken. Ik plaatste een bestelling bij Sans-Online met dit leuke jurkje Only. Ze verkopen onder andere items van Only, maar ook van Pieces, Zusss, Sisters Point en 10 Days. Nadat de items binnen kwamen, kon ik absoluut niet wachten om dit bloemenjurkje aan te trekken en te genieten van de zonnige momenten!

De afgelopen maand heeft het flink geregend en gewaaid en dit zorgde ervoor dat ik vaak koos voor een trui en een jeans en het dan al snel voor gezien hield. Ik merk dat ik echt toe ben aan een beetje meer zon, naar buiten kunnen voor een wandeling (zonder regen) en de zon die naar binnen schijnt als ik aan het studeren ben. Ik merkte dat ik telkens naar mijn donkere kleding geneigd was, terwijl ik juist zo ontzettend houd van kleur en vrolijke printjes.

Gelukkig merk ik nu dat er steeds meer momenten zijn waarop de zon ook schijnt, het soms al best lekker aanvoelt buiten en ik daardoor nog meer neig naar vrolijke printjes en kleur. Deze jurk van Only is daar een goed voorbeeld van. Het is een super vrolijk printje, maar heeft wel nog een lange mouw, waardoor je het ook goed kunt dragen met dit kwakkel weer met een panty. Ik hoop dat ik al snel die panty weg kan laten en hem gewoon zo kan dragen, want doordat het nog wel een lange mouw heeft, is het toch nog redelijk warm. Wat lijkt het me weer heerlijk om hem te dragen met blote benen en een wit sneakertje eronder! Helaas was ook de wind nog flink aanwezig tijdens het vastleggen van deze outfit en dat zorgde voor een aantal duffe foto’s waarin mijn haar in mijn gezicht zaten, maar daarnaast leverde dat ook wat leuke foto’s op.

Daarnaast is het ook een ideaal jurkje wat je in de lente en zomer kunt dragen, maar je kunt het ook door dragen in de herfst en winter. Zo heb ik hem zelf gecombineerd met mijn roze trui van Selected Femme, wat er precies dezelfde kleur was als het jurkje. Dit zag er echt super leuk uit en het was heerlijk warm.

IMG_3133
IMG_3142
IMG_3146

Nu heb ik mijn jurkje gecombineerd met een panty die een streep over de achterkant heeft lopen. Deze kwam ik toevallig laatst tegen bij de Action en ik vind het zo gaaf! Het geeft je outfit net iets meer. Daarnaast heb ik het afgemaakt mijn wat sieraden, mijn laarsjes van Tamaris en natuurlijk het ceintuur van het jurkje om geknoopt. Ik vind bij zo’n outfit dat je vaak niet veel meer hoeft te doen door het leuke printje, het voelt al direct af door het vrolijke printje.

Shop the look

Zilveren oorbellen
panty’s
Tamaris laars
Zilveren oorbellen
panty’s
Tamaris laars
Zilveren oorbellen
panty’s
Tamaris laars

Ik ben in ieder geval helemaal happy met de outfit en ik ben benieuwd hoe lang het nog gaat duren voordat ik het aan kan met blote benen!

Wat vind jij van zo’n bloemenprintje? En kijk jij uit naar het mooie weer?

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

15 Comments

 • Reply
  Darina
  maart 26, 2020 at 06:49

  Een prachtig en vrolijk jurkje. Staat je heel mooi.

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  maart 26, 2020 at 09:24

  Wat een heerlijk vrolijk en fleurig jurkje zeg, staat je goed meis

 • Reply
  Edith-Sofia
  maart 26, 2020 at 09:55

  Wat een super leuk jurkje! Heel gaaf in combinatie met die panty. Fijn hè dat het aldoor zo lekker weer is

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 31, 2020 at 08:50

   Dankjewel! Die panty is inderdaad nog wel nodig.

 • Reply
  Ilona Wielinga
  maart 26, 2020 at 13:04

  Aah wat een heerlijke vrolijke outfit!

 • Reply
  Rosanne
  maart 26, 2020 at 13:37

  Wat een leuk jurkje is dit zeg! Hij staat je heel mooi!

 • Reply
  Yaika
  maart 26, 2020 at 15:36

  Wat een leuke, fleurige en vrolijke outfit. Ik krijg hierdoor nog meer zin in de lente!

 • Reply
  Claire
  maart 27, 2020 at 13:50

  Ahhh wat een leuke outfit! Ik word er helemaal vrolijk van. Mooie foto’s ook!

 • Reply
  Marsha
  maart 30, 2020 at 15:05

  Super leuk printje zeg! Staat je heel er leuk!

 • Leave a Reply