De beste zilvershampoo tot nu toe

Iedere keer wanneer ik bij de kapper kom, geef ik aan mijn haar zo assig mogelijk te willen. Dit lukt iedere keer ook goed, maar vervolgens is het aan mij om de kleur ook mooi te houden door gebruik te maken van zilvershampoo’s, -conditioners en -maskers. Inmiddels heb ik al verschillende producten gebruikt en momenteel zijn de producten van HairLust mijn favoriet! Ik gebruik onder andere de Hair Growth & Repair Zilvershampoo en Zilverconditioner en ik ben echt verrast!

Voordat ik meer ga vertellen over de producten en mijn ervaringen, wil ik allereerst wat meer vertellen over mijn haren. Ik heb van mijzelf altijd lichtblond haar gehad maar in de loop van de jaren, toen ik in de puberteit kwam, werd mijn haar steeds donkerder. Mijn eigen haarkleur is op het moment donkerblond. Vanaf dat moment ben ik mijn haar gaan blonderen. De laatste jaren ben ik er ook voor gaan zorgen dat mijn haren meer naar asblond neigt en dit probeer ik te bereiken door zo nu en dan een spoeling bij de kapper en het tussendoor bij te houden met producten voor asblond en grijs haar.

Hair Growth & Repair For Blondes Set

Inmiddels heb ik al verschillende producten gebruikt om mijn blonde lokken asblond te laten lijken. De ene keer lukt dit beter dan de andere keer en soms is het resultaat mooier en soms juist iets minder. Sinds een maand gebruik ik de Hair Growth & Repair For Blondes Set van HairLust. De set bestaat uit een zilvershampoo en een zilverconditioner voor blond, gebleekt, licht of grijs haar.

Het is een voedende zilvershampoo en conditioner.  De shampoo en conditioner bevatten kleur activators met licht weerkaatsende eigenschappen die gele en oranje tonen tegengaan, waardoor het de haarkleur niet vervaagt na verloop van tijd. Creatine, vitamine B5 en biologische plantenextracten zoals aloë vera, mango-extract en zoethoutwortelextract hebben hydraterende en ontstekingsremmende eigenschappen, die helpen een gezonde basis te creëren voor veerkrachtig gekleurd haar. Het resultaat is voller en gezonder haar met een koelere tint, in de ideale omstandigheden voor een gezonde haargroei.

Mijn ervaringen met de producten zijn goed! De shampoo en conditioner doen goed hun werk, mijn haar voelt zacht en verzorgt aan en daarnaast stond ik versteld van één ding! Mijn haar is zo ontzettend hard aan het groeien. Ik ging de shampoo en conditioner gebruiken vanwege het effect wat het heeft op mijn haar qua kleur, maar het is ook echt begonnen met groeien! Vooral mijn voorste babyhaartjes zijn extreem hard gegroeid, na een tijdje begonnen deze plukken mij op te vallen, omdat ze niet goed in het model vielen en er telkens uit piekten. Ik wist in het begin niet waar dit door zou komen, maar achteraf besef ik me dat dit is sinds ik de shampoo en conditioner gebruik.

img_1589
img_1701

Voor gebruik – na één keer gebruik

Voordat ik begon met het gebruiken van de shampoo en conditioner heb ik een foto gemaakt van mijn haar vooraf. Dit heb ik na één keer wassen wederom gedaan, toen zagen mijn haren eruit zoals op de tweede foto. Na meerdere keren wassen met de shampoo en verzorgen met de conditioner, zagen de lichte plukken er nog assiger uit. Je merkt dat vooral de onderste plukken het best reageren op de shampoo en conditioner en dat het bovenop toch iets warmer is. Ook lijkt mijn haar een stuk lichter, bijna wit. Het geheel lijkt een stuk lichter, maar tevens ziet mijn haar er ook gezonder uit en glanst het veel meer dan op de eerste foto.

Ik vind het zelf een super fijne set met twee hele fijne producten. Mijn haar ziet er schoon uit, voelt stevig en gezond aan en heeft een mooie assige kleur.

De HairLust Hair Growth & Repair For Blondes Set, bestaande uit de zilvershampoo van 250 ml en zilverconditioner van 250 ml, zijn verkrijgbaar via HairLust voor €47,95.

Gebruik jij een zilvershampoo? Ben je bekend met de producten van HairLust?

De producten zijn beschikbaar gesteld door HairLust

6 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  maart 19, 2020 at 09:48

  Wauw ziet er goed uit en wat zijn deze producten ook mooi vormgegeven! ik ga ook weer een stukje blonder dus ik heb ook weer een nieuwe zilvershampoo nodig, waarschijnlijk ga ik deze dan even kopen.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 24, 2020 at 11:41

   Ziet er leuk uit hè? Wat leuk dat je weer een stukje blonder gaat, dan raad ik je deze echt aan!

 • Reply
  Edith-Sofia
  maart 19, 2020 at 15:47

  Klinkt goed en mooi resultaat! Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar ga deze zeker onthouden als ik weer nieuwe zilvershampoo nodig heb.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 24, 2020 at 11:41

   Ik heb ook nog nooit eerder van het merk gehoord, maar het bevalt erg goed!

 • Reply
  Rosanne
  maart 20, 2020 at 13:14

  Wow wat een goed effect geeft die zeg! Ik heb echt liefde voor assig haar. Jammer genoeg heb ik veel warmte in mijn haar waardoor een assige kleur snel weg is.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 24, 2020 at 11:43

   Wat jammer dat de assige kleur zo snel weg is, belangrijk om juist daar een goede zilvershampoo voor te vinden.

  Leave a Reply