Lief Dagboek – Week 11 – Recepten uitproberen!

Het is inmiddels al een paar weken geleden dat ik een weekoverzicht met je deelde, maar vandaag wil ik toch samen met je terugblikken naar mijn week. Afgelopen week stond in het teken van veel werk verzetten, foto’s maken en kokkerellen!

Afgelopen week liep zoveel anders dan gepland en dat voelde dit keer totaal niet verkeerd! Ik had ineens veel meer tijd en die heb ik ook goed benut, niet alleen met taken die moesten gebeuren, maar ook met een beetje tijd voor mijzelf. Ik was maandagmiddag onverwachts vrij, waardoor ik die tijd al nuttig heb besteed aan taken, maar ik nam ook even de tijd om module 2 te doorlopen van de Structuurjunkie plantraining.

Maandag begon alles al anders dan verwacht. Zo ging ik de ochtend naar school en was ik de hele middag onverwachts vrij. Ik besloot om al wat werk te verzetten en dat voelde zo fijn. Ik voelde mij die dag super productief. Ik maakte onder andere foto’s van mijn nieuwe visitekaartjes, waar ik echt super blij mee ben. Hier schreef ik overigens al een blogpost over, die je hier kunt bekijken. Daarnaast ging ik doorliep ik module 2 van de plantraining van Structuurjunkie en had ik weer onwijs veel zin en handvatten om aan de slag te gaan met plannen. Helaas was mijn nieuwe planner waar ik in april mee ga beginnen nog steeds niet binnen, maar gelukkig kwam deze dinsdag wel binnen.

Na mijn productieve dag ben ik maandagavond nog onverwachts gaan sporten, wat super goed voelde! Ik sport momenteel weer twee keer per week in plaats van drie of vier, waardoor ik het wel heel fijn vind om die twee momenten goed te benutten. Wel wil ik dit sporten vanuit huis weer gaan oppakken en dus ook weer drie keer week te gaan sporten en iedere dag minimaal een halfjaar te wandelen. Ik merk dat ik nu met stage toch echt een stuk minder beweeg en dat vind ik niet heel fijn. Dit is iets wat ik dus ook ga opnemen in mijn planning voor de komende tijd.

Dinsdag, woensdag en donderdag had ik drie dagen stage, waarbij het een stuk rustiger was dan normaal vanwege corona. Dit zorgde ervoor dat ik meer achter de laptop zat en minder gesprekken had met leerlingen. Aan het einde van de dag kon ik ook geen computer meer zien en daarom vond ik het ook heel fijn dat ik zowel dinsdag- als woensdagavond plannen had. Ik ging namelijk naar mijn vriend toe en op woensdagavond heb ik weer gesport. Dinsdag kwamen er overigens een paar leuke pakketjes binnen die ik ga gebruiken voor een grote giveaway die eraan komt!

Vrijdag was ik de hele dag thuis en heb ik die dag nuttig besteed. Ik heb onder andere outfits gefotografeerd, wat dingen opgenomen voor een campagne voor Instagram, een blogartikel geschreven en het een en ander voor school gedaan. Een productieve dag en dat voelde goed en meteen een fijn begin van het weekend op deze manier. Het weekend stond in het teken van kokkerellen, ik ging namelijk een nieuw recept uitproberen en ik moet zeggen; het is goed gelukt! Dit recept zal ik aankomende week met je delen op de blog, want ik heb het ook weer eens gefotografeerd voor jullie! Daarnaast heb ik ook een outfit gefotografeerd, maar dat ging niet zonder slag of stoot door de wind die er stond. Dit leverde hele duffe foto’s op waarin ik mijn haren in bedwang probeerde te houden, maar daarnaast zaten er ook een aantal foto’s bij die super grappig werden!

Een fijn weekje was het en vooral met twee hele productieve dagen, waar ik enorm van houd. Komende week mag van mij weer zo productief zijn en ik ben heel benieuwd wat komende week gaat brengen op stage rondom corona betreft.

Hoe was jouw week? En een hele fijne nieuwe week gewenst!

2 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  maart 16, 2020 at 14:17

  Nou het corona is wel extreem aan het stijgen, vind het toch allemaal wel spannend.
  Hoop vooral dat mijn ouders het niet krijgen.. daar ben ik wel echt bang voor.
  Mijn vader heeft al twee keer eerder een onverwachte klaplong gekregen, als hij gaat hoesten en het benauwd krijgt dan is die verder van huis namelijk. Verder heb ik zelf een heel rustig weekend gehad, kerk ging niet door, zijn wel zaterdag bij vrienden geweest. Heerlijk gegeten, finale wie is de mol gekeken en wat spellen gedaan!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 16, 2020 at 19:21

   Dat is inderdaad te hopen van niet. Goed oppassen, goede hygiëne en sociale contacten vermijden, is dan echt het belangrijkst. Wel fijn dat je alsnog een fijn weekend hebt gehad. Je kunt nu weer eens wat meer uitproberen met kokkerellen als je wat meer thuis bent, althans dat heb ik!

  Leave a Reply