Mijn nieuwe visitekaartjes

Een tijdje terug werd ik benaderd door Studentendrukwerk of ik het leuk vond om visitekaartjes te laten drukken voor mijn blog. Hartstikke leuk, want ik merkte dat het soms van pas komt om visitekaartjes te hebben en het stond hierdoor al langere tijd op mijn lijstje om nog te doen. Inmiddels heb ik mijn visitekaartjes ontvangen, al in gebruik genomen en ik wil ze natuurlijk ook graag met jullie delen!

Ik liep er dus al een tijdje tegenaan dat ik visitekaartjes miste. Zo liep ik laatst door een leuk boetiekje en werd ik aangesproken over mijn blog, voordat ik het wist bespraken we het een en ander over een samenwerking. Op dat moment is het ideaal om een visitekaartje te hebben en deze af te kunnen geven, zodat zij ook alle gegevens van je hebben. Daarnaast word ik ook regelmatig door mensen om mij heen aangesproken over mijn blog en zij willen graag weten waar ze terecht kunnen, ook voor hen is het fijn om dan een visitekaartje te hebben die ik af kan geven.

Mijn nieuwe visitekaartjes

Dit zijn mijn nieuwe visitekaartjes. De visitekaartjes heb ik vrij basic gehouden met kleuren en lettertypes die aansluiten bij mijn blog. Zo heb ik met geprobeerd een waterverf effect te creëren achter mijn logo en aan de andere kant is het minimalistisch met de gegevens van mij en mijn blog. Ik heb overigens de visitekaartjes niet zelf ontworpen, maar dit heeft mijn vriend gedaan.

De visitekaartjes heb ik laten afdrukken bij Studentendrukwerk, waar je eerst een keuzemenu doorloopt over de papiersoorten- en dikte en de afwerkingen. Daarnaast kun je gemakkelijk je visitekaartje ontwerpen bij Studentendrukwerk en worden ze thuis geleverd in de oplage waar jij voor kiest. Je kunt de visitekaartjes dus ontwerpen via de website van Studentendrukwerk, waarbij je uitgaat van een aantal templates die zij hebben. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf je visitekaartjes te ontwerpen en het vervolgens te laten controleren door Studentendrukwerk, zoals ik heb gedaan. De keuzes die je maakt voor je visitekaartjes bepalen vervolgens de prijs.

Ik vond het zelf erg prettig werken via Studentendrukwerk. Je hebt verschillende keuzes rondom het papiersoort en de afwerkingen en dat vond ik zelf erg prettig. Studentendrukwerk is overigens onderdeel van de Fotofabriek. Het bedrijf biedt onder andere een gratis softwarepakket voor het vormgeven en bewerken van fotoproducten van een goede kwaliteit. Je kunt hier bijvoorbeeld een mooie fotoboek maken, verjaardagskalender, canvas, wenskaarten of één van de vele andere fotoproducten. Zo lijkt het mij super leuk om een eigen verjaardagskalender te ontwerpen!

Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn visitekaartjes en inmiddels heb ik ze iedere keer bij me, zodat ik ze kan uitdelen als er naar gevraagd wordt. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de visitekaartjes en de services van Studentendrukwerk.

Heb jij visitekaartjes en hoe heb jij ze ontworpen?

De producten zijn beschikbaar gesteld door Studentendrukwerk

8 Comments

 • Reply
  Naomi
  maart 14, 2020 at 09:22

  Mooi geworden hoor!
  Past goed bij je.

 • Reply
  Ilona Wielinga
  maart 14, 2020 at 11:57

  Ze zijn leuk geworden! En visitekaartjes zijn altijd handig inderdaad.

 • Reply
  Darina
  maart 15, 2020 at 09:46

  Hele mooie visitekaartjes. Mooi ontwerp!

 • Reply
  Marsha
  maart 15, 2020 at 15:30

  Ze zijn heel gaaf geworden zeg! Mooi!

 • Reply
  Marjoleine
  maart 15, 2020 at 18:02

  Wat een leuke visitekaartjes! Helemaal bij jou en je blog 🙂

 • Leave a Reply