Best gelezen blogposts op Suzanne-Elisa.nl

Onlangs zat ik een tijdje artikel mijn laptop te dwalen. Ik vind het belangrijk dat mijn pagina’s en blogartikelen up-to-date zijn en dat alles werkt. Uiteindelijk besloot ik mijn statistieken onder de loep te nemen en toen kwam ik een aantal interessante cijfers tegen. Er kwamen een aantal blogartikelen uitgerold die jullie erg interessant vinden en regelmatig bekijken. Tijd om deze eens op een rijtje te zetten.

Er verschijnen iedere week drie blogposts op Suzanne-Elisa.nl en de ene blogposts spreekt je wat meer aan dan de ander en sommige blogposts worden na jaren zelfs nog iedere dag bekeken. Super leuk om te zien en heel interessant, want hier leer ik zelf enorm van. Ik heb een lijstje gemaakt met deze blogposts die jullie tot op de dag van vandaag nog regelmatig bekijken.

Sporten in een warmte cabine

Sporten in een warmte cabine is een van de artikelen die veel door jullie wordt gelezen. Ikzelf had er nog nooit over gehoord, tot ik het dus zelf ging proberen. Inmiddels sport ik al langere tijd in een warmte cabine en het bevalt me nog steeds ontzettend goed! In die blogpost beschrijf ik precies waarom ik hiervoor kies, hoe dit eruit ziet en de voordelen van een warmte cabine. Ik raad je het zeker aan om eens te proberen als je niet van sporten houdt of als je veel last hebt van je spieren, want daarvoor is het juist een uitkomst!

Persoonlijk dilemma: tweede en derde oorbel

Wat ik ook zo leuk vind, is dat jullie het artikel met een persoonlijk fashion dilemma over mijn tweede en derde oorbel nog steeds lezen. Jaren heb ik getwijfeld over het nemen van een tweede oorbelgaatje en inmiddels is het alweer ruim twee jaar geleden dat ik mijn tweede gaatje heb laten schieten. Ik heb er nog steeds geen spijt van en het dilemma was dus eigenlijk nergens voor nodig!

Recept zwarte rijst met kip

Een van de artikelen die heel vaak wordt bekeken, is mijn recept met zwarte rijst en kip. Jaren terug heb ik zwarte rijst ontdekt en nog steeds vind ik het heerlijk! Eens in de zoveel tijd maak ik zwarte rijst en vaak op deze wijze. Een ontzettend simpel rijst recept, maar door de zwarte rijst ontzettend lekker. Bekijk zeker het recept eens en probeer de zwarte rijst uit als je het nog niet eerder hebt geproefd!

Oenobiol Skin Support Sun Autobronze Teint review

Een ander artikel wat goed gelezen wordt, is de review van de Oenobiol Skin Support Sun Autobronze Teint. Een hele mond vol, maar wel een artikel wat goed door jullie wordt gelezen vanuit nieuwsgierigheid! Ik was zelf namelijk super benieuwd hiernaar, want ik word nauwelijks bruin van de zon en blijf altijd mijn bleke huidje houden. Mocht je benieuwd zijn, dit zijn supplementen die zorgen voor een zongebruinde huid. Benieuwd naar mijn ervaringen, die lees je hier.

Mijn ervaringen met een implanon

Mijn zoektocht naar de juiste anticonceptie vonden jullie ook heel interessant. Er is namelijk veel gaande rondom anticonceptie en ook ik had last van bijwerkingen van de anticonceptiepil. Vandaar dat ik besloot om een implanon te laten plaatsen in mijn arm en via die weg mijn anticonceptie te regelen. In die blogpost vertel ik over mijn ervaringen van de implanon. Ik schreef overigens een hele reeks over dit onderwerp, waarin ik ook jullie vragen beantwoord en twijfels heb.

Dit waren de artikelen die jullie nog steeds graag lezen op mijn blog. Wellicht ga ik daarom ook meer artikelen delen zoals deze, wellicht meer recepten of meer van dit soort uitgebreide reviews zoals van Oenobiol. Het is slim om dit eens in de zoveel tijd te analyseren, zodat je er juist goed op in kunt spelen daarna.

Kende jij deze blogartikelen al? En analyseer jij jouw statistieken regelmatig?

6 Comments

 • Reply
  Rosanne
  maart 12, 2020 at 10:02

  Smaakt zwarte rijst nou heel anders dan witter of zilvervliesrijst? Ik ben daar oprecht echt heel benieuwd naar haha! Toen ik mijn oorbellen liet schieten ging dat heel snel. Jarenlang had ik er eentje en in twee maanden tijd had ik nummer twee en drie laten schieten haha!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 16, 2020 at 19:14

   Ik vind vooral de structuur heel anders dan bijvoorbeeld zilvervliesrijst. Het is een stuk steviger en daarnaast is de smaak nootachtig. Ik vind het zelf ontzettend lekker!
   Ik ben nu inderdaad ook zo blij met mijn tweede gaatje!

 • Reply
  Claire
  maart 12, 2020 at 11:23

  Oh joh ik ken helemaal geen zwarte rijst! Ik ga het artikel eens lezen. Ik heb al jaren een tweede oorgaatje en ben er zo blij mee. Kan je veel meer variĆ«ren qua oorbellen šŸ™‚

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 16, 2020 at 19:18

   Ontzettend lekker die zwarte rijst en heel anders dan bijvoorbeeld witte of zilvervliesrijst. Toevallig was het een tijdje terug te koop bij Lidl, maar meestal bestel ik het online, omdat ik het eigenlijk nooit fysiek in de winkel kan vinden.

 • Reply
  Darina
  maart 13, 2020 at 06:25

  Het recept lijkt mij heel lekker. Ik kende nog geen zwarte rijst. En ik check mijn statistieken af en toe ook. Gewoon om eens te kijken wat bepaalde onderwerpen doen.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 16, 2020 at 19:18

   Zeker eens uitproberen! Op die manier kun je wel gerichter inspelen op wat je lezers interessant vinden.

  Leave a Reply