Mijn lente wishlist

De lente komt steeds dichterbij, ik ben mijn donkere kleding inmiddels wel beu en daarnaast ben ik ook in de lente jarig! Ieder seizoen komt er een wishlist voor het nieuwe seizoen met kledingstukken die ik geweldig vindt, nieuwe schoenen voor komend seizoen, maar daarnaast ook items die ik eventueel voor mijn verjaardag zou kunnen vragen. Ook dit keer heb ik mijn wishlist weer gemaakt en ik wil het graag met je delen!

Ieder seizoen maak ik weer opnieuw een wishlist en sommige items schaf ik vervolgens ook daadwerkelijk aan. Andere items staan al langere tijd op mijn wishlist en schaf ik niet aan. Dit komt omdat ik besef dat ik het toch niet nodig hebt of omdat ik het te duur vind om eventjes voor mijzelf te kopen. Daarom heb ik ook even bij wat oudere wishlists van mijzelf gekeken en heb ik ook daar items vandaan gehaald en die weer opnieuw op mijn wishlist gezet! Wellicht schaf ik ze nu wel aan, want een tweede keer op een wishlist, dat zegt misschien wel hoe graag ik het wil.

Mijn lente wishlist

Shirt Sans-Online
Mac Brave
Get Stronger
Structuurjunkie planner light

Een nieuwe lente garderobe

Een nieuw seizoen, betekent vaak ook een nieuwe garderobe (althans, een aantal nieuwe items toevoegen aan mijn bestaande garderobe). Daarnaast vind ik het ook altijd leuk om een nieuw setje aan te hebben met mijn verjaardag. Ik ben op het moment al aan het kijken wat ik leuk vind voor mijn verjaardagslook, maar ik heb momenteel nog géén idee! Toevallig heb ik twee leuke jurkjes op mijn wishlist staan in het felroze, deze geven mij meteen een feestelijk gevoel! Het ene jurkje is van Only en de ander is van Sisters Point.

Daarnaast staat er ook een super leuk rokje en shirtje op mijn wishlist en deze heb ik stiekem al besteld! Ik merk dat ik steeds vaker wat stoerdere t-shirts koop en deze combineer met bijvoorbeeld een lieflijk rokje met een bloemenprintje. Een ander shirt, niet bepaald heel stoer, blijft maar in mijn hoofd dwalen! Ik zag dit toevallig tijdens ons weekendje weg naar Utrecht bij Costes en ik heb achteraf spijt dat ik het niet direct heb gekocht. Daarnaast heb ik twee zwarte items op mijn wishlist staan, terwijl ik eigenlijk niet zo’n fan ben van zwart, maar beide items vond ik heel leuk! Onder andere een pantalon met stippen en een mooie rok van My Jewellery.

Schoenen, tassen & accessoires

Een tijdje terug deelde ik al mijn nieuwe sieraden en toch wil ik nog een leuk sieraadje toevoegen, namelijk deze oorbellen. Het lijkt me super leuk om deze te combineren met de basic oorringetjes van Selected Jewels.

Ook op mijn lijstje staat een prachtige tas van Paul’s Boutique! Lange tijd geleden heb ik mijn eerste Paul’s Boutique tas aangeschaft en nog steeds gebruik ik hem met veel liefde. Inmiddels is deze tas zo oud en zie je dit heel goed. Deze lila tas vind ik super mooi en daarnaast heeft hij ook een ideale grote om overal voor te gebruiken! Ook staat er een tweede tas op mijn lijstje, namelijk een zwarte rugzak.

Natuurlijk mogen ook schoenen niet ontbreken en heb ik daarom ook twee paar leuke sneakers op mijn wishlist staan die helemaal in mijn stijl zijn. Het zijn namelijk sneakers met een fantastische print en roze details en daarnaast ook een basic witte sneaker met toch een klein printdetail.

Beauty

Er staan ook een aantal beauty items op mijn wishlist, namelijk MAC Brave, omdat mijn lipstick sindskort op is en ik hem zo graag heb gebruikt altijd, dus het lijkt me leuk om deze opnieuw aan te schaffen. Daarnaast twee nieuwe parfums, omdat het einde van mijn parfum stash steeds beter in zicht komt. Moschino Pink Fresh Couture wil ik al langere tijd graag proberen en een oude vertrouwde parfum, Tommy Hilfiger Hilfiger Peach Blossom.

& andere items

Daarnaast heb ik ook nog wat andere items op mijn wishlist staan. Dit zijn een aantal nieuwe items, maar sommige zijn ook afkomstig van andere wishlists. Zo stond het bord van de H&M al langere tijd op mijn wishlist en vind ik dit een super leuk item om dadelijk in huis te hebben wanneer ik ga samenwonen. Mocht ik dit items kopen, dan gaat het eerst nog naar de zolder waar ook de andere uitzetspullen staan.

Nog steeds lak ik iedere keer mijn nagels met gellak en hiervoor heb ik twee items op mijn wishlist staan. Deze twee items heb ik al eens eerder gedeeld, maar destijds niet aangeschaft. Toch blijft het door mijn hoofd dwalen en lijkt het me heel fijn om een grotere lamp te hebben en daarnaast staat ook de manicure & pedicure set al lang op mijn wishlist.

Ook ben ik iedere avond in bed aan het lezen en heb ik standaard een boek in mijn tas zitten. Vandaar dat ik boeken op mijn wishlist heb staan, namelijk Twintig regels liefde, Get Stronger en Fuck the quarterlife crisis.

Dit zijn alle items die op mijn wishlist staan en die ik komend seizoen toch eens echt wil gaan aanschaffen! Ik ben heel benieuwd welke items ik na de lente ook daadwerkelijk heb aangeschaft en dit zal ik tegen die tijd met jullie delen!

Welke items staat er op jouw wishlist? Heb jij al lentekriebels?

14 Comments

 • Reply
  Ilona Wielinga
  maart 9, 2020 at 09:23

  Wat een heerlijk lijstje. Voor mij enkel wat praktische items die ik nodig heb voor de zomer voor mijn reis naar Australië, verder even niets.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 9, 2020 at 20:28

   Wat leuk dat je naar Australië gaat, geniet ervan!

 • Reply
  Kelly
  maart 9, 2020 at 10:22

  MAC Brave is zó mooi! Leuk lijstje. 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 9, 2020 at 20:29

   Langere tijd een grote favoriet geweest van mij!

 • Reply
  Darina
  maart 10, 2020 at 08:16

  Leuk lijstje! Ik heb ook al wel lentekriebels en kijk erg uit naar zonnige dagen en ander soort kleding.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 16, 2020 at 19:10

   Kan ik mij helemaal voorstellen! Ben benieuwd wat voor items er op jouw wishlist staan!

 • Reply
  Rosanne
  maart 10, 2020 at 10:39

  Dat roze jurkje vind ik echt zo ontzettend tof! Lekker opvallend ook.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 16, 2020 at 19:10

   Leuk hé? Ik vind hem zelf ook zo ontzettend leuk, juist door het opvallende kleurtje.

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  maart 10, 2020 at 16:56

  Wat een prachtig lijstje zeg, ik moet mezelf eventjes inhouden de laatste tijd. Eerst moet ik van mezelf alle parfums opmaken (dat zijn er ruim 20) en ook moet ik verplicht alle lotions en crèmes opmaken.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 16, 2020 at 19:11

   Herkenbaar! Ikzelf ben op dit moment bezig met Project Pan en dat loopt super goed. Op die manier worden ook eindelijk wat producten opgemaakt, zoals crèmes en parfums.

 • Reply
  Marsha
  maart 10, 2020 at 22:28

  Wat een gave dingen staan er op je wishlist zeg! Ik ben ook echt toe aan een nieuwe garderobe.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 16, 2020 at 19:11

   Leuk om te horen! Wat staat er op jouw wishlist?

 • Reply
  Claire
  maart 12, 2020 at 11:21

  Oeh wat een mooie foto’s! Heb je die zelf gemaakt? Leuke items heb je opgesomd. Ik heb laatst een kledingruil gehad en daardoor al wat nieuwe lente items in mijn kast 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 16, 2020 at 19:17

   Dit zijn stockfoto’s, wellicht leuk om daar binnenkort een blogpost aan te wijden. Wat leuk zo’n kledingruil, lijkt mij ook echt super leuk om eens te doen.

  Leave a Reply