Een ontzettend leuk interview

De laatste maanden ontvang ik steeds meer mailtjes en berichtjes van jullie en dat vind ik ontzettend leuk! Ik lees altijd alles en probeer ook op zoveel mogelijk berichten te reageren en dat levert soms hele leuke dingen op. Zo ontving ik laatst een heel leuk mailtje van Naomi of ze mij mocht interviewen. Natuurlijk! Vandaag wil ik ook graag met jullie dit interview delen.

Ik ontving een mailtje van Naomi en zij studeert momenteel communication & multimedia design. Voor haar studie moet zij onder andere een droomportfolio maken en zij vertelde mij over haar droom om een eigen blog te starten en vandaar dat ze ook mij wou interviewen hierover. Ikzelf vind het super leuk om mijn ervaringen te delen en daarnaast ook hoe ik dit alles combineer met een studie en daarnaast ook met mijn chronisch vermoeidheidssyndroom.

Ik nam de tijd om haar vragen te beantwoorden en ik vond het zelf super leuk om te doen. Ik hou namelijk ontzettend van schrijven en ik ben ook erg open over de dingen rondom mijn blog, studie en gezondheid. Uiteindelijk stuurde ze mij het uiteindelijke interview door hoe het ook is geworden in haar portfolio en moet je kijken hoe leuk! Dit moest ik natuurlijk even met jullie delen.

Ik vond het wederom super leuk om een van jullie te helpen met het beantwoorden van een aantal leuke vragen voor je studie en ik word er zelf ook altijd heel vrolijk van als ik het resultaat zo te zien krijg.

Moet jij ooit mensen interviewen voor je studie?

8 Comments

 • Reply
  Edith-Sofia
  februari 27, 2020 at 11:35

  Hoe leuk! Uitprinten en bewaren, dat zijn echt leuke dingen om later op terug te kijken.

 • Reply
  Naomi
  februari 27, 2020 at 17:34

  Nogmaals super bedankt voor je tijd! ­čÖé

 • Reply
  danielle
  februari 28, 2020 at 07:46

  Super leuk!

 • Reply
  Giovanna Jansen
  februari 28, 2020 at 20:50

  Wat ontzettend leuk!

 • Reply
  Ilona Wielinga
  maart 1, 2020 at 16:56

  Wat ontzettend leuk zeg. Voor mijn studie moet ik geregeld onderzoek doen naar de doelgroep, waarbij is soms ook interviews houd. Alhoewel dat alweer een tijdje geleden is. Denk dat het voor mijn afstudeerproject wel weer gaat gebeuren, haha.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 2, 2020 at 19:38

   Leuk! Ik moet zelf ook regelmatig in gesprek met anderen, zeker nu ik met ondernemerschap bezig ben. Ik vind het zelf ook altijd heel leuk om met anderen over een bepaald onderwerp in gesprek te gaan.

  Leave a Reply