Mijn nieuwste sieraden

Om mijn polsen, in mijn ogen en om mijn hals draag ik eigenlijk altijd dezelfde, zilveren sieraden. Ik ben heel erg trouw aan mijn sieraden, omdat deze mij doen herinneren aan mooie momenten of omdat ik ze van een speciaal iemand heb gekregen. Ik draag hierdoor altijd dezelfde sieraden, maar zeker met mijn oorbellen en kettingen wil ik nog wel eens afwisselen. Ik ging daarom opzoek naar wat leuke nieuwe sieraadjes om meer af te kunnen wisselen. Ik wil ze vandaag graag aan je laten zien!

Mijn sieraden verhaal

Wanneer je mij langer volgt, zijn de sieraden die ik draag wellicht bekend bij je. Ik draag om mijn pols mijn zilveren horloge van Zinzi en mijn Pandora armband die vol hangt met verschillende bedeltjes. De bedeltjes heb ik verzameld door de jaren heen en gekregen van mijn vriend, mijn ouders, mijn broertje en zusje en een bedeltje heb ik gekocht met het geld van mijn verjaardag van mijn peettante en mijn oma. De bedeltjes heb ik gekregen op speciale momenten, bijvoorbeeld toen ik mijn opleiding heb afgerond, met verjaardagen of toen ik mijn propedeuse heb gehaald.

Aan mijn vinger draag ik sinds een jaar een ring die ik heb gekregen van mijn vriend. Deze ring is speciaal op mijn vinger gemaakt, omdat ik een ontzettend klein maatje heb. De ring is gemaakt van zilveren sieraden van mijn moeder en ook het steentje wat erin zit, is van een oud sieraad van mijn moeder. Aan die pols heb ik een bijpassend armbandje met zowel zilver als het steentje van mijn moeder.

Ruim twee jaar geleden heb ik mijn tweede gaatje laten schieten in mijn oren en sindsdien heb ik daar altijd een zilver knopje in. In het andere gaatje wissel ik wel wat af. Ik merkte dat ik vooral het knopje tegen begon te staan en daarom ging ik ook vooral opzoek naar nieuwe oorbellen voor in het tweede gaatje.

Mijn nieuwe sieraden

Bij Selected Jewels mocht ik een aantal leuke sieraadjes uitzoeken en daar was ik hartstikke blij mee! Selected Jewels verkoopt via hun eigen website prachtige dames sieraden van 925 sterling zilver. Een merk naar mijn hard, want ik draag zelf altijd zilveren sieraden.

Ik besloot om te kijken voor zilveren oorbellen en ik kwam uit bij een setje aan zilveren oorringetjes in drie verschillende maten. Dit vind ik echt ideaal, want zo kan ik afwisselen en het op verschillende manieren combineren. Ik draag meestal het kleinste ringetje in mijn tweede gaatje en wissel af met mijn andere gaatje. Soms draag ik daar een groter ringetje in en soms kies is voor een wat grotere oorbel uit mijn collectie.

Daarnaast een kettinkje ook super leuk, deze draag ik namelijk nauwelijks. Ik besloot voor een minimalistisch kettinkje te gaan met mooi diamantje. Dit vind ik altijd super mooi, het is simpel en daardoor past het overal bij!

Ondertussen zie je in al mijn foto’s deze sieraden terugkomen, omdat ik er ontzettend blij mee ben! De sieraden zijn verkrijgbaar bij Selected Jewels. Het setje zilveren oorringetjes is verkrijgbaar voor €19,95 (drie paar oorringetjes) en het kettinkje is verkrijgbaar voor €24,95.

Draag jij zilveren sieraden? En ben jij ook trouw aan je sieraden?

De sieraden heb ik ontvangen van Selected Jewels.

13 Comments

 • Reply
  Ilona Wielinga
  februari 24, 2020 at 09:51

  Simpel maar onwijs mooi!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 25, 2020 at 19:31

   Dat vind ik ook en daar houd ik ook zo van.

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  februari 24, 2020 at 10:32

  Wat een mooie en subtiele sieraden, looking good!

 • Reply
  Edith-Sofia
  februari 24, 2020 at 12:53

  Wat een mooie sieraden! Ik ben ook gek op subtiele sieraden.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 25, 2020 at 19:32

   Zeker een aanrader op een keer in de webshop te kijken!

 • Reply
  Giovanna Jansen
  februari 24, 2020 at 15:23

  Heel mooi! Ik hou ook juist van eenvoudige, subtiele sierraden.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 25, 2020 at 19:33

   Leuk hè? Kijk zeker eens bij Selected Jewels voor wat sieraadjes.

 • Reply
  Marleen
  februari 24, 2020 at 15:38

  Heel mooi en wat zit je make-up netjes!

 • Reply
  Rosanne
  februari 25, 2020 at 10:34

  Ik heb dat ook met sieraden. Al mijn sieraden hebben wel een bijzondere betekenis voor mij en draag ik ook trouw. Oh en ik ben ook team zilver haha!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 25, 2020 at 19:35

   Om die reden vind ik het ook zo leuk om die sieraden te dragen!

 • Reply
  Marsha
  maart 2, 2020 at 13:56

  Wat een mooie sieraden! Vooral die ketting vind ik erg leuk!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 2, 2020 at 19:41

   Leuk hè? Ook echt mijn favoriet! Vaak heb ik een ringetje in beide oren gecombineerd met nog een andere oorbel.

  Leave a Reply