Catrice Full Satin Lipsticks

Lipsticks, ik ben er echt een groot fan van! Wanneer ik make-up draag, zo goed als iedere dag, draag ik ook altijd een lipstick. Jarenlang heb ik een grote verzameling gehad aan lipproducten, waaronder ook lipglossjes, maar momenteel draag ik alleen nog maar lipsticks en NYX Soft Matt Lip Creams. Onlangs ontving ik een perspakket van Catrice met deze twee prachtige lipsticks en ik vertel je er vandaag graag meer over.

Catrice komt einde van de winter altijd uit met een aantal nieuwe producten speciaal voor de lente en zomer. Ik ontving laatst een perspakket met een heleboel nieuwe producten die ik de komende tijd allemaal met je wil gaan delen of al heb gedeeld. Een van deze nieuwe producten zijn de Full Satin lipsticks van Catrice in tien prachtige kleuren.

Tien romige lipsticks met een satijnen finish en stuk voor stuk prachtige kleuren. Catrice zegt het volgende over de Full Satin Lipsticks: “Vol van leven, liefde en passie – deze luxe lipstick ademt purejoie de vivre en kwaliteit: de romige lipstick met satijnen finish biedt een intense, hoog gepigmenteerde kleurervaring. De romige lipstick voelt licht aan op de lippen, hydrateert en verwent ze met waardevolle, actieve ingrediënten als wilde rozenolie en vitamine C. Het kleurpalet bestaat uit tien Full Satin Lipsticks, variërend van zacht nude en bessenkleuren tot warme roodtinten.”

Links 020 Full Of Dreams, rechts 070 Full Of Love.

Ik was meteen verrast door de twee prachtige kleuren die ik heb gekregen van Catrice. Ik heb twee nieuwe favoriete aan mijn collectie toegevoegd, want het zijn prachtige romige lipsticks die ontzettend veel kleur afgeven op de lippen. Het is een intens romige lipstick, hij voelt comfortabel aan op de lippen en heeft een redelijke houdbaarheid. De lipsticks overleven een kopje thee en een kleine snack zeker, maar na een uitgebreide lunch vind ik het prettig om hem toch even bij te werken.

IMG_1576
IMG_1588

020 Full Of Dreams is een prachtige nude met een roze ondertoon die heel mooi aansluit bij mijn huidskleur, dit is een lipstick die ik iedere dag zou kunnen dragen. Hij is te vergelijken met Brave van Mac. De andere kleur, 070 Full Of Love is een klassieke rode kleur die waanzinnig mooi oogt met de satin finish!

Ik ben groot fan van de nieuwe Catrice lipsticks en ik wil zelf zeker nog gaan kijken naar andere kleuren, om mijn collectie lipsticks aan te vullen tot een mooie collectie. Zo ben ik zelf ook erg benieuwd geworden naar 030 Full Of Passion en 050 Full Of Happiness.

De Catrice Full Satin Lipsticks zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat voor €3,99 per stuk in de kleuren 010 Full Of Optimism, 020 Full Of Dreams, 030 Full Of Passion, 040 Full Of Inspiration, 050 Full Of Happiness, 060 Full Of Joy, 070 Full Of Love, 080 Full Of Life, 090 Full Of Adventure & 100 Full Of Power.

Wat vind jij van een Satin Lipstick en ben jij al bekend met de lipsticks van Catrice?

9 Comments

 • Reply
  Merel
  februari 22, 2020 at 07:45

  Wat een mooie kleuren! Beide staan prachtig bij je!

 • Reply
  Marsha
  februari 23, 2020 at 13:24

  Wat een mooie kleuren zeg! Ik zou ze allebei dragen!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 25, 2020 at 19:31

   Ze zullen je beide denk ik prachtig staan!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  februari 24, 2020 at 10:49

  Je kan alle twee de kleuren goed hebben, ze zien er super uit

 • Reply
  Jessica J.
  februari 24, 2020 at 15:13

  Beide kleuren staan je ontzettend goed! Ik geloof niet dat ik ooit al een Catrice-lipstick gehad heb. Je foto’s zien er in ieder geval veelbelovend uit!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 25, 2020 at 19:33

   Zeker de moeite waard om eens te proberen. Hele fijne lipsticks voor een fijn prijsje, zo kun je nog eens wisselen van kleuren!

 • Reply
  Irene
  februari 25, 2020 at 13:37

  Wauw ze staan je allebei super mooi maar die rode vind ik echt prachtig! Ik draag geen lipstick maar als ik dat wel zou doen zou ik voor de rode gaan. Zo mooi!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 25, 2020 at 19:35

   Dankjewel! Ik heb gemerkt dat ik de rode kleur echt prachtig vind en dus een reden om vaker een rode lipstick te dragen!

  Leave a Reply