Lief Dagboek – Week 7 – Druk weekje

Afgelopen week is echt voorbij gevlogen, omdat het een erg volle week was, waarin ik zelfs te weinig tijd had om alles te doen wat ik eigenlijk wilde. Dit zorgde ervoor dat ik zelfs op de zondagavond nog een aantal uur achter de laptop zat om wat dingen te doen. Als afsluiting van de avond besloot ik nog om deze blogpost te schrijven om even terug te blikken op mijn week en mijn planning te maken voor komende week. Kijk je mee?

Maandag 10 februari

Afgelopen maandag begon mijn eerste dag school na de minor. Het afgelopen halfjaar heb ik een minor gevolgd, waar ik al meer over heb verteld en afgelopen maandag gingen de leereenheden van start. Het komend halfjaar ga ik lessen volgen waar ik zelf voor heb gekozen. Normaal gesproken is de maandag een drukke, volle dag, maar deze week begon het nog rustig. Normaal volg ik twee leereenheden op de maandag, maar één leereenheid begint pas komende week. In de middag ging ik dus naar Tilburg om daar mijn leereenheid te volgen.

In de ochtend had ik nog rustig de tijd om wat dingen te doen voor mijzelf, waaronder een aantal blogs lezen, alvast mijn mail beantwoorden en ik maakte mij alvast klaar voor die dag. Ik startte deze ochtend echt rustig op, wat wel fijn was, want de rest van de week had ik hier weinig tijd voor.

De eerste les is goed bevallen en we werden direct aan het werk gezet met het schrijven van een begeleidingsplan voor een cliënt. Hier ben ik afgelopen week al mee aan de slag gegaan en ik merk dat het in combinatie met stage nog best pittig kan gaan worden!

Drie dagen stage

Vervolgens had ik weer drie dagen op stage op de planning staan en ben ik daar volle bak mee bezig geweest. In de avonden heb ik ook vrij weinig gedaan, omdat ook die al volgepland stonden. Ik moet hier nog een beetje een weg in vinden hoe ik het allemaal ga combineren, maar dit zal dadelijk vanzelf komen.

Dinsdagavond kwam mijn vriend naar mij toen en zijn we samen naar mijn oma gegaan, zij was namelijk afgelopen donderdag jarig, alleen toen konden wij er niet samen heen. Ik ben zelf donderdag wel direct na stage naar oma gegaan voor haar verjaardag en dus ook die avond heb ik niets kunnen doen verder aan school. Op de woensdagavond heb ik altijd sporten gepland en ben ik daar dus druk mee bezig en daarna heb ik meestal niet meer heel veel puf en doe ik niet meer veel. Komende week zijn die avonden gelukkig wat rustiger en kan ik dus ook meer in de avonden doen.

Nieuwe lipsticks van Catrice, komende week de review op Suzanne-Elisa.nl.

Weekend

Toen was het alweer weekend! Vrijdag had ik geen les op school en die dag heb ik dus de hele tijd gewerkt aan vanalles! Ik maakte voor mijzelf een planning met alles wat ik die dag wilde doen en dat is mij gelukkig gelukt! Ik wilde onder andere foto’s maken van lipsticks die ik had ontvangen, ik beantwoorde mijn mail, las wat blogs (ook ontspanning neem ik op in mijn planning) en ik werkte nog wat aan school. In de avond was ik trots op mijzelf dat ik alles van mijn lijstje voor elkaar had gekregen en ik besloot daarom ook om ultiem te ontspannen. Ik kroop die avond op tijd mijn bed in en las een aantal hoofdstukken uit het boek Crash van Niek van den Adel.

Zaterdag heb ik de hele dag gewerkt, plaatste ik een bestelling voor wat leuke kleding en in de avond ging ik naar mijn vriend. We besloten om samen in de sauna te gaan en daarna een film te kijken, maar ik viel halverwege in slaap! Op zondag hebben we samen een weekendje weg geboekt voor komende week en ik ging weer op tijd naar huis, om ook de laatste dingen van mijn to-do lijst te kunnen afstrepen.

Een druk weekje dus, komende week zal ook weer lekker druk zijn, maar gelukkig heb ik de avonden iets meer tijd om nog wat dingen te doen!

Hoe zag jouw week eruit? Had jij ook een drukke week?

11 Comments

 • Reply
  Ilona Wielinga
  februari 17, 2020 at 10:27

  Klinkt in ieder geval als een productieve week! Ik probeer rustmomenten ook altijd bewust in te plannen, omdat ik ze anders nog wel eens wil vergeten.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 18, 2020 at 11:16

   Dat zeker, al had ik nog veel meer willen doen, haha! Rustmomenten plannen zijn echt super belangrijk.

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  februari 17, 2020 at 13:37

  Klinkt als een heerlijke maar productieve week.. en probeer inderdaad goed naar je lichaam te luisteren. Ik ben het hele weekend bezig geweest met mijn rolschaatsen haha

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 18, 2020 at 11:21

   Dat is inderdaad erg belangrijk! Ik zag je rolschaatsen, echt super leuk!

 • Reply
  Claire
  februari 19, 2020 at 10:41

  Wat een drukke week! Ik hoop dat het wel een lekkere week was 🙂 Soms kan het heel fijn zijn om druk te zijn en soms juist weer niet. Ik heb vorige week ook een drukke week gehad, maar deze week wordt het wat rustiger! Heerlijk die afwisseling! En slim dat je ook ontspanning inpland.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 19, 2020 at 21:53

   Soms kan het inderdaad ook fijn zijn als het wat drukker is, niet altijd een negatief iets. Bij mij is het deze week ook ietsjes rustiger, maar alsnog volle dagen.

 • Reply
  Giovanna Jansen
  februari 19, 2020 at 11:49

  Klinkt als een goeie, productieve week! Heerlijk dat jullie komend weekend een weekendje weg gaan!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 19, 2020 at 21:54

   Zo fijn inderdaad, ik kijk er nu al naar uit!

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty
  februari 19, 2020 at 23:18

  Leuk artikel en het klinkt echt als een drukke week haha!

  Goed dat je ook om je ontspanning denkt, zo belangrijk! Zelf vergeet ik dit ook wel eens. 🙂

 • Reply
  Susan
  februari 25, 2020 at 15:43

  No offence maar meer rust verkrijgt men door bv de telefoon eens wat meer opzij te leggen. Er minder door ‘geleefd’ worden. Dat zijn bewezen feiten. Ambities achterna jagen en daar het geluk uithalen. Schrijven over wat je op een dag allemaal hebt gedaan en hebt meegemaakt, kost veel tijd en wat word je daar wijzer van of een ander? Verleg de aandacht en focus op persoonlijke groei. Waarom moet men beschrijven wat je op een dag hebt gedaan. Wat leert men daarvan? Zelf focus en ontwikkeling, zeer belangrijk en dierbare echte vrienden en vriendinnen. Ik bedoel dit niet persoonlijk. Ik kan het gewoon niet inleven hoe mensen hier uren mee bezig zijn en op een verkeerde manier aandacht vragen.

 • Leave a Reply