Outfit: Stay Wild

Een tijdje terug bestelde ik een aantal leuke items bij OTTO. Zo had ik al een hele fijne flared broek, die ik iedere keer op dezelfde manier combineerde. Ik trok mijn blauwe trui met ballon mouwen uit de kast of mijn geruiten blazer en daar bleef het vaak bij. Het leek mij dus eens leuk om wat andere items te scoren voor bij mijn flared broek en dat is gelukt!

Het effect van een wat losvallend shirt en een blazer vond ik ontzettend leuk op mijn flared broek, maar dit keer wilde ik het wat stoerder. Een flared broek vind ik namelijk elegant, omdat het lijkt alsof je prachtige lange benen hebt en ik deze het liefst combineer met mijn laarsjes van Tamaris met een flinke hak. Nadat ik wat had rondgekeken online, kwam ik bij het merk Rock Angel uit, wat ik zelf nog helemaal niet kende. Ik besloot om zowel een jasje als een top te bestellen en mijn stoerdere look is geboren!

Het jasje van Rock Angel sprak mij direct aan. Het is een jasje van een ribstof met een grijze kleur met gebroken witte vlekken erop. Ik vond het stoer, maar tegelijkertijd ook speels en het leek mij heel tof om dit te combineren met mijn flared broek. De top die ik eronder draag is ook van Rock Angel met weer een andere opdruk, maar wel in dezelfde kleuren. Dit leek me direct de perfecte match.

Dit alles gecombineerd met mijn flared jeans, mijn laarsjes van Tamaris en mijn nieuwe leren riem van Tommy Hilfiger. Een look die ervoor zorgt dat ik vol zelfvertrouwen de deur uit ga, want ik voel me elegant, stijlvol en tegelijkertijd heel stoer in deze outfit. Natuurlijk draag ik ook mijn geliefde sieraden. Daar zit niet veel afwisseling in. Ik draag namelijk altijd mijn zilveren horloge, mijn Pandora armband, de ring die ik heb gekregen van mijn vriend, de armband die ik heb gekregen van mijn ouders en zilveren oorbellen. De oorbellen die ik hier draag, zijn deels wel nieuw. De simpele ringetjes in mijn oor, vind ik super leuk en zeker wanneer je het combineert met nog een andere oorbel.

Shop de look

Zilveren oorbellen
Tommy Hilfiger riem
Rock Angel Shirt
Rock Angel Cordjasje
Vero Moda Broek
Tamaris laars
Zilveren oorbellen
Tommy Hilfiger riem
Rock Angel Shirt
Rock Angel Cordjasje
Vero Moda Broek
Tamaris laars
Zilveren oorbellen
Tommy Hilfiger riem
Rock Angel Shirt
Rock Angel Cordjasje
Vero Moda Broek
Tamaris laars

De combinatie van mijn flared broek met deze items draag ik nu ook erg graag en ik merk dat ik het nu steeds meer afwissel en niet telkens dezelfde combi uit de kast trek. Ik merk dat ik hierdoor ook steeds meer ga uitproberen met items of extra accessoires toevoeg aan de outfit, zoals de riem. Een geslaagde outfit wat mij betreft!

Dragen jullie weleens een flared broek? En hoe combineren jullie die het liefst?

12 Comments

 • Reply
  Dio
  februari 9, 2020 at 11:08

  Wauw! Wat een gaaf jasje

 • Reply
  Ilona Wielinga
  februari 9, 2020 at 11:43

  Wat een heerlijke outfit. Je jasje is ook zo leuk!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 10, 2020 at 20:45

   Dankjewel, ik vind hem zelf ook heel leuk!

 • Reply
  Claire
  februari 9, 2020 at 12:25

  Mooie foto’s en wat een mooie broek! Hij staat je echt heel mooi. De jas vind ik er ook heel cool bij.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 10, 2020 at 20:46

   Dankjewel, echt een heerlijke broek! Ik vind de combi zo ook heel stoer.

 • Reply
  Marloes
  februari 9, 2020 at 18:08

  Staat je mooi! Leuke items.

 • Reply
  Rachel
  februari 9, 2020 at 18:37

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt, en je draagt weer een erg leuk setje 🙂

  Fijne zondag nog verder

 • Reply
  Rosanne
  februari 11, 2020 at 21:46

  Ohhh dat jasje is echt helemaal geweldig!! Trouwens, heel je outfit is gewoon super leuk! 😀

 • Leave a Reply