Mijn nieuwe lievelings outfit

Afgelopen week kwam ik onverwachts een aantal leuke items tegen die mijn hart meteen sneller lieten kloppen. Het was totaal niet de bedoeling dat ik zou gaan shoppen, maar ondertussen ken ik mijzelf wel een beetje! Ik slaag het beste wanneer ik niet op zoek ga, maar wanneer ik er tegenaan loop. Hetzelfde wanneer je een paar dagen of weken voor je verjaardag de vraag krijgt wat je zou willen, ik heb dan werkelijk géén idee en pas na mijn verjaardag (of al maanden voor mijn verjaardag) heb ik ineens ideeën genoeg! Ik liep tegen deze outfit aan én het was meteen liefde op het eerste gezicht! Lieflijk, warm en roze, het kan niet beter!

Ik merk dat ik langzaam klaar ben met alle winterkleding en dit heb ik volgens mij nog nooit zo vroeg gehad! Ik werk zelf in een schoenenzaak en dat betekent dat ik al vanaf september laarsjes aan heb en een passende outfit daarbij. Ondertussen begint de nieuwe collectie alweer binnen te komen en word ik daarmee overspoeld. Lichtere kleuren, veel wit en voornamelijk sneakers. Hierdoor raak ik al een beetje uitgekeken op mijn winter garderobe en wil ik juist weer kleur, lichtere kleding en ook mijn laarsjes wil ik omruilen voor sneakers.

Wie mij langer volgt, weet ook dat ik een echte koukleum ben en dit matcht dan weer totaal niet en daarom vind ik deze outfit ook zo fantastisch! Kleur, lichte tinten en toch ook lekker warm! Ik kan het vest nu heerlijk dragen als vest in huis en wanneer het dadelijk lente wordt, is het een prachtige jas. Op deze manier heb ik er dubbel zoveel plezier van en heb ik toch een beetje meer kleur en lente feeling terwijl het nog winter is.

Het is géén complete nieuwe outfit, maar de outfit bestaat uit twee nieuwe items, namelijk de coltrui en het vest. Beide items kocht ik bij El Vita en het leuke hiervan is dat het betaalbaar is, maar daarnaast ook nog volgens de laatste mode trends. Zo kocht ik ook gedeeltelijk mijn kerstoutfit bij El Vita en heb ik daar nu nog steeds veel plezier van.

photo5870459221588423440
photo5870459221588423439

Twee nieuwe items die ik heb gecombineerd met een lichte jeans en ook trok ik mijn witte sneakers van Premiata weer voor het eerst uit de kast. Het zonnetje kwam ook nog tevoorschijn en het voelde meteen als lente, waardoor ik weer helemaal in mijn element was. In combinatie met een licht tasje van Furla, die precies dezelfde kleur had als het vest, maakte deze outfit compleet!

Helemaal happy met de nieuwe items en ook de combinatie van alle items bij elkaar. Wat mij betreft mag de lente al langzaam beginnen, maar ik verwacht dat ik daar nog even op moet wachten. Toch heb ik gelukkig al wat meer kleur weten toe te voegen in mijn garderobe en ga ik deze outfit maar heel vaak dragen, om alvast dat lente gevoel te krijgen!

Ben jij ook al toe aan de lente?

18 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  januari 27, 2020 at 11:17

  Wat een mega leuke outfit (foto’s) en jas! geweldig. Ik heb geen last van winterdepressies, ik baal er juist van dat ik nog geen onweer heb gehoord.. knusse en donkere dagen.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 27, 2020 at 15:48

   Dankjewel! Echt een winterdepressie is het niet, want ik kan ook genieten van een warme kop thee en een romantische film, terwijl het buiten regent. Het is voornamelijk dat ik weer mijn lichte kleding aan wil en dit soort sprekende kleuren!

 • Reply
  Kim
  januari 27, 2020 at 11:33

  Super leuke jas!

 • Reply
  Edith-Sofia
  januari 27, 2020 at 12:19

  Wat een geweldige jas! Ik vind je tasje ook erg cute & je hondje zo liefffff<3

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 27, 2020 at 15:46

   Dankjewel! Leuk is ‘ie! Helemaal volgens de trends met de ruiten en daarnaast komt ga je roze ook heel veel terug zien komend seizoen!

 • Reply
  Marieke
  januari 27, 2020 at 15:31

  Super mooi! Staat je echt goed!

 • Reply
  Kelly
  januari 27, 2020 at 18:23

  Wat een tof jack zeg! 🙂

 • Reply
  Marjoleine
  januari 27, 2020 at 21:24

  Wat een leuk vest! Hele leuke kleur, veel fleuriger dan het “standaard” grijs of zwart.

 • Reply
  Lisanne
  januari 28, 2020 at 11:00

  Wat een leuke outfit!! Vooral het vest vind ik geweldig! Love it girl

 • Reply
  Rosanne
  januari 28, 2020 at 15:58

  Ik verlang ook echt naar vrolijke en lichte kleurtjes hoor, dus je bent niet de enige! Je jas is trouwens echt heel mooi en staat je ook prachtig!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 28, 2020 at 17:41

   Toch probeer ik ook veel kleur toe te voegen aan mijn najaar garderobe, maar toch zijn het vaak donkere kleuren. Dankjewel, leuk om te horen!

 • Reply
  Claire
  januari 29, 2020 at 10:39

  Leuk al die kleurtjes! Ik ben ook helemaal klaar met de winter en heb zin in vrolijke, luchtige kleding. Hopelijk duurt het niet zo lang meer 😉

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 29, 2020 at 11:31

   Nog twee maanden en dan is het alweer lente, dus de tijd vliegt inderdaad!

  Leave a Reply