Too Faced It Just Comes Naturally Face Palette

In december besloot ik mijzelf een nieuw beautyproduct cadeau te doen. Ik had onlangs een cadeaubon gekregen van Douglas en dit was het perfecte moment om iets leuks voor mijzelf uit te kiezen. Ik heb een tijdje gescrold door de webshop en uiteindelijk kwam ik op dit prachtige palette van Too Faced uit, het It Just Comes Naturally Face Palette. Een limited edition palette van Too Faced, echt een pareltje!

Na lang wikken en wegen, ik wist namelijk echt niet wat ik graag wilde, besloot ik dus het palette van Too Faced te bestellen. Het is een limited edition palette van Too Faced en het is een palette waarmee je een prachtige natuurlijke look kan maken. Omdat ik nog niet eerder bekend ben met de producten van Too Faced, leek het mij ideaal om het nu eens te proberen. Het bevat de perfecte kleur om te shapen, een bronzer, twee blushes en twee highlighters. Ikzelf heb gemerkt dat de kleuren echt perfect zijn voor mij en je hier meerdere kanten mee op kan en dat maakt dit palette zo fijn.

Allereerst ziet het palette er echt fantastisch uit, zoals alle producten van Too Faced. Het palette is echt een eyecatcher in je stash en de kleuren springen er echt uit en daarnaast ruikt het ook fantastisch wanneer je het palette open doet.

– Starlight – highlighter
– Satin Sheets – highlighter
– Pink Wink – blush
– Pink Sand – blush
– Sunny Honey – Contourpoeder
– Tropic Like It’s Hot – bronzer

De kleuren springen er stuk voor stuk uit, maar de kleur die direct het meest opvalt is de blush Pink Wink. Ikzelf vind alle kleuren prachtig bij mijn koele ondertoon, maar ik merk wel dat de bronzer, Tropic Like It’s Hot, aan de warme kant is. Het is een bronzer die daarnaast erg veel pigment heeft en daarom moet ik wel een beetje opletten wanneer ik deze kleur gebruik. Ook de blush Pink Wink bevat ontzettend veel pigment en je hebt maar een klein beetje nodig van de blush.

Alle andere kleuren zijn daarentegen ook super gepigmenteerd, maar vooral bij die blush en bronzer let ik erg goed op, omdat het bij die kleuren al snel te veel wordt. Alle kleuren zijn prachtig op de huid, blenden mooi in en ook de highlighters springen er uit.

Dit is voor mij het ideale palette om mee te nemen op reis. Op die manier heb ik alles bij de hand en ik kan zelf een mooie ooglook maken door de contourkleur en bronzer te gebruiken in combinatie met de highlighter en een beetje blush. Op die manier matcht je ooglook ook perfect bij de rest van je make-up. Ikzelf merk nu dat ik steeds naar dit palette grijp en hem ook gemakkelijk meeneem wanneer ik bijvoorbeeld naar mijn vriend toe ga. Je hebt echt alles bij de hand en de kleuren zijn perfect voor mijn koele en lichte huidskleur.

Het Too Faced It Just Comes Naturally Face Palette is verkrijgbaar bij Douglas voor €43,85 en zeker een aanrader!

Ben jij bekend met de paletten van Too Faced?

6 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  januari 23, 2020 at 09:44

  Wat een mooi palette zeg, ziet er goed uit. Too Faced moet ik sowieso meer producten van gaan scoren..
  Nu moet ik wel eerlijk zijn dat ik nooit roze blush gebruik.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 27, 2020 at 15:52

   Mooi is ‘ie! Ik vind hem ook echt prachtig! Inderdaad, producten van Too Faced zou ik ook meer in mijn collectie willen hebben. De roze blush is inderdaad heel fel en goed gepigmenteerd, maar echt prachtig in combinatie met de andere blush (middelste kleur onder).

 • Reply
  Rosanne
  januari 23, 2020 at 10:49

  Ook al is paars niet perse een favoriete kleur, is dit palette wel mooi! Vooral die kleur rechtsboven is prachtig!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 27, 2020 at 15:50

   Ik was zelf ook een beetje bang voor de kleuren, maar wanneer je alles met elkaar combineert, ziet het er heel mooi uit! Ik gebruik zelf de twee middelste kleuren door elkaar als blush, echt heel mooi!

 • Reply
  Marloes
  januari 23, 2020 at 18:52

  Oeh, erg mooi palette! Rechtsboven en rechtsonder vind ik vooral erg mooie kleuren. Ik draag amper make-up, dus kende dit palette ook niet.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 27, 2020 at 15:49

   Dat zijn inderdaad twee prachtige warme kleuren om mee te shapen en te bronzen!

  Leave a Reply