On trend: Cellularline Petit draadloze in-ears

De draadloze oortjes zijn bijna niet meer weg te denken en ik moet bekennen dat ik het zelf ook erg prettig vind om gebruik te maken van deze draadloze oortjes. Je kunt tijdens het make-uppen, koken en onderweg luisteren naar je favoriete muziek of een podcast, zonder dat je een kabel in de weg hebt zitten of je telkens je telefoon in de hand moet hebben. Draadloze oortjes kosten alleen al gauw honderden euro’s en dat vind ik een groot nadeel. Totdat ik deze draadloze in-ears van Cellularline ontdekte, namelijk Petit. Ik heb ze inmiddels een maand uitgeprobeerd en ik ben verrast!

Ik heb ondertussen een maand de Cellularline Petit geprobeerd en ik ben erg verrast. Ikzelf was erg sceptisch, want hoe kan het dat andere draadloze oortjes van bijvoorbeeld Apple verkrijgbaar zijn vanaf €149 en van Samsung vanaf €129 en deze voor €60,00. Dit zorgde ervoor dat ik erg benieuwd werd, want zo wordt het ook leuker om cadeau te geven aan een ander of voor jezelf te kopen (en zeker voor een student zoals ik).

De Cellularline Petit worden geleverd met een stevige travelcase, een micro usb kabel om op te laden en drie verschillende maten oortjes. Op deze manier kun je de juiste maat kiezen voor jouw oor en kun je het beste draagcomfort eruit halen. In het begin moest ik erg wennen aan de oortjes, omdat ik de oortjes van Apple ben gewend. Nu ik eenmaal dit gewend ben, is het verder geen probleem.

Ikzelf vind de oortjes erg prettig werken en de kwaliteit van het geluid vind ik goed. Mijn vriend was voornamelijk over dit deel erg sceptisch, zou het geluid voldoen aan hetgeen wat wij verwachten en dit doet het zeker! Het geluid is heel erg goed en voor mijn gevoel word ik zelfs afgesloten van mijn omgeving en krijg ik weinig mee van de omgevingsgeluiden die er zijn.

Door middel van de knoppen op de oortjes, kun je de muziek bedienen. Je kan met de rechterknop de muziek pauzeren (1 keer duwen), een liedje overslaan (2 keer duwen), en met de linkerknop een oproep beantwoorden (1 keer duwen) en het laatste nummer dat jou gebeld heeft terugbellen (2 keer duwen). Ik kwam zelf pas na een tijdje achter de functies van deze knoppen, maar wanneer je het eenmaal weet, is het geen enkel probleem. Ik vind het zelf alleen niet prettig om telkens op de knoppen te moeten drukken wanneer ik een ander nummer wil en dit maakt het ook niet per definitie comfortabeler. Ik gebruik voor deze opties liever mijn telefoon.

Hoe lang gaan de oortjes dan mee? Je kunt zo’n 4,5 uur naar muziek luisteren met de oortjes, voordat je deze opnieuw moet opladen. De case zelf kun je ook opladen en deze kan de oortjes maximaal drie keer opladen, voordat je de case zelf moet opladen. Zo kun je gemakkelijk langere tijd muziek luisteren en ze tussendoor opladen met de case. Dit zorgt er voor mij voor dat ik naar muziek kan luisteren wanneer ik naar mijzelf klaarmaak voor school en naar school reis, wanneer ik van school naar huis reis en tijdens een tussenuur of ‘s avonds nog tijdens het sporten.

De Cellularline Petit zijn wat mij betreft hele fijne in-ears en zeker voor de prijs van €60,00. Je hebt prima geluid, je kunt ze eventueel bedienen met de knoppen en je hebt een gemakkelijk travelcase die de oortjes oplaad, waardoor je langere tijd plezier hebt van muziek of een podcast.

Ik ben erg benieuwd of jij ervaring hebt met in-ears en hoe het jouw bevalt en op welke momenten gebruik jij ze het meest? Bij mij is voornamelijk tijdens het make-uppen en koken, zodat ik er ook echt geen kabel in de weg zit.

Gebruik jij al draadloze oortjes?

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Cellularline

15 Comments

 • Reply
  Claire
  januari 16, 2020 at 11:07

  Klinkt goed! Ik gebruik voor het sporten ook draadloze oordopjes, vind ik een stuk fijner. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik veels te bang ben om ze kwijt te raken, vandaar dat ik ze alleen voor het sporten gebruik. Fijn dat deze jou zo goed bevallen!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 16, 2020 at 11:45

   Op die momenten is het ideaal inderdaad! Niks geen kabeltjes die in de weg zitten en je beperken. Ik vind het alleen ook nog eng om ze te gebruiken, omdat ik inderdaad bang ben dat ik ze verlies. Zeker wanneer ik on the go ben.

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  januari 16, 2020 at 11:14

  Ze zien er goed uit en bluetooth is vooral met sporten echt ideaal!

 • Reply
  Giovanna Jansen
  januari 16, 2020 at 12:41

  Ik heb nog steeds oortjes aan een draadje, mede omdat draadloze in-ears zo duur zijn. Maar deze prijs klinkt wel heel goed. En dat ze in verschillende maten zijn ook, ik heb namelijk vrij kleine oren (ben ook niet zo groot ;-)) en dus is ook mijn gehoorgang niet zo groot. Lijkt mij wel ideaal, vooral met koken blijf ik nog al eens achter een kastdeurtje hangen met het draadje van mijn oortjes…

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 16, 2020 at 14:28

   Klopt, dat heeft mij dus ook altijd tegen gehouden. Met sporten, koken of gewoon rommelen in huis is het echt ideaal en voor die prijs dus ook nog leuk!

 • Reply
  Rosanne
  januari 16, 2020 at 15:07

  Ohhh deze zien er goed uit zeg! Ik vind ze heel prettig met wandelen!

 • Reply
  kelly
  januari 16, 2020 at 18:15

  Oeh ik ben dol op Cellularline! Deze zien er goed uit. 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 16, 2020 at 18:23

   Wat leuk om te horen. Ik kende het eerlijk gezegd voorheen nog niet.

 • Reply
  Marloes
  januari 16, 2020 at 22:51

  Oeh, ze zien er echt goed uit! Ik kende het merk niet. Lijkt me vooral heel fijn tijdens het sporten. Ik heb sinds kort een draadloze koptelefoon, vind ik ook wel heel fijn 🙂 Maar misschien dat ik als ik weer beter ben draadloze oortjes wil kopen voor als ik ga hardlopen.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 17, 2020 at 07:40

   Een draadloze koptelefoon is denk ik ook ideaal, zelfs voor sporten.

 • Reply
  Marjoleine
  januari 16, 2020 at 23:07

  Oh ik ben heel benieuwd! Ik wil wel graag draadloze oortjes, lijkt me zo fijn dat je ze altijd en overal in kunt doen en niet met een snoertje zit.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 17, 2020 at 07:40

   Inderdaad! Deze zijn echt een aanrader.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 17, 2020 at 17:16

   Echt ideaal inderdaad. Voor dit geld is het ook leuk om nog te proberen of cadeau te vragen of te geven.

  Leave a Reply