Lief dagboek – week 2 – Creativiteit & sporten

De eerste echte werkweek van januari 2020 zit er alweer op. Afgelopen week was een week waarin ik continu bezig was met allerlei dingen die nog moesten gebeuren. Van dit soort weken zitten er gewoon bij, waarin je allemaal kleine taken op je to-do list staan. Ik was bezig met voorbereidingen voor allerlei projecten die nog liepen en ik blikte alvast vooruit voor de komende maand en al een beetje voor februari. Vandaag vertel ik je alles over wat ik afgelopen week deed.

Afgelopen week ging ik drie dagen naar school en vooral donderdag was dit een productieve dag op school. De rest van de momenten was ik thuis ook aan het werk voor school, deed ik wat kleine dingen en streepte ik alles af van mijn to-do list. Maandagochtend begon ik al met het maken van mijn planning voor komende week, de hele maand en ook maakte ik alvast een beginnetje voor de volgende maand. Het aftellen begint namelijk nu echt te beginnen. Ik hoef op dit moment nog maar drie keer naar school en dan heb ik, als het goed is, mijn minor afgerond en kan ik beginnen met mijn stage.

Ik begin dus vanaf februari met mijn stage en voor die tijd moet ik nog een aantal dingen afronden van mijn minor. Zo begon ik deze week met filmen voor een opdracht over gespreksvoering, waarin ik zelf een gesprek moet voeren. Daarnaast begon ik ook met een creatieve presentatie, die ik dit keer in de vorm van een zelfgeschreven boek wil doen. In dit boek komt een verhaal over mij, over de afgelopen periode en daarnaast met alle eisen van de opdracht. Ik ben al begonnen met de kaft van het boek (het echte creatieve deel) en heb al een idee voor de verschillende hoofdstukken die erin komen.

Verder heb ik afgelopen week vier keer gesport (super trots op mijzelf!) en zette ik nieuwe records neer. Ook kocht ik deze week nieuwe sportkleding en dit keer van de Lidl. Ik kocht twee sportleggings, een sportshirt en een jasje. Dit zorgde ervoor dat ik ook meteen fanatiek ging sporten en dit hoop ik ook de komende tijd weer vast te houden.

Vrijdag moest ik onverwachts werken en ook zaterdag was ik aan het werk en direct na het werk ging ik door naar Eindhoven en ging ik samen met mijn vriend naar de film 1917. Een hele goede film en lijkt echt in één shot te zijn opgenomen. Alsof alles met één camera is opgenomen en er nergens is geknipt. Zeker een aanrader om samen met je vriend naar toe te gaan, als je beide van actie houdt.

Zondag was weer een rustdag, althans mijn vriend en ik hebben in de ochtend gesport. Daarna hebben we rustig aan gedaan en een film gekeken vanuit huis en in de avond genoot ik van een tijdschrift en een warm bad en maakte ik mijzelf klaar om weer aan een nieuwe week te beginnen. Komende week zal ook in het teken staan van sporten en veel projecten afronden en creatief bezig zijn.

Hoe zag jouw eerste echte werkweer er weer uit?

8 Comments

 • Reply
  Ilona Wielinga
  januari 13, 2020 at 21:18

  Klinkt als een prima weekje. Ik bracht mijn week vooral thuis door, aangezien ik even een heftige terugval had in mijn depressie. Hoort erbij helaas. Nu rustig de boel weer proberen op te pakken en door te gaan.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 13, 2020 at 21:26

   Oh wat vervelend om te horen! Een terugval is nooit fijn en belangrijk om nu weer extra goed naar je lichaam te luisteren.

 • Reply
  Jorinde
  januari 14, 2020 at 08:19

  Leuke week! En wow, goed bezig, met je 4x sporten! 😉 Ik heb deze week de 1e sessie op de planning staan, haha! Ik hoor veel goede verhalen over 1917. Toch maar eens gaan kijken dus!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 14, 2020 at 09:19

   Haha, dankjewel! Ik moet zeggen, ik voel het wel, flink spierpijn! Je moet ergens beginnen, dus een eerste sessie is al super! 1917 is zeker een aanrader om naar toe te gaan.

 • Reply
  Claire
  januari 16, 2020 at 11:08

  Klinkt als een fijne week! En wat goed dat je zoveel hebt gesport. Ik probeer het nu ook langzamerhand weer op te pakken maar het grauwe weer helpt helaas niet mee haha. Ik hoor ook veel goede dingen over 1917!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 16, 2020 at 11:46

   Was het zeker! Ik merk dat het weer inderdaad niet mee helpt. Zeker een aanrader om naar 1917 te gaan!

 • Reply
  Linda
  januari 17, 2020 at 16:59

  Klinkt als een leuke week, goed bezig ook met sporten en opdrachten. Ik ben echt dol op luie zondagen, waarbij je lekker op de bank een serie of een film kijkt en voor alles twee keer zoveel tijd neemt dan normaal 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 17, 2020 at 17:16

   Voelde inderdaad goed! Ja, heerlijk die luie zondagen. Genieten!

  Leave a Reply