Week 49 – Sinterklaasavond & drukke dagen

Afgelopen week is echt voorbij gevlogen! Bij mij vliegen de weken echt voorbij wanneer ik veel moet doen voor mijn studie. Ik heb dan vaak tijd te kort in mijn dag, een ellelange to-do lijst en aan het einde van de week steeds kleinere en vierkante ogen van het staren naar mijn laptopscherm. Gelukkig zaten er ook momenten bij dat ik even niet achter mijn laptop doorbracht en dus even kon opladen. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Productief bezig

Mijn week begon weer lekker productief vanuit huis. Ik vind het fijn om mijn week nu meteen productief te beginnen en dat kan ik nu goed doen, omdat ik de maandag dus vrij heb. Ik moet dadelijk wel echt mijn planning weer anders gaan indelen, wanneer ik voortaan op de maandag naar school moet. Ook daar vind ik mijn weg weer in, maar voor nu geniet ik nog even van die productieve maandagen. Op de maandagmiddag doe ik meestal wat taken die voor school gedaan moeten worden. In de ochtend, voordat ik moet sporten, doe ik vaak wat kleinere, simpelere taken die niet heel veel tijd kosten en die simpelweg moeten gebeuren. Dit zorgt ervoor dat ik dus in de middag ook echt gefocust kan werken aan mijn schooldingen. De maandagavond is vervolgens ook weer voor wat kleinere taken die ik in de ochtend niet af heb kregen.

De dinsdag was ik dit keer ook thuis, maar op een totaal andere manier als de maandag. Samen met mijn studiegenoten zijn we namelijk op pad gegaan voor een onderzoek in mijn dorp. Dit was zo grappig om te doen, je kijkt ineens vanuit een andere manier naar je eigen dorp. De hele dag hebben we gesprekken gevoerd met verschillende personen die in dorp iets doen, met de basisschool kinderen hebben we een gesprek gehad en daarnaast ook met ouderen. Heel interessant en vermoeiend!

Ook woensdag was ik weer productief, maar dan vanuit school. Ik was gelukkig op tijd thuis van school en dus ging ik in de avond nog even verder. Ik merk dat ik nu alles op alles wil zetten om dadelijk in de kerstvakantie ook echt even ‘vrij’ te zijn en niet al te veel aan school te moeten doen. Het voelt goed om nu dus al dat werk al te kunnen verzetten.

Pakjesavond

Donderdag was het 5 december en heb ik de hele dag wat in huis gerommeld en nog wat achter mijn laptop gezeten. In de avond waren we met z’n allen bij mij thuis en hebben we eerst lekker gegeten. Vervolgens zijn we via bingo surprise gaan doen. Het verbaasde me echt hoe snel dit eigenlijk nog ging! Tijdens die avond hebben we wat gesnoept, gelachen, de meest lachwekkende en gekke gedichten voorgelezen en natuurlijk ook cadeautjes uitgepakt. Ik heb al een blogpost geschreven over de cadeautjes die ik had gekregen, die kun je hier nog teruglezen. Ik ben in ieder geval heel blij met mijn cadeautjes en heb ze ook al meteen in gebruik genomen.

photo_2019-12-09_12-00-32
photo_2019-12-06_17-15-36
photo_2019-12-09_19-17-01

Weekend

Toen was het voor mij alweer weekend! De vrijdag heb ik verschillende kleine taken gedaan, maar ik was niet echt vooruit te branden. Pas laat in de middag kwam ik echt op gang en leek de tijd pas voorbij te vliegen. Ik ging aan de slag met het schrijven van verslagen, ik maakte foto’s voor een campagne met Rosefield en ik schreef nog twee blogposts. Ik ben trouwens echt tevreden met de foto’s die ik maakte voor de campagne. Je krijgt op dit moment 10% korting en een gratis paar limited edition Rosefield-sokken bij je bestelling bij Rosefield als je de code suzanne_elisa10 gebruikt.

Zaterdag heb ik de hele dag gewerkt en vervolgens ben ik naar mijn vriend gegaan. Ook mijn vriend zijn Sinterklaascadeautjes worden goed benut, want wij speelde die avond Risk en op zondag moesten we natuurlijk ook Monopoly valsspelers editie uitproberen. Dit waren beide geslaagde cadeautjes, want Risk hebben we ondertussen al meerdere keren gespeeld.

Zondagavond ben ik vervolgens op de bank geploft en heb ik niet meer veel gedaan. Nog even mijn rust nemen voor ik komende week weer aan de slag moet!

Hoe zag jouw week eruit?

2 Comments

 • Reply
  Claire
  december 11, 2019 at 10:09

  Wat een leuke, drukke week! En wat heb je prachtige foto’s gemaakt. Heel veel succes deze week 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   december 15, 2019 at 20:38

   Dankjewel, dat is gelukkig helemaal goed gekomen.

  Leave a Reply