Mijn sinterklaascadeautjes 2019

Afgelopen donderdag was het Sinterklaas en net als ieder jaar vieren wij op 5 december Sinterklaas met het gezin. De laatste jaren is dit iedere keer met surprise. Ook hebben we dit jaar voor het eerst surprise gedaan bij mijn vriend wat ook super leuk was. Dit hebben we een tijdje terug al gedaan. Toen vertelde ik al dat ik graag mijn cadeautjes met je wilde delen als inspiratie voor jouw wishlist of als inspiratie om cadeau te geven aan anderen. Benieuwd? Kijk mee.

Surprise

Een paar weken geleden hadden we surprise bij mijn vriend thuis. Ik mocht daar cadeautjes gaan kopen voor mijn eigen vriend, wat eigenlijk wel heel makkelijk was! Mijn schoonzusje had mijn lootje getrokken en mocht dus voor mij wat cadeautjes gaan kopen. Volgens mij was dat ook niet zo heel moeilijk, wat ik had best wel een aardig verlanglijstje aangeleverd. Van mijn schoonzusje had ik allereerst een fitness bal gekregen voor mijn thuis work-outs. Hier hoopte ik echt op! Nu zijn we een tijdje verder en ik heb hem nog niet gebruikt. Dit komt echt omdat ik het super druk heb met school en hem dus nog steeds moet oppompen. Dit ga ik dit weekend echt doen, zodat ik hem ook echt kan gaan gebruiken.

Verder had ik een hele fijne dopper gekregen, die ik overigens wel al direct in gebruik heb genomen! Ook deze stond op mijn lijstje en ik ben er echt heel blij mee. Ik had een fles, maar die kreeg ik niet meer goed schoon en ook ging hij steeds gemakkelijker open, waardoor hij zomaar eens kon gaan lekken in mijn tas. Ook heb ik een heerlijke geurkaars gekregen die ik ook al in gebruik heb genomen.

Die avond kregen we ook nog wat andere cadeautjes. Ik kreeg twee leuke opbergpotten, ik kreeg het werkboek ‘Nooit meer te druk’ en een balanskussen voor het sporten. Ik heb heel sterk het idee dat ik nu wat dingen vergeet, maar ik kan er helaas niet opkomen nu.

Sinterklaasavond

Eergisteren was het Sinterklaasavond en toen vierden we Sinterklaas bij mij thuis. Ook hier deden we surprise en toevallig had nu mijn vriend mij. Volgens mij ook heel makkelijk! Ik mocht dit jaar cadeautjes kopen voor mijn zusje.

Van mijn vriend kreeg ik allereerst een mooie thermosfles in een hele mooie bruine, dieprode kleur. Ik vroeg deze, zodat ik mijn drinken warm kan houden of juist koud kan houden in de zomer. Ik ben echt een theeliefhebber, dus daar ga ik hem vooral voor gebruiken. Daarnaast kreeg ik MCT olie van hem. Ik wil hier over een maandje wellicht een blogpost aan wijden, maar MCT olie moet schijnbaar goed zijn voor mijn darmen en het kwijtraken van ontlasting. Ik kreeg hier ook een onsmakelijk gedicht bij, maar het klopte wel precies. Ik zal er te zijner tijd verder op ingaan en alles over de MCT olie delen.

Daarnaast kreeg ik ook van mijn vriend iets om te sporten, namelijk dumbbells van 4 kg. Ook deze vroeg ik, want zo kan ik ook thuis een goede work-out doen!

Daarnaast kregen we ook van mijn ouders nog wat cadeautjes. Allereerst kregen we sokken, zoals bijna altijd. Mijn moeder is echt dol op sokken, vandaar. Dit keer kreeg ik een setje sokken in verschillende leuke printjes. Ook kregen we van mijn ouders een plank die we kunnen gebruiken voor hapjes. Deze had ze al helemaal gevuld met dingen die passen bij mij en mijn vriend. Er stond een flesje bier en een flesje Jillz op, knabbelspek en -bacon, nootjes, amandelen, twee leuke schaaltjes, kruiden en eierdopjes. Heel leuk en een origineel cadeau!

Volgens mij was het dit wat ik heb gekregen, al heb ik sterk het idee dus dat ik iets vergeet. Ik heb ook een aantal cadeautjes voor je verzameld, zodat je er nog eens naar kan kijken. Wellicht voeg je het zelf toe aan je verlanglijstje of bestel je het om iemand anders cadeau te geven. Het zijn veel cadeautjes voor iemand die veel onderweg is of graag sport.

Mijn sinterklaascadeautjes

balanskussen
Nooit meer te druk werkboek
MCT olie
Dumbbells
Dopper
Thermosfles
Fitness bal
balanskussen
Nooit meer te druk werkboek
MCT olie
Dumbbells
Dopper
Thermosfles
Fitness bal

Wat heb jij dit jaar cadeau gekregen?

6 Comments

 • Reply
  Darina
  december 7, 2019 at 08:37

  Hele mooie cadeautjes heb je gekregen. Wij vieren geen Sinterklaas maar doen cadeautjes met kerst.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   december 9, 2019 at 09:48

   Dat is net zo goed hartstikke leuk! Dan kun je weer veel meer uitpakken met het inpakken van de cadeautjes, lijkt mij ook super leuk!

 • Reply
  Rachel
  december 8, 2019 at 17:42

  Wat heb je een leuke cadeaus gekregen zeg, wij hebben het gevierd met Frozen 2 haha met de kinderen en volgens mij waren wij nog meer aan het genieten dan de kinderen!

 • Reply
  Kelly
  december 11, 2019 at 15:54

  Wat een mooie jurk en riem! ­čÖé

 • Leave a Reply