Mijn ultiem winterse outfit

Het heerlijke avondje is gekomen! Vanavond is het Sinterklaasavond en als ik de afgelopen dagen naar buiten kijk, merk ik ook echt dat de winter voor de deur staat. Ik merk dat ik daarom ook iedere keer met mijn ochtendjas over mijn kleding rondloop door huis om mijzelf te beschermen tegen de kou en het heerlijke cozy gevoel te creëren. Wanneer ik dan de deur uit ga, vind ik het toch fijn dat ik de deur uit kan gaan in warme kleding. Vandaar dat ik deze outfit met je deel!

Ik merk dat ik de laatste tijd heel veel jurkjes en rokjes draag. Een normale spijkerbroek raak ik veel minder aan en ik kies eerder voor een panty met daarbij een rokje of jurkje. Dit komt denk ik heel veel doordat ik nu geen stage loop, waardoor het ook veel gemakkelijker kan. Daarnaast ben ik echt helemaal fan van deze laarsjes van Tamaris! Dit is een laarsje met een best wel behoorlijke hak, maar ze lopen echt heerlijk! Vandaar dat ik ook vaak kies voor deze fantastische laarsjes bij mijn outfits.

Wanneer ik een jurkje of rokje draag, draag ik de laatste tijd steeds meer zwart en veel minder kleur. De kleur uit mijn wintercollectie lijkt een stuk minder te zijn of te worden dan normaal. Ik mis ook wel echt kleur, maar stiekem vind ik het ook wel weer leuk om juist met accessoires te spelen. Dit is op dit moment echt mijn favoriete jurk om te dragen en ik draag hem daarom ook super veel. Het is een jurk van Vero Moda en echt I love it! 

De outfit is vooral heel erg lekker warm door de warme sweater dress en dat vind ik nu in deze tijd van het jaar heerlijk. In combinatie met het riempje, de dunne panty en de laarsjes, vind ik het helemaal geweldig!

Wanneer ik naar buiten ga, trek ik telkens deze fantastische jas uit de kast! Dit is mijn nieuwste jas en het is een lichte grijze lange jas van Vero Moda. Ik merk dat ik dit echt een ideale las vind die zowel bij een lang vest of een jurkje heel leuk is, omdat er niet zomaar een groot gedeelte van je jas onderuit komt, haha!

Meestal combineer ik de jas met een leuke sjaal, vaak simpel zwart of juist een feller kleurtje wat ook prachtig staat bij deze jas.

Shop de look

panty’s
riem
Grijze jas
Vero Moda jurk
Tamaris laars
panty’s
riem
Grijze jas
Vero Moda jurk
Tamaris laars
panty’s
riem
Grijze jas
Vero Moda jurk
Tamaris laars

Ik ben helemaal blij met deze outfit! Het is een heerlijk warme outfit, die ik echt veel draag. Ideaal voor een dag naar school, een dagje dat je wat thuis bent of wanneer je toch onverwachts de deur uit gaat!

Wat vind jij van een sweater dress?

10 Comments

 • Reply
  Darina
  december 5, 2019 at 06:53

  Een hele mooie outfit, staat je goed! Ik wil ook meer jurkjes gaan dragen maar moet nog even over een ‘drempeltje’ heen 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   december 9, 2019 at 09:52

   Dankjewel! Wanneer je het lastig vind, kun je eerst proberen wat je vind van een langere trui met een nepleren legging en het zo steeds meer opbouwen naar echt een jurkje. En natuurlijk voor jezelf nagaan waarom je het lastig vind.

 • Reply
  Rachel
  december 5, 2019 at 13:38

  Looking good girl! En hier hou ik ook echt van.. altijd ideaal dat je een jurkje met een riem zo kan oppimpen!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   december 9, 2019 at 09:50

   Dankjewel! Inderdaad, een riem geeft meteen een andere uitstraling! Ik ben ondertussen internet aan het afstruinen om nog meer verschillende riempjes te kopen, zo leuk!

 • Reply
  Rosanne
  december 5, 2019 at 13:48

  Die jurk lijkt mij zoooo lekker warm en cozy!

 • Reply
  Irene
  december 5, 2019 at 17:11

  Mooi! Staat je goed en het ziet er een heel warm jurkje uit. Als het wat kouder wordt draag ik ook vaker jurkjes, ook al ben ik meer een broekenmeisje. Ik vind een panty vaak zelfs warmer dan een jeans.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   december 9, 2019 at 09:49

   Dankjewel! Het is een hele warme jurk inderdaad, dus daarom trek ik hem ook regelmatig uit mijn kast! Ik draag ook steeds meer jurkjes merk ik, ik heb het een beetje gehad met een standaard jeans.

 • Reply
  Claire
  december 11, 2019 at 10:09

  Ohh wat een fijne, winterse outfit! Het ziet er ook zo comfy uit!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   december 15, 2019 at 20:38

   Jaa, het is echt een heerlijke, warme outfit!

  Leave a Reply