Week 46 – Flared pants & surprise

Afgelopen week was een productieve week waarin veel werk heb verzet voor school, waarin ik goed nieuws kreeg rondom een mogelijke stage, waarin ik helemaal verliefd werd op mijn flared pants en als afsluiter hadden we een gezellig Sinterklaas weekend met surprise. Een hele leuke week die ik waarschijnlijk komende week niet kan overtreffen, des te leuker om nog even na te genieten en deze blogpost te schrijven!

Aan het einde van vorige week schoot ik een aantal super leuke foto’s voor een campagne met Sans-Online. De blogpost waarin ik mijn look deel met allemaal items die verkrijgbaar zijn bij Sans-Online is afgelopen week online gekomen. De maandag begon ik dus ook fanatiek met het bewerken van de foto’s en ik ben echt verliefd geworden op mijn flared pants. Ik vind een flared pants onwijs gaaf, maar durfde het zelf niet aan. Na een styling adviesgesprek met Sarah durfde ik het ineens wel (wel met een flinke hak eronder). Het past namelijk perfect bij mijn figuur. Nadat de blogpost online is gegaan, heb ik de jas niet meer uit gehad en wilde ik iedere dag mijn flared pants aan, haha!

Wat ik die zondag nog meer deed, is nieuwe sollicitatiebrieven schrijven voor een stage. Ik werd namelijk die week twee keer afgewezen en moest dus een plan C, D en E bedenken. Ik heb die avond nog meerdere sollicitatiebrieven geschreven en afgelopen week werd ik ook uitgenodigd voor een gesprek. Dit is iets waar ik dus komende week naar toe ga leven, want ik heb komende woensdag dus een sollicitatiegesprek!

Verder was afgelopen week lekker productief. Ik heb veel werk verzet voor school en ook een aantal opdrachten netjes afgerond met een mooi cijfer. Dit geeft meteen een boost om weer door te gaan met nieuwe dingen en ook deze weer goed af te ronden.

Daarnaast was ik ook afgelopen week weer creatief bezig; ik ben begonnen met het breien van een sjaal en na vier uurtjes heb ik mijn sjaal al bijna af. Nog een uurtje breien en hij is echt klaar! Ik kwam bij de Action namelijk een prachtige bol wol tegen die prachtig staat bij mijn nieuwe grijze jas. In de avonden zit ik dus flink te breien om ook de sjaal af te krijgen, zodat ik deze lekker kan gaan combineren met mijn nieuwe jas.

Als afsluiter van deze week hadden we een gezellig Sinterklaas weekend met surprise bij mijn vriend thuis. We hebben heerlijk gegourmet en daarna met typisch Sinterklaas snoepgoed hebben we cadeautjes uitgepakt en gedichten voorgelezen. Echt super leuk! Welke cadeautjes ik heb gekregen, ga ik nog even niet delen, want dit komt nog in een andere blogpost. Na deze week was ik dus moe, maar voldaan en zocht ik zondagavond mijn bed weer op tijd op.

Shop de look

Grijze jas
Only Shirt
Vero Moda Broek
Tamaris laars
Grijze jas
Only Shirt
Vero Moda Broek
Tamaris laars
Grijze jas
Only Shirt
Vero Moda Broek
Tamaris laars

Hoe zag jouw week eruit?

6 Comments

 • Reply
  Edith-Sofia
  november 18, 2019 at 16:02

  Goed bezig! Ben erg benieuwd naar je sjaal & heel veel succes woensdag. You can do it!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 19, 2019 at 15:16

   Dankjewel. Tot nu toe veel vertrouwen in woensdag. Wanneer de sjaal af is, zal ik wat leuke foto’s schieten ermee!

 • Reply
  Darina
  november 19, 2019 at 07:09

  Hele mooie look! En succes met je sollicitatiegesprek woensdag en ik ben heel benieuwd naar de sjaal.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 19, 2019 at 15:15

   Dankjewel. Ik heb er wederom tot nu toe een heel goed gevoel over! Wie weet komt hij binnenkort voorbij op de blog wanneer hij af is.

 • Reply
  Claire
  november 20, 2019 at 14:19

  Ohhh wat een mooie look! Ik vind die flared pants echt heel leuk. Ik hoop dat je sollicitatiegesprek goed is verlopen. Wat leuk dat je al zo vroeg Sinterklaas viert trouwens ­čÖé

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 28, 2019 at 11:32

   Dankjewel! De flared pants zit echt heerlijk!

  Leave a Reply