10 toffe laarsjes voor dit najaar!

Sinds ik in een schoenenzaak werk, word ik telkens in verleiding gebracht. Je ziet de nieuwste schoenen binnenkomen en vaak zit er iets bij wat mijn hartje sneller laat kloppen. Voorheen had ik regelmatig schoenen van Sacha, maar nu had ik al langere tijd niet meer in de webshop gekeken. Tot nu dus en ik vond me toch een aantal leuke laarsjes voor deze herfst en winter. Tijd om ze met je te delen! 

Vorige week verscheen er een blogpost met 10 sneakers voor deze herfst en winter. Toen kwam ik toevallig weer uit bij Sacha. Ik zocht hier naar leuke sneakers, maar mijn oog werd getrokken naar de leuke laarsjes. Ik besloot dus dezelfde blogpost te schrijven, maar dan met alleen maar laarsjes. Ik zocht allerlei webshops af, maar heb me uiteindelijk beperkt tot alleen laarsjes van Sacha. No spon overigens, simpelweg omdat ik daar ontzettend leuke laarsjes tegen kwam. Daarnaast heb ik de afgelopen weken al vaker laarsjes gedeeld van andere merken, waaronder Tamaris. Mocht je benieuwd zijn naar die laarsjes, die kun je gemakkelijk hier terugvinden, net als al mijn andere favorieten en aanraders!

Wanneer ik rond kijk online, in de winkels en op straat word ik verrast door verschillende kleuren en prints. Je ziet heel veel leuke printjes, zoals ruitjes, slangenleer en zebraprint. Dit alleen al is super leuk, maar daarnaast zie je ook verschillende kleuren. Mijn oog wordt telkens getrokken naar de cognac laarzen of zelfs de witte laarzen! Daarnaast vond ik ook een super leuk laarsje wat ideaal is voor de feestdagen, namelijk een zilverkleurig laarsje! Ik zie het al helemaal voor me om dit laarsje te dragen onder een leren rokje en een glitter top om vervolgens plaats te nemen aan het kerstdiner of het nieuwe jaar in te gaan. 

Daarnaast zie je op dit moment heel veel laarsjes met hak, maar daarnaast ook laarsjes zonder een hak. Ik merk dat ik de laatste tijd weer steeds vaker kies voor een hak, maar daarnaast vind ik een platte schoen ook nog steeds geweldig. De Dr. Martens vind ik ook geweldig! Allemaal hartstikke leuk om weer toe te voegen aan je collectie en outfits mee te maken.

Shop jouw favoriete laarsje

Cognac hoge laars Sacha
Zwart laarsje Sacha
Zwart hoge laars Sacha
Dr. Martens
Zebra Laarsje Sacha
Cognac laarsje Sacha
Cowboy laars Sacha
Geruit laarsje Sacha
Zilver laarsje Sacha
Wit laarsje Sacha
Cognac hoge laars Sacha
Zwart laarsje Sacha
Zwart hoge laars Sacha
Dr. Martens
Zebra Laarsje Sacha
Cognac laarsje Sacha
Cowboy laars Sacha
Geruit laarsje Sacha
Zilver laarsje Sacha
Wit laarsje Sacha

Dit is waren de laarsjes die ik het allerleukst vond. Het is lastig geweest om mijzelf aan maar 10 laarsjes te houden, want ik heb zo nog een heel lijstje met leuke laarsjes die ik met je kan delen. Ik kan in ieder geval niet meer kiezen welk laarsje ik het allerliefst zou willen. Misschien wel allemaal!

Welk laarsje is jouw favoriet?

10 Comments

 • Reply
  Marsha
  november 16, 2019 at 14:17

  Oh wow zitten er echt een paar hele gave bij!

 • Reply
  Justine
  november 17, 2019 at 21:47

  Er zitten zeker een aantal toffe laarsjes bij! Pff, wat lijkt me dat lastig. Als ik in zo’n winkel zou werken dan zou ik denk ik weinig salaris overhouden haha 😉

 • Reply
  Rachel
  november 18, 2019 at 01:03

  Oehh super mooi! Lijkt me lastig om niet meteen de winkel leeg te kopen.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 19, 2019 at 15:17

   Haha, dat is het soms ook zeker! Ik heb nu alweer een leuk laarsje op het oog en moet mezelf nu echt inhouden!

 • Reply
  gea
  november 19, 2019 at 20:28

  Wauw er zitten echt een paar leuke bij! Helaas heb ik al te veel schoenen haha.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 28, 2019 at 11:32

   Ik heb zelf ook veel te veel schoenen haha! Een echte vrouw!

 • Reply
  Romy
  november 21, 2019 at 18:40

  Wat een leuke laarsjes allemaal! Ik ben ook gek op laarzen in de herfst en winter en kan er nooit genoeg van hebben. Vooral de wat hogere bruine exemplaren vind ik heel tof.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 28, 2019 at 11:29

   Ik kan er zelf ook niet genoeg van krijgen! Ik heb nu alweer aan aantal laarsjes op het oog!

  Leave a Reply