Outfit bij zonsondergang

Het is een eeuwigheid geleden dat ik een outfit met jullie heb gedeeld op mijn blog! Onlangs liet ik kort mijn outfit zien in een weekreview en jullie reageerde allemaal zo enthousiast. Ik besloot daarom weer op pad te gaan met de camera om mijn outfit voor jullie vast te leggen. Ik deel daarom ook een compleet nieuwe outfit met een van mijn nieuwe tops. Daarnaast heb ik ook nog wat andere dingen geshopt van verschillende merken, waaronder Vero Moda, Only, Zoso en Pieces.

De herfst is op dit moment vol op aan de gang en dit zorgt voor zulke mooie kleuren wanneer je buiten een wandeling maakt. Afgelopen weekend reed ik via de snelweg naar huis, ik was het hele weekend bij mijn vriend geweest, en ik wist meteen waar ik foto’s wilde maken voor deze outfit. Het zonnetje scheen zo mooi, stond behoorlijk laag en dit zag er geweldig uit met de kleuren van de verschillende blaadjes aan de bomen. Ik vertelde dit vervolgens tegen mijn ouders, ik heb mijn camera gepakt en we zijn een stuk gaan wandelen.

Nadat we een tijdje gewandeld hadden, ging de zon alleen maar lager staan en kwamen uiteindelijk uit bij een kudde schapen die in het zonnetje stonden te grazen. Het zonnetje scheen daar echt perfect, dus ik ging net als alle schaapjes staan om te poseren voor de camera. Ik voelde mij ook echt in mijn nopjes in mijn nieuwe outfit en in het zonnetje, terwijl het onwijs koud was.

IMG_2593
IMG_2584

De outfit die ik hier draag, is tot stand gekomen naar mijn styling adviesgesprek met Sarah. Zij gaf mij het advies om eens voor een flared broek te kiezen en dat heb ik dus gedaan. Ik vond dit in het begin best een beetje spannend, want ik wist niet of dit wel een goede match bij mij zou zijn. Achteraf waren deze twijfels nergens voor nodig, want ik voelde mijzelf helemaal goed in de broek!

IMG_2574
IMG_2575

Ik heb de flared broek van Vero Moda gecombineerd met een zwarte top met opdruk van Only. Deze heb ik in de broek gestopt en wat laten blousen, zodat er meer balans is tussen mijn boven- en onderlichaam. Daarover heen draag ik mijn nieuwe lichtgrijze jas van Vero Moda die ik ook helemaal te gek vind. Onder de broek draag ik mijn laarsjes van Tamaris en die flinke hak is voor mij wel nodig, anders is de broek weer te lang, zoals gewoonlijk!

Vervolgens was het weer tijd om lekker naar huis te gaan, een grote kop thee te zetten en met zelfgemaakte worstenbroodjes op de bank te ploffen. Ik ben in ieder geval helemaal happy met de outfit en ik heb al verschillende combinaties met de broek bedacht. Wie weet zul je deze binnenkort nog voorbij zien komen op de blog of op Instagram.

Draag jij ooit een flared broek?

Deze blogpost is in samenwerking met Sans-Online.nl

4 Comments

 • Reply
  Darina
  november 14, 2019 at 07:59

  Prachtige foto’s en ik vind je outfit geweldig. Vroeger droeg ik heel vaak een flared broek. Misschien dat ik er eentje ga kopen, maar dan moet de lengte wel goed zijn, ik ben niet zo lang 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 19, 2019 at 15:24

   Dankjewel! Ik ben zelf ook helemaal niet zo groot, 1.60 meter ongeveer.. Je kunt ook een broek gemakkelijk korter maken of te kiezen om een hakje eronder te dragen (dat moet ik zelf ook!)

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  november 14, 2019 at 15:48

  Wat een prachtige foto’s zeg, liefde voor je outfit! 🙂

 • Leave a Reply