10 toffe sneakers voor dit najaar

Hoewel ik in het najaar meestal te vinden ben met een laarsje, blijf ik sneakers ook ontzettend leuk vinden! In september heb ik een nieuw paar sneakers gekocht en hier heb ik al veel plezier van gehad. Een sneaker is wat mij betreft ideaal tijdens de overgang van de zomer naar de herfst, maar ook weer bij overgang naar de lente. Wanneer ik op dit moment rondkijk voor sneakers, zie ik heel veel bruin, groen en okergeel. Groen is altijd al een favoriet van mij geweest, maar ik begin ook steeds vaker bruin en okergeel te dragen. Tijd om 10 toffe sneakers met je te delen.

Als ik opzoek ga naar een sneaker, kom ik vaak thuis met een sneaker die niet te standaard is. Ik kies vaak niet voor een zwarte sneaker zonder poespas. Vaak zit er toch ergens een leuk randje met een ander kleurtje of een printje. Daarnaast merk ik ook dat ik steeds vaker ga voor een echte leren schoen. Zoals ik laatst al beschreef, ik ga steeds vaker voor kwaliteit en dit verschil merk je vaak in een schoen of het wel of geen leer is. Tijdens het uitzoeken van deze 10 verschillende sneakers heb ik er geeneens bewust naar gekeken, maar alle sneakers zijn van leer of deels leer gemaakt!

De sneakers die ik heb verzameld zijn van verschillende merken, waaronder Nubikk, Tamaris, Sacha en Fred De La Bretoniere. Jarenlang heb ik schoenen gekocht van Sacha, maar de laatste tijd is dit steeds minder. Ik draag mijn geliefde schoenen van Sacha nog steeds, maar ik heb al heel lang niets nieuws gekocht. Toch ging ik weer op site kijken en ik kwam weer zulke leuke items tegen. Dit heeft er wel weer voor gezorgd dat mijn ogen opnieuw zijn geopend voor Sacha en ik binnenkort toch weer eens op de site ga rondsnuffelen.

Daarnaast draag ik op het moment veel Tamaris en hier heb ik de laatste tijd ook een aantal laarsjes van aangeschaft. Deze laarsjes behoren nu echt tot mijn favoriet! Een sneaker van Tamaris heb ik bijvoorbeeld nog niet, maar mag eigenlijk niet ontbreken in mijn kast. Ik merk zelf dat deze sneakers heel erg aansluiten bij hetgeen wat ik leuk vind, net als de laarsjes overigens. Ik kan hier hele dagen op lopen en in de avond heb ik nog geen pijn aan mijn voeten. Ideaal dus!

Shop jouw sneaker voor het najaar

Tamaris sneaker
Tamaris Elle sneaker
Tamaris Elle sneaker
Tamaris Daralis sneaker
Bullboxer sneaker
Gabor sneaker
OKERGELE SUÈDE SNEAKERS MET ANIMAL PRINT
FRED DE LA BRETONIERE sneaker 101010070
zwarte Nubikk YEYE MAZE WOMEN
COPENHAGEN FOOTWEAR CPH40
Tamaris sneaker
Tamaris Elle sneaker
Tamaris Elle sneaker
Tamaris Daralis sneaker
Bullboxer sneaker
Gabor sneaker
OKERGELE SUÈDE SNEAKERS MET ANIMAL PRINT
FRED DE LA BRETONIERE sneaker 101010070
zwarte Nubikk YEYE MAZE WOMEN
COPENHAGEN FOOTWEAR CPH40

Ik kan in ieder geval nog verder gaan nadenken over welke sneaker ik nu het liefst nog wil toevoegen aan mijn collectie! Daarnaast blijf ik ook nog even rondsnuffelen voor nieuwe (nog meer) laarsjes!

Draag jij ook regelmatig sneakers? En welk merk of welke merken draag je dan altijd het liefst?

7 Comments

 • Reply
  Darina
  november 7, 2019 at 06:51

  Ik draag heel graag sneakers! En meestal van het merk Gabor omdat ik een wat bredere voet heb. Deze sneakers zitten altijd goed!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 11, 2019 at 15:35

   Dan is Gabor een heel fijn merk en ook hiervan worden de schoenen steeds leuker en meer volgens de trends!

 • Reply
  Vanessa
  november 7, 2019 at 10:24

  Leuke sneakers! Ik draag het hele jaar door sneakers, meestal witte met een print. Adidas is één van mijn favoriete merken, maar soms kies ik ook wel voor goedkopere en onbekendere merken. Als de schoenen maar leuk zijn!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 11, 2019 at 15:34

   Een witte sneaker vind ik ook echt een musthave, vooral in de lente en de zomer. Het oog wil inderdaad ook zeker wat, dus hoe de schoen eruit ziet ik ook zeer belangrijk.

 • Reply
  Kelly
  november 7, 2019 at 17:36

  Ik draag zelf eigenlijk bijna nooit sneakers: op mijn Converse all stars na. Heel dom overigens, want stoffen schoenen zijn totaal niet warm in de winter.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 11, 2019 at 15:33

   Converse All Stars zijn altijd goed, maar niet de meest warmste sneakers haha!

 • Reply
  J
  augustus 14, 2020 at 17:26

  Waar kan ik die blauwe trui vinden/kopen die op de kop foto staat??
  Hoor het graag, want die is echt heel leuk!

 • Leave a Reply