Week 44 – Verkouden & plannen maken

Het is november en het einde van het jaar is nu wel heel serieus in zicht! Ik merkte het deze week aan alles. We hebben nog maar twee maanden. De voorbereidingen voor de feestdagen beginnen, het was echt herfst buiten en ik ben flink verkouden geweest. Ook nam ik even een momentje met mijn planner en ging ik plannen maken voor de komende tijd.

Aan het begin van de week merkte ik al dat ik flink verkouden aan het worden was en ik pakte bewust al meer mijn rust. Het was buiten ook echt herfst weer afgelopen week. Het was flink koud, het heeft veel geregend en ik trok dus ook mijn warme truien weer uit de kast! Zo had ik afgelopen week mijn nieuwe lange trui aan en deze was echt ideaal voor dit weer. Ik kreeg er ook super veel complimentjes over, wat altijd leuk is bij een nieuw item!

Maandag en dinsdag ben ik veel bezig geweest met het afronden van opdrachten voor school. Deze moesten namelijk allemaal ingeleverd worden en op het einde moeten er nog altijd wat puntjes op de i gezet worden. Dit deed ik dus veelal afgelopen week en donderdag besloot ik ook alles in te leveren.

Alles ingeleverd en dat betekent dat ik weer aan de slag kan met de opdrachten voor volgende periode. Sommige opdrachten lopen op het moment heel erg in elkaar over of gaan simpelweg twee periodes lang door. Sommige afgerond en met de andere ben ik nog volop bezig! Toch voelde dit als een goed moment om even mijn komende twee maanden te gaan plannen. Er moeten in de laatste twee maanden van het jaar altijd nog wat dingen gebeuren en daar kun je maar beter op tijd mee beginnen! Tijd om ook even mijn plannen voor de laatste twee maanden van het jaar te delen

Plannen voor de laatste twee maanden

 • Een stageplek vinden, hier ben ik nu druk mee bezig en komende week heb ik twee sollicitatiegesprekken!
 • Mijn opdrachten voor de komende periode afronden, waaronder het schrijven van een gezinsplan en mijn portfolio.
 • Oude blogpagina’s updaten, zodat alle informatie en linkjes weer up-to-date zijn.
 • Een nieuwe nieuwsbrief ontwikkelen voor november en ook alvast voor december. Hierbij wil ik ook graag mijn bloggers checklists lanceren!
 • Cadeautjes voor de feestdagen verzamelen.

Genoeg om dus mee aan de slag te gaan de komende tijd en daar heb ik deze week genoeg tijd voor, want ik heb een weekje vrij van school. Heel fijn om even dit soort taken op te pakken!

Heb jij al plannen en doelen voor de komende maanden?

10 Comments

 • Reply
  Kelly
  november 4, 2019 at 17:23

  Succes met een stageplek vinden! Ik weet van mijn vriend zijn studie dat dat best lastig kan zijn om te vinden. Je laatste doel vind ik dan weer wel erg leuk haha: cadeautjes vinden voor de Feestdagen! Altijd een feestje om daar lekker naar op zoek te gaan.

  Leuke blog heb je trouwens! 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 11, 2019 at 15:42

   Dankjewel! Ik heb helaas twee afwijzingen gehad afgelopen week en hier had ik wel echt mijn zinnen op gezet. Balen dus!
   Zeker een feestje om opzoek te gaan naar cadeautjes voor de feestdagen!

 • Reply
  Darina
  november 5, 2019 at 07:13

  Mooie doelen! Heel veel succes met het zoeken naar een stageplek.

 • Reply
  Rachel
  november 5, 2019 at 15:58

  Ah wat een mooie doelen en succes met het zoeken van een stage, vroeger was dat soms zo’n gedoe.. pfiew!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 11, 2019 at 15:38

   Dankjewel. Dat gedoe is helaas nog niets veranderd..

 • Reply
  Jeanelle
  november 6, 2019 at 08:29

  Succes met het vinden van een stageplek! Kijk ook erg uit naar de komende maanden…gezelligheid in huis en mijn vriend die uit Amerika komt.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 11, 2019 at 15:38

   Dankjewel! De gezelligheid van winter en de feestdagen vind ik ook geweldig. En wat leuk je vriend terug uit Amerika!

 • Reply
  Claire
  november 6, 2019 at 11:04

  Wat een mooie doelen! Heel veel succes met het zoeken naar een stage. Ik vond het toentertijd zo moeilijk om een leuke stage te vinden die paste bij mij. Gelukkig voel je al een hoop aan als je het gesprek hebt 🙂 Ik hoop dat je een leuke stage vindt!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 11, 2019 at 15:37

   Dankjewel. Wellicht heb je mijn nieuwe blogpost al gelezen, maar tot dusver wil het niet lukken met helaas twee afwijzingen.

  Leave a Reply